Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülnek itthon a Redmi Note 12 modellek
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Okosóra és okos kiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
Ezt még olvasni is fájdalmas volt, milyen lehetett tesztelni!?!
-
janeszgol
nagyúr
Hu, ez szar. Mar azt gondoltam, hogy a vacak kijelzo melle esetleg egy Helio P22, ne add isten SD460 kerul, hogy esetleg kisebb jatekokra... mar akinek birja a szeme.
Ha valaki 20 ezer ft kornyeken keres uj(!) telot, az nezze meg inkabb az Alcatel 1B-t feltoltokartyas konstrukcioban. QM215, ami egy SD425. Az sem eros, de a kijelzo hd+ es a kameraja is jobb valamennyivel. De volt feltoltosen a Honor 8S 2/32 is 25 ezerert sokaig.Aki fuggetlenul venne uj telefont 25k alatt, az mindegy mit vesz.
-
Graphics
Jómunkásember
Ez meg mi a szar?
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
törölt tag
Ti vinnyogtatok a 3.5 mm dzsekkért; nesztek.
-
elfelejtette
veterán
Méretek 138 x 65,4 x 11 milliméter
Végre egy használható méretű mobil. Kár, hogy egyedül csak a mérete használható, a mobil már nem..."Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled ### Redmi Note 9 Pro
-
Jositigris
csendes újonc
válasz
elfelejtette #7 üzenetére
Az is csak azért kicsi, hogy tudjanak spórolni az aksin és a kijelzőn
-
Pityesz4734
tag
Az akkumulátort vajon ki lehet venni? A képen nagyon úgy néz ki.
Erről mondjuk egyetlen szó sem esik. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
Pityesz4734 #9 üzenetére
Kivétel nélkül elég nehéz lenne eltávolítani a védőfóliát
Igen, kivehető, látszódik is a bemélyedés, ami a kiszedést segíti.
Igazából csak el kell olvasni a tesztet
Amúgy van róla szó, mégpedig: a Cubot Note 7 rövid tesztünk alatt szerencsére nem robbant fel, ráadásul ma már ritkaságszámba menő módon cserélhető is az akkumulátor benne. Ám a múltidézés még csak most fog igazán elkezdődni!
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Pityesz4734 #9 üzenetére
"ráadásul ma már ritkaságszámba menő módon cserélhető is az akkumulátor benne"
#8 Jositigris: És akkor el lehet mondani, hogy csak azért nem csinál senki kicsi telefont, mert csak ennyi hardver fér bele.[ Szerkesztve ]
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled ### Redmi Note 9 Pro
-
Oke, teny 25 ezer nem penz egy teloert, de ezt kinszenvedes lehet hasznalni. Belegondolok mondjuk 1 evig kellene hasznalnom szerintem felvagnam az ereimet.
3njoy the Lif3
-
Gulyásleves
csendes tag
A felbontást olvasva felugrottam
De tényleg, azt hittem HD felbontás alá már nem megy egy épeszű gyártó se...
A hardverrel meg kínozni lehetGalaxy s10e - Nintendo Switch - ősrégi Core 2 Duo asztali gép
-
Schuler888
senior tag
Az a cim... 24.hu-rol sugta vki?😏
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
_flamer
aktív tag
Na ez abszolút hulladék..
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
Pityesz4734
tag
Tényleg.
Mondjuk annak a mondatnak ami az akkumulátorról ejt szót, az
"A levehető hátlap egy darab plasztikként öleli körbe a teljes mobilt..." - után kellett
volna következnie. Kicsit olyan összelapátolt lett az iromány.
Mindegy, ázsiai vacak, a fényképek borzalmasak. A Sony Ericcson D750i-m jobbat csinált.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Kalap sz@r. A Cikkíró nálam türelmesebb ember lehet, én percekkel a kicsomagolása után falhoz vágtam volna dühömben.
[ Szerkesztve ]
-
Nos nem az a szomorú, hogy ez a telefon ilyen, hanem hogy 2020 végén 25k-t kell itthon fizetni ezért.
2 éve 37-ért meizu m6 note-t vettem, ami nem egy hibátlan cucc (érdekes a fordítás pl), de a ami napig elég, és köröket ver erre (meg ugyanennyiért kb csak sz@rabbat veszek).
Jó kis álomfizetős ország, erős forinttal. Ja nem.Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
szemy94
senior tag
Nah így reggelre rájöttem, hogy elrejtettek egy kis easter egg-et a magyaroknak telefon hátulján: Ál kamera
.
Respect a tesztelőnek10-ből 11 ember földhöz vágta volna a fórumról
Szerk.:
Egy kis marketing:
- Kompakt méret
- Modern Design
- Ajándék tok+fólia
- Dual sim 4G+bővítési kehetőség
- Cserélhető akkumulátor és hátlap
- Micro USB port. Nem kell kidobnia régi kábeleit, tegyünk a környezetért!
- 4 magos processzor
- 3x Al camera 13 MP
- Android 10
- törés esetén könnyű szerelhetőség, hisz nincs egyben a kijelző és az érintő panel. Szintén +1 a környezetért!Gyerekek ez egy eladható telefon, nem is értem mi bajunk
[ Szerkesztve ]
S9, S10 Lite, xBox 360, xBox One S 1TB
-
athomi
veterán
Használható méretű használhatatlan okostelefon.
-
-
athomi
veterán
válasz
#90305280 #22 üzenetére
Sokan szeretnénk használható méretű használható okostelefont, de tény, hogy nem mi vagyunk a többség, így a 'használhatatlan (pontosabban kényelmetlen méretű és súlyú) méretű használható okostelefonokból' van normális választék. Baráti körben is erre van igény, egyszerűen preferenciát élvez a nagyobb kijelző (és akksi) a kényelmesen használható méretű és súlyú telefonnal szemben. Gondolom a médiatartalmak fogyasztására kellemesebb a nagyobb kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
"érdemes felemlegetni 2017 legkomolyabb mobilipari fiaskóját..."
Bezzeg ha ezt én emlegetem fel, rögtön lehordanak. Nekik meg szabdad?!
Amúgy egy ipari hulladék, kár is beszélni róla.
B.Cs.
-
szemy94
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #24 üzenetére
Igen, mivel nem használod sokáig bírja
Amúgy a Jack-et is kihagytam, későn jutott eszembeS9, S10 Lite, xBox 360, xBox One S 1TB
-
roli543
senior tag
A kijelző felbontása komolyan nem elírás?
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
SkyLine3000
addikt
Fizikai fájdalmat éreztem, mire végigolvastam... Minek az elejére az a noccs, vagy akármi, amikor alul van bőven annyi hely, ahova le lehetett volna tolni a kijelzőt... A felbontásról ne is beszéljünk. Amikor elolvastam, komolyan megijedtem.
Ha arról lenne szó, inkább elővenném vmelyik régi feature telómat, mint hogy ezt használjam. Vagy az egyik LG F6-ot. Aki ezért pénzt akar kiadni, előtte gondolkodjon el, nyissa ki az ablakot és lazán szórja ki rajta a rá szánt összeget.
-
joey04
titán
ennyiért inkább használtan valami xiaomi.
[ Szerkesztve ]
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
juuzer
őstag
Én nem értem, hogy ez hogy jutott el ide hozzánk hivatalos forgalmazásba.
Mondjuk kubotot még az ellenségeimnek se kívánnék. Ahogy dudzsít meg lígót sem. (Feltéve ha ezek a márkák egyáltalán léteznek még.)Vamos a la playa.
-
jbcs
tag
Én utolsó darabként egy hipermarketben 29 eFt.- ert jutottam hozzá egy Nokia 4.2, ami teljesen mas liga, tehat ki lehet fogni olcsón, jó ajánlatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 25 ezer forint: nem járt nálunk ennél olcsóbb okostelefon idén, ebben a ligában viszont tényleg csak az a kérdés, hogy legalább minimálisan tud-e a használhatóság tartományában létezni.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Philips LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Napelem
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ IPHONE 13 mini 128-512Gb gyári független MINDEN SZÍN DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 11 Piros 64GB. !! ÚJ ÁLLAPOTÚ !! K0144
- Bontatlan, SZÁMLÁS, Garanciális Samsung Galaxy S23 Fekete 128GB. K0145
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone Xr Sárga 64GB. !! ÚJ ÁLLAPOTÚ !! K0146
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 11 Fekete 64GB. K067
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: pepris.de
Város: Budapest