- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Kreatinos Pezsgőtabletta is jó partnered lehet ilyen esetekben!
Ha az állóképességgel van a gond, akkor meg kezd el zsákolni! (Box)
Nem vagyok egy vastag ürge, eljártam néhány alkalommal, most meg eléggé megvan az a bizonyos állóképességem. -
.bableWes
őstag
benne lehet ezis, hogy tétre. ha meg nem birod a hosszu távot akkor ne csodálkozz. most ilyenkor stresszel is meg stb agyi funkciok amik tudat alatt mennek azok is sok energiát zabálnak. ehez edzödni kell, vissza kell szoknod.
én pl, hosszu távon vagyon jo röviden nem, és fociba ezzel hátrányba kerülök, mert nem tudok olyan gyorsan futni, az elején
de ne aggodj, edzéssel erösödni fogsz -
Pontosan, hogy fogy el a levegőd?
-
samfishR
senior tag
nem lehet h szar a levegő a teremben? vagy elhasználódik hamar? mert írtad, hogy kint a placcon megy rendesen, bent meg lefulladsz. hátha.
-
.bableWes
őstag
probálj meg a lehetöségekhez képest minden nap egy kicsit futni, vagy "megeröltetni" magad.
1-2 honapon belül, igy el kell mulnia -
CséZé
őstag
válasz
mexicanraven #5 üzenetére
azért egy olimpiát ne hasonlítsunk már össze egy ilyen lightos bajnoksággal.
baluka26: igazából én tök lazán próbálom venni, úgy is kezdek neki. de... nem tudom, nem tudom mi lehet.
esetleg annyira elfolytom az izgulást, hogy akkor és olyan formában jön elő? -
baluka26
veterán
Én amikor ~1000 ember előtt fociztam kispályán, megpróbáltam minden erőmmel a labdára koncentrálni, így nem jutott eszembe, hogy izgulni kellene+nem is fáradtam olyan hamar.
Koncentrálj a játékra, és semmi másra. Ne gondolkodj, és főleg verd ki a fejedből, hogy létezik egyáltalán ez a probléma.
Szénhidrátos kaja pölö TÉSZTA -
CséZé
őstag
válasz
mexicanraven #2 üzenetére
azért gondolom azt, hogy nem testi eredetű, mivel máskor nem fordul elő csak ha tét van.
pszichológus? ááh, kizártmyteve: mondom, ha máskor focizunk, futunk nincs semmi baj az erőnléttel.
2 hete pl. 10 centis hóban fociztunk és bírtam azért elég jól.
szénhidrát-dús kajára példa? -
mexicanraven
senior tag
Ha biztos vagy benne, hogy nem testi eredtű (írtad, hogy verseny előtti drukkról lehet szó) akkor ha a csapatnak/egyetemnek/akárminek van pszihológusa keresd fel őt!
Hidd el, nincs ebben semmi, az élsportolóknak külön orvosa van ilyen feladatokra! -
myteve
tag
Járj futni, és ezáltal lesz valami olyasmid, amit kondinak hívnak. Plusz, meccs előtt valami szénhidrátdús kaját egyél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest