- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
A gyártókapacitás nekem is eszembe jutott, de én elvetettem: ha a gyártókapacitásról lenne szó, akkor nagy eséllyel nem lehetne kapni egy darab Ryzen 5k-t se, mert jobban megéri ugyanazokat a lapkákat EPYC címkével eladni, mint Ryzenként.
Az intellel szembeni lépéselőny szerintem virtuális.
Egyrészt a piaci részesedés nem igazolja vissza.Másrészt azt mondják, hogy sokan 24/32 magszámú változatot preferálják, ebben az intel még versenyképes tud lenni, ha máshogy nem is, árban biztosan.
Harmadrészt sok helyről hallani, hogy "rendszergazdák" nyilatkozzák, hogy hiába a hibák az intelnél, hiába, hogy az AMD előnye sok tekintetben meggyőzők, akkor se váltanának más platformra. Ahogy értelmeztem, ez nem márkahűség, hanem inkább egyfajta bizalmatlanság. Erre mondták még 2 éve, hogy legalább 4-5 év kell, mire elfogadott lesz az AMD a szerverpiacon.
Azt is mondják, hogy ahol már használnak egy gyártót, nem mindenütt akarnak foglalkozni azzal a macerával, hogy diverzifikáljanak, mert akkor kétféle gépparkot kell üzemeltetni.Ezeket az érveket nyilván azzal lehet leküzdeni, ha minél nagyobb az olló.
Az előny annyit mindenképp megenged, hogy hibás terméket ne adjanak ki. De szerintem a szerverpiacon azt nem engedhetik meg maguknak, hogy "szegmentálási" célból tartsák vissza a terméket.
Esetleg még azt el tudom képzelni, hogy van még Rome készleten, amit szeretnének eladni.
-
Petykemano
veterán
miért csúszik?
Új stepping kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Villanyszerelés
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ilyen lesz a Pragmata
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged