- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
el is olvastad amit írtam, vagy gyorsan write-only módba léptél az első mondat hallatán? kérlek olvasd el még egyszer a véleményemet a VS-ről és a többi IDE-ről.
A c++-t meg nem tudom, hogy hogyan fordítja, de a C#-ot sem a 2005, sem a 2008 nem fordítja több szálon. vagy ha igen, akkor azt valami szent csodával kell előcsalogatni, mert nekünk nem teszi.
egy fejlesztőrendszer pedig segítsen fejleszteni. ahogy csak tud. és eszem ágában sincs másban programozni. de ha programoznék is, ugyanolyan szar maradna ez az ODE és a többi is. -
orbano
félisten
Winforms: szinte csak egyedi contrlokkal, formokkal foglalkozunk, és bizony ilyenkor előjönnek a bajai (ahogy az egész 2.0 .net formkezelésnek is)
Fordító: amikor 45 hibát ki kell javítani egy b*zi nagy projektben, és szépen ki kell őket próbálgatni, akkor gond tud lenni még az a 30mp-es fordítási idő is, amit egy 4 magos 3ghz-es procin produkál SSDvel és 4gb rammal megtámogatva. Arról nem is beszélve, hogy ha sietve javítasz egy hibát, aminek az eredménye az, hogy legalább 6x kell nekifutnod mire hajlandó lefordulni, akkor az azt jelenti, hogy elment az életedből negyed óra malmozással (irodai gépeken kb másfél-két perc a fordítás alaphangon).
Intellisense: ok, hogy nincs jobb (bár az új borlandot még nem próbáltam), de attól még vannak hibái.
Egyébként én is megszoktam, én is kb azóta dolgozom vele (nekem még szívnom kellett a gagyi 1.1 winforms-zal is), de mivel sokat kell foglalkoznom szoftverergonómiával, és háklis vagyok az ilyenekre, így kijönnek a hibái. Pedig én is a VSt választnám a jelenleg általan imsert IDE-k közül. De ez inkább csak a konkurenciát minősíti, nem a VS-t
-
orbano
félisten
én sem, de attól még szar (gagyi a gui, nem többszálas, sok művelettől beakad, tré a fordító, mert nem képes több szálon fordítani, lassú az autopopulate toolbar, atombugos a form designer (C# .net2.0), illetve memoryleakel). aztán ott van az idiótán működő solution explorer: nem kérdez rá sem a törlésre, sem a drag'n'drop műveletekre, így néha egy rossz kattintás, vagy egérmozdulat, és csak a következő commitkor, vagy forduláskor derül ki, hogy hoppá, eltűnt egy file, vagy épp nem találod sehol, mert máshova került át. no meg idiótán ugrál, villog, amikor nytogatod, vagy betöltesz egy projektet. az autohideosra dokkolt ablakoknál is néha elfelejti, hogy el kéne hideolni, és kattintgatni kell hogy eltűnjön. ezen kívül rengeteg apróság hiányzik belőle, lehetne okosabb néha az intellisense pl.
amúgy mióta dolgozol VSben és kb. mennyit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged