- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
válasz
JuliusCaesar #39 üzenetére
ez tény és való, fps örökre pc-s marad, konzol ide vagy oda
-
CséZé
őstag
válasz
juliabrilke #36 üzenetére
és a felnőttek ösztönösen elfelejtik azt h a számítógéppel játszani is lehet?
mod: azért ahogy modntam MW2 még várat magára, meg kipróbálom az F1-et is, bár az már a valóságban is nevetséges, nem tudom mennyire, kötne le, ha már nem is nagyon nézem tévében annyira, mint ezelőtt.
és ha nem lennék inkább fps-es már nem is gondolkodnék azon h mi legyen a géppelde hát 3 éves CoD múlttal a hátam mögött nem egyszerű otthagyni
-
CséZé
őstag
válasz
JuliusCaesar #31 üzenetére
én se szeretem ezta dumát, de így lesz attól tartok
-
CséZé
őstag
válasz
Kareszovics #22 üzenetére
azt nem hiszem h "megcsömörtem" volna tőle, mivel életem során a következő játékokkal foglalkoztam huzamosabb ideig: FIFA 2002; NFS Underground 1/2, Most Wanted, Carbon; CoD2/4
más egy év alatt kijátszik ennyi játékot.egyébként írtam, fél éve szünetelek
-
CséZé
őstag
válasz
norbee2244 #17 üzenetére
én nem egy teljesen low-end konfigot akarok létrehozni, hanem a lehetőségek adottan a legjobbat
lehet benne afelől 4 magos proci is h az alaplap m-itx
maximum a vga lesz gyenge, az integráltság mivolta miattBalika911: erre az esetre értettem a konzolt, de még megvárom az MW2-t aztán hozok végleges döntést
-
CséZé
őstag
válasz
norbee2244 #15 üzenetére
mit bántál meg benne?
-
CséZé
őstag
válasz
norbee2244 #10 üzenetére
ne adjam el...
fogyaszt feleslegesen sok wattot, és egy baromi nagy házba van, amire most használom a gépet elférne egy jóval kisebb dobozba is -
CséZé
őstag
most nem azon van a hangsúly h nem jók a játékok, hanem jó döntést fogok-e hozni a kivitelezést illetően?
-
CséZé
őstag
mit gondoltok? ez a járható út az esetemben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest