- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene Roe
őstag
Én amoledet vettem volna, de a párom megkönnyítette a döntést, és el kell ismernem, hogy az ő felhasználó szokásait egy ipad jobban kielégíti, mint egy samsung. Ez dologban főleg! Nekem az idegemre ment, hogy a samsung 10-ből 9* háromszor gyorsabb volt, pl 0,1 sec alatt töltött valamit, egyszer viszont beakadt, és 0,5 secre lassult. Ezzel szemben az ipad 10/10* 0,2 sec alatt nyit meg mindent, ezáltal sokkal fluidabb az egész. Félek az android ezt sosem fogja leküzdeni.
Peace :-D
-
Eugene Roe
őstag
Nem kell gps, a hadver bőven elég, netet kap a telefon wifijéről, de köszönöm, hogy aggódsz. A microsd az probléma lenne, de otthon ituneson lehet hálózatról nyitni filmet, lakáson kívül pedig havonta 2*2 órát vagyunk autóban, amire megfelel 2-3 évad jóbarátok és rém rendes család. Párom eleve csak nezzsorozatokat.hu és plant vs zombiest használ facebook+youtube. Cserébe rögtön jött is ios frissítés.
Ráadásul nézd meg milyen fpsre képes az air játékokban, és utána mondj ítéletet. Felhasználási mód kérdése az egész :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest