Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Garmin topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
"de köszönöm, hogy aggódsz"
Én aztán egyáltalán nem aggódom, csak tényeket irtam
Bátorkodtam leirni, mivel nálam is sokáig az iPad volt a nyerő, de végül túl sok kompromisszumot kellett volna kötni ha azt veszem (amúgy telefonból inkább iPhone-t preferálok).
Mindenki azt vesz amit akar és ami neki megfelel, bár én lehet inkább megvárnám az új iPad-eket (állitólag jönnek) mielőtt kiadok ennyi pénzt egy majd 2.5 éves kütyüre (ami jelenleg is alig olcsóbb mint új korában).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Elden Ring PS5 játék
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bátorkodtam leirni, mivel nálam is sokáig az iPad volt a nyerő, de végül túl sok kompromisszumot kellett volna kötni ha azt veszem (amúgy telefonból inkább iPhone-t preferálok).