Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene Roe
őstag
Én amoledet vettem volna, de a párom megkönnyítette a döntést, és el kell ismernem, hogy az ő felhasználó szokásait egy ipad jobban kielégíti, mint egy samsung. Ez dologban főleg! Nekem az idegemre ment, hogy a samsung 10-ből 9* háromszor gyorsabb volt, pl 0,1 sec alatt töltött valamit, egyszer viszont beakadt, és 0,5 secre lassult. Ezzel szemben az ipad 10/10* 0,2 sec alatt nyit meg mindent, ezáltal sokkal fluidabb az egész. Félek az android ezt sosem fogja leküzdeni.
Peace :-D
-
Eugene Roe
őstag
Nem kell gps, a hadver bőven elég, netet kap a telefon wifijéről, de köszönöm, hogy aggódsz. A microsd az probléma lenne, de otthon ituneson lehet hálózatról nyitni filmet, lakáson kívül pedig havonta 2*2 órát vagyunk autóban, amire megfelel 2-3 évad jóbarátok és rém rendes család. Párom eleve csak nezzsorozatokat.hu és plant vs zombiest használ facebook+youtube. Cserébe rögtön jött is ios frissítés.
Ráadásul nézd meg milyen fpsre képes az air játékokban, és utána mondj ítéletet. Felhasználási mód kérdése az egész :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest