- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
itt már alakul.
habár én azt várom, hogy két hónap kemény hajtás után legyen némi pihenőm (akkor volt egy nap szabadságom a negyedévi vizsgák után). még ha emiatt ma még umllel is kell szívnom az este. vagy rokonokat kell meggyőznőm, hogy márpedig én pihenni fogok. részemről szépen kitakarítottam, szobámon még végrehajtok pár apróságot, és rend és tisztaság lesz, ami így szorgalmi időszak végére esetleges lett (ez is kb 15perces pakolást jelent).
meg még este összerakok két prezentációt, hogy ne kelljen avval foglalkoznom. meg átolvasok két leadandót. ez soknak hangzik, de figyelembe véve az utóbbi heteket és a cuccok jelen állapotát kivitelezhető és normális.
ja és ma felállítjuk a fát, mert sehol nincs kőbevésve, hogy azt 24.-én kell megcsinálni. torlódásvezérlek. aztán fa van, tisztaság van, minden más meg részemről leejtve, édességből be lett vásárolva, szóval ha a sütésért felelős társaság nem tudja beosztani az időt, az se érdekes. vacsora is failsafe. be vagyok biztosítva.
tervben meg vannak dolgok, de ha nem jönnek össze... így jártam
azért sétálni kéne a hideg ellenére, szememet tornáztatni kell, utóbbi hetek nem tettek neki jót.
aztán hogy ezt a pár pihenőnapot ki milyen néven nevezi, ünnepli, vagysem, az nem az én dolgom. az ünnepben megvan a lehetőség (megváltás/szeretet/akármi nézőponttól függően), lehet vele élni/nem élni.
részemről én élek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- EA Sports WRC '23
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged