- One mobilszolgáltatások
- Hogy mekkora akkumulátorral érkezik ez a Honor?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Android szakmai topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ice!? őstag amúgy grat. nem is tudtam, hogy a sasoknak ilyen jó szemük van.  viszont nem vágom h ha senkinek nem ártott a mostani regjével, 'csak' újraregelt, akkor miért kellett kirakni? (tudom, erre a válasz az lesz, hogy "mert banolva lett"..) 
 félreértés ne legyen, nem védeni akarom, csak érdekes, hogy noname meg visszajöhetett, holott ő egyértelműen rombolta a fórumot.
- 

proci985 MODERÁTOR azt hiszem sislaci, vagy sislacii néven kezdett még. más: 
 egyébként már volt egy permabanja előtte is, csak visszaengedték, ott lett sislaciii. aztán megint nem tudott viselkedni (Hogy is néznek ki gépeink / pc-style topik, nyár vége felé, sislaciii néven talán).ami miatt újból kirakták (ahogy én láttam): offolt, személyeskedett, hangulatotszított, mindhármat durván és visszatérően (a topik használatát nagyon megnehezítette... volt, amikor a kialakult flame miatt zárni is kellett). meg ő volt a blogbejegyzéstörlések egyik hőse. avagy van valami probléma, megfelelő topikot persze sose találta meg, amikor pedig többen eléggé hosszú és részletet megoldást adtak a problémára... akkor miután megoldotta a dolgot, nemes egyszerűséggel nyomott egy delt, hogy az információt véletlenül se használhassa más fel. igen, én is egyike voltam azoknak, aki segített rajta. egyszer. visszatérve a bejegyzés címéhez: tempbanos, a fórum nem megfelelő használata miatt. nincs ebben semmi gonoszság. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Rá nem jöttem volna...
 Rá nem jöttem volna... share sem volt gyanús, pedig láttam, hogy elég aktív néhány topicban.
 share sem volt gyanús, pedig láttam, hogy elég aktív néhány topicban.