- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
WD40
aktív tag
Ha már zenét szeretnél hallgatni, és van egy Xonar-od, ne számítógép sok.egyes hangfalat vegyél
Vegyél használtan hifi erősítőt, mellé 2 megfizethető kétutas dobozt (de ne somogyit ám), és élmény lesz. Élményebb, mint egy 2.1-es Logiteh-en.
Az íráshoz meg: én is úgy vagyok vele, hogy már nem nagyon van kedvem játszani, de tudom is miért. "Mostani" játékok közül 2 van fent: Assassins Creed, Mirrors Edge, utóbbit végigvittem. Aztán már csak TF2 és AoE3, mert a kiegészítőket még nem nagyon nyúztam
. Egyszerűen nincs mostanában olyan játék, amit érdemesnek tartok feltenni. Kéne egy jó stratégia, valami mászkálós(abb), GTA4 nem tetszett és kevéske hozzá ez a vas. Hátha változást hoznak a nemsokára érkező címek...
-
JuliusCaesar
tag
CSak szimplán addig sulykolják az emberbe amíg igaz nem lesz. Igen, vannak olyan műfajok, amik jobbak konzolon, például a verekedős játékok, az autósok (tévén fasza) vagy a nindzsás kungfus bigyók. De fps-rts na nemá... egy PS3-mon csézni total warozni vagy tf2-ni, nevethetnékem támad.
MMORPG is PC-n marad, de abból is tuti lesz majd konzolos is.
-
norbee2244
senior tag
alapjáraton akkor elég lenne lapot meg házat lecserélni videókártyából meg lehet köztes megoldásokat kihozni pl hibrid sli nvnél 9800gtx-el állítólag egész szépen működik 2dben kikapcsolja vga-t aztán rögtön kevesebb a fogyasztás és lehet valakivel el is tudod cserélni pont így teljesítmény is megmarad
-
norbee2244
senior tag
nekem erősen teljesítmény vissza esés volt bár mondjuk hűvősebb jóval ,de amúgy most játszani akartam gta4 cod5 stb és ott érződött azért hogy nem kellett volna akkor áltam neki megint upgradelni vga-t cpu-t
utóbb vissza gondolva jobb lett volna venni egy régi ibm notit( t széria 50-60 körül) és azt használni mikor nem kell a nagy gép
-
Daweee
őstag
Ismerős érzés, engem sem kötnek le a játékok már jó ideje. Most van egy relatíve jó gépem, talán túl sok is, de úgy vagyok vele hogy még ezt az egy évet kihúzom vele, aztán ha megyek egyetemre vagy ahova épp, lecserélem notira.
MOD: játszani meg amúgy is ott a Wii
(mondjuk egyedül azt se gyakran veszem elő
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest