Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
újabb termés:
"ímádlák tígedet kisfijam" Nicolas annyyya LOL paraszt!!!!!!!
-
CséZé
őstag
letöröltem, de ettől okosabb sajnos nem lesz.
-
CséZé
őstag
gyors kerestem egy beszélgetést. ebbe mi a nem magyarul tudás? maximum buta, de magyarul tud.
-
CséZé
őstag
válasz
Szten Márs #8 üzenetére
azért is hagytam szó nélkül, mert tegnap este óta már el is felejtődött, én meg most találtam csak rá. úgyhogy nem akartam előhozni megint. kicsit én bele is fáradtam már abban, hogy ilyen alapvető dolgokat magyarázzak el tudatlan embereknek.
másrészt, az lett volna, hogy az én "finom" stílusomban elmondom a véleményemet a témáról és a leányzóról, és szépen törli az egészet, tehát felesleges lett volna írnom is. az ilyeneket szóban kéne helyretenni, mert arra is lusta, hogy végigolvassa, meg mire a végére ért, az elejét el is felejti...baluka26: most nem a megasztárról van szó meg az x-faktorról, mert rohadtul nem érdekel. engem az idegesít, ahogy néhányan tévesen látják a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest