Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

itt már alakul.

habár én azt várom, hogy két hónap kemény hajtás után legyen némi pihenőm (akkor volt egy nap szabadságom a negyedévi vizsgák után). még ha emiatt ma még umllel is kell szívnom az este. vagy rokonokat kell meggyőznőm, hogy márpedig én pihenni fogok. részemről szépen kitakarítottam, szobámon még végrehajtok pár apróságot, és rend és tisztaság lesz, ami így szorgalmi időszak végére esetleges lett (ez is kb 15perces pakolást jelent).

meg még este összerakok két prezentációt, hogy ne kelljen avval foglalkoznom. meg átolvasok két leadandót. ez soknak hangzik, de figyelembe véve az utóbbi heteket és a cuccok jelen állapotát kivitelezhető és normális.

ja és ma felállítjuk a fát, mert sehol nincs kőbevésve, hogy azt 24.-én kell megcsinálni. torlódásvezérlek. aztán fa van, tisztaság van, minden más meg részemről leejtve, édességből be lett vásárolva, szóval ha a sütésért felelős társaság nem tudja beosztani az időt, az se érdekes. vacsora is failsafe. be vagyok biztosítva.

tervben meg vannak dolgok, de ha nem jönnek össze... így jártam:) azért sétálni kéne a hideg ellenére, szememet tornáztatni kell, utóbbi hetek nem tettek neki jót.

aztán hogy ezt a pár pihenőnapot ki milyen néven nevezi, ünnepli, vagysem, az nem az én dolgom. az ünnepben megvan a lehetőség (megváltás/szeretet/akármi nézőponttól függően), lehet vele élni/nem élni.

részemről én élek vele.

Új hozzászólás Aktív témák