- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Nemsokára minden analóg adást digitálisan lehet csak fogni, analóg TV-khez pedig egy dekóder kell majd.
Tudom, hogy elvileg reprezentatív, de egy ilyen gyorsan változó közhangulatban, ilyen gyorsan változó ízlésekkel évente többször újra kéne osztani azokat a dekódereket, hogy valóban az legyen. És én még akkor sem bíznék benne, mert jártam társadalomszimulációs órákra... Azért vannak itt gyanús dolgok, pl. a Győzike-show irreálisan magas nézettsége, vagy méginkább a Mónika-showé, hiába ment már le több évad szenny, és hiába "nem nézi senki, csak YouTube-on a durva részeket".
"A betelefonálós baromság hozza a pénzt az üzemeltetőnek, a természetfilm meg viszi. Amúgy is általában akkor adnak ilyen műsort, amikor a legkissebb a nézettség."
Tisztában vagyok vele, de én betiltanám a műsoridő ilyetén pazarlását, kiváltképp, hogy a digitális adókkal a napi műsorrendből már magunknak válogathatunk majd estére. (HDD-re fölvesszük automatikusan, bár ez technológiától függ.) Ráadásul ilyenkor vannak otthon a 6-7> éves kisgyerekek, akik főleg, ha primitívebb körülmények között nevelkednek, vagy a szülők nagyon elfoglaltak, túlzottan a TV-re utaltak. (Ami még természetfilm mellett is agresszivitást szül, nemhogy számukra értelmetlen, kusza, és legfőképpen idétlen műsorok mellett.) Ebben az időszakban inkább nevelő célzatú adást engedélyeznék csak. Ráadásul a reklámbevételhez képest minimális, tényleg csak arra jó, hogy ne semmi legyen. (Ez utóbbit illetékestől tudom...) -
eastsider
nagyúr
szerinted ki kezében van a média? tudod-e miért nem lőttek az oroszok, amikor kimentek?
szeritned hogy a legegyszerűbb manipulálni az embereket?űén sem nézek TV-t 3-4 éve... mit látok? mónika só, reklámok, amik még, ha jók lennének elszórakoznék rajtuk, de még csak nem is jók...híradók no kommentek.... uyge az említett paktum... legfontosabb hírek általában: győzike mit cisnált, egy nefesfémgyűjtő felrobbantotta magát, egy bodzagyűjtőnek leégett a háza... de most komolyan... ezek KIT érdekelnek? kit érdekel ki kivel van, melyik nyomorék celeb mit csinál...?
komolyan... szánalom az egész
filmeket DVD-n nézek....híreket neten olvasok.
mindig is ég a pofám, amikor ismerősök kérdezik, h ismered-e ezt vagy ezt a reklámot, ezt vagy ezt a nyomorék énekest...megvannak a saját kedvenceim, és folyamatosan bővülnek... de nem a CELEBvilágból
jah és egy kis fricska az RTL klubnak a kaukázustól: [link]
mekkora öngól
-
-
CséZé
őstag
a minap is bejelentettek egy olyan hírt, aminek a fele sem igaz, és én inkább hiszek havernak, aki számomra volt a hiteles hírforrás, mint a médiának.
te kinek hinnél, ha hallanál kétféle hírt? egy barátnak, aki biztos forrásból tudja a történteket, vagy a híradónak, ami tudjuk, hogy mindent felnagyít és nem is biztos, hogy azt állítja, ami történt?
egyébként az 1. kérdésedre válaszolva, van egy netes hírforrás, amit naponta többször olvasok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged