- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nem értek Veled egyet, bár én is nagyon szeretem a Windows Mobile rendszert, igaz, nem vagyok MVP.
A PPC rendszer "default" módon nem valami felhasználóbarát dolog. Be nem csukódó programok, érdemben csak cerkával használható GUI, szerény telefonos funkciók, nehezen beállítható adatátvitel (egy MMS beállítása igen komoly kihívás), az első pont miatt belassuló rendszer, kicsit gáz webböngésző, elég puritán kinézet (bár ez szubjektív), közepes WiFi szoftver, stb. Szoftverek telepítése után persze más lesz a helyzet, gyakorlatilag a Pocket Plus elég ahhoz, hogy a felsoroltak nagyrészén javítson. De attól még tény (amit Te is beláthatnál), hogy egy hétköznapi, laikus júzer sokkal jobban elboldogul egy iPhone-al, mint egy PPC-vel. Persze egy a laikus júzernek felesleges PDA vagy iPhone...
Abban viszont egyetértünk, hogy a PPC rendszer kiaknázatlan lehetőségek, bővíthetőség szempontjából sokkal de sokkal jobb, mint az alma-féle.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Egy kicsit had kössek bele: az iPhone kijelzője tényleg ujjal való nyomkorászásra van tervezve, a Touch-é a fólia érzékenysége szempontjából nem. A Touch kijelzője és érintőfóliája hardveres szempontból nem más, mint a többi PDA-ban lévő, csak ugye keményebb a plexi meg nincs perem, de az érintést érzékelő fólia alapvetően 1 pontban való nyomást érzékel, ellentétben az iPhone-al.
Nem néztem utána, de az iPhone kijelzője tapasztalatom alapján sokkal ellenállóbb, mint a Touch-é. A nálam járt Touch Dual-t egy kicsit sikerült megkarcolnom úgy, hogy leraktam kőre, iPhone-nal ilyen gond szinte biztos vagyok benne, hogy nincs. Szóval ezen a téren azért még van hova fejlődniük a PDA-knak.. -
Bocha
HÁZIGAZDA
Szerintem meg az ferdítés, hogy 2 évig fejlesztették azt a rohadt TouchFLO-t, de ahogy érzed. Mindenesetre örülök, hogy ilyen apróságokba is belekötsz.
Hülyeség azt feltételezned, hogy mindenki azért vesz Pocket PC-t, amiért Te. Van aki örül, hogy a gépe hasonlít az iPhone-ra, van aki meg annak örül, hogy kezelhetőbb lett a cucc. Van akit meg nem érdekel ez az egész, viszont csak Te írsz be, hogy mennyire hülyeség ez az egész, kösz.
Pocket Plus hogy vágta haza a géped? Több embert ismerek, akiknek probléma nélkül fut Kaiseren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest