- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Innen szoktam nézni külféle missziók kilövését. Sajnos mégsem csütörtökön lesz, úgy látszik csúszni fog, TBD-be került át.
-
Dr. Romano
veterán
Nekem ez nagyon bevált.
Rengeteg műholdat + űrállomást és bolygókat + csillagképeket is meg tudod keresni. Ha van a telódban giró, akkor az ég felé fordítva egy célkereszt segít a tájékozódásban + mutatja az elkövetkező eseményeket is előre (fényességüket, időpontjukat, infót róla /kilövés dátuma/ stb...)
Én ezzel az appal + a findstarlink oldallal eddig mindegyiket sikerült "bemérni"
-
Dr. Romano
veterán
Igen hasonlóan gondolom én is. A márciusit csak kb 8 napra rá tudtam megfigyelni, de akkor már szét voltak "darabolódva". Szerintem nagyonmax 5 nap amíg relatíve egyben vannak.
Gond csak az ma erősen felhőset jelez ide 20:30 feléAzt írták hogy a 9. kilővésnél ("...all sats get sunshades starting with launch 9.") lévő szállítmányon már fent lesz a speciális fényerőcsökkentő cucc, már csak abban bízom annyira lesz hatékony mint a "lélegeztető gép" amit gyártottak
-
Dr. Romano
veterán
Vésd jól az emlékedbe amit amit láttál, mert sajnos nemsokára rájuk teszik az árnyékolókat, ami elvileg jelentősen csökkenti a visszavert fényük erejét
Myers
Jaja. Ennél már csak az lett volna jobb ha 21:00-kor jönnek és kevesebb felhő lett volna az égen, de eddig így is ez volt a legjobb amit sikerült elkapjak. -
Dr. Romano
veterán
Nemrég ment el a starlink vonat ~15 perce pont fej felett, elég látványos volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest