- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
tehát ott áll 3-400k értékű telefon fölötted, csak úgy. az eddig bennem megfogalmazódott összes kérdést megválaszoltad köszönöm
mindenki úgyis úgy dönt ahogy akar, ezen viták egyike se befolyásolta még a résztvevő feleket a pénztárnál állva, ez csak arról szól ki mibe tud belekötni. és mivel tökéletes telefon nincs...
számomra meg akárki akármit mond, ennyit ez a készülék nem ér. semmilyen oprendszerrel. főleg nem ilyen hardverrel.
-
Bluegene
addikt
Jah es nyugi nem azert tartom az sgs-t a legerosebb multimedias telonak mert nekem az van hanem mert hardveresen a legerosebb. A jatekok a legmagasabb fpsel ezen futnak es egy brillians kijelzon. Amint kijon egy tole jobb erosebb telo elso dolgom lesz elismerni. Az iphone 4 felulmulja de csak szoftverekbol jobb, hardverben az sgs erosebb nala plane ezeknel a htcknel.
-
Bluegene
addikt
Az a kulonbseg hogy veled kb senki se ert egyet velem meg legalabb van aki egyetert es le is irja. Nincs igazad. En nem ismerek az sgsnel brutalisabb cpu gpu parost. A dhd sem erosebb hanem gyengebb. Kijelzoben pedig ahtc desire es az n8 a samsung regi levetett amoledjet kapja az sgsben pedig super amoled van wzt nem adja oda nekik a samu de persze technikailag alulmarad.
-
Bluegene
addikt
Hatalmas tevedes. A sgs gpu-ja a legdurvabb sgx540. Es mikor megjelent a cpu ja is alegerosebb volt. Csupan technikailag legalzza az iphone4et is. Emberek: EL ne higgyetek amit mond mert a hsz-eibol kiderul hogy nemigazan ert a mobilokhoz. Az sgs le van maradva egy desire hoz vagy n8hoz nevetseges pont forditva.
-
Bluegene
addikt
Hatalmas tevedes. A sgs gpu-ja a legdurvabb sgx540. Es mikor megjelent a cpu ja is alegerosebb volt. Csupan technikailag legalzza az iphone4et is. Emberek: EL ne higgyetek amit mond mert a hsz-eibol kiderul hogy nemigazan ert a mobilokhoz. Az sgs le van maradva egy desire hoz vagy n8hoz nevetseges pont forditva.
-
johny dragon
aktív tag
-
Everman
addikt
"számolás igényes alkalmazásokról, meg ne beszéljünk, hirtelen nem jut eszembe egy sem"
Pl. az újabb navigációk, ahol a 3D-s objektumokat is elhelyezi a program, vagy akár egy kép retusáló alkalmazás a különböző filtereivel, zenehallgatásnál az EQ is eszi a procit, panorámakép készítésnél, ha poszter módban fotózol (össze-vissza és a szoftver rakja ki a nagy képet a sok kicsiből), de iPhone-ra van akár raytracer alkalmazás is. Szóval van bőven.
"Nokia Kommunikátor (Omap Texas): elégedett voltam vele."
Én is szerettem mindegyik Communicator-t, de azért valljuk be, hogy nem a sebességük miatt
"elég a 0.8Mpixel. Puszta matematika. alacsonyabb dpi-is felbontásnál. 300dpi nél, 2.09 Mpixel kell egy 10x15-ös papir fényképhez (ez már képeslap minőség) "
A 300 DPI a nyomdai minőséghez belépő, fotó minőség valahol 2400 DPI-nél kezdődik.
Ne a filléres, gagyi fotónyomtatókból induljál ki, azoknak köze nincs a fotóminőséghez"Pont ez a jó az N8 ban, hogy nagyobb fizikai méretű CCD-t használnak mint a legtöbb Compact fényképezőben."
Ezt senki nem is vitatja, bár a szoftveres részen van még mit finomítani, mert nekem eléggé fakónak, mosottnak tűnnek a képek, amiket a neten mutatnak (az Engadget tesztjénél, ahol az iPhone 4 képeivel hasonlították össze, ha nincs aláírva melyik az N8-é, akkor legtöbbször fordítva saccoltam volna meg [link])
-
Everman
addikt
"A symbiannak bőven jó a kisebb is, ami szépen megmutatkozik abban, hogy nem csak 1 napos a készenlét, mint pl az iPhone-ál."
Ha nem használod ki azt a többletet amit az iPhone tud az N8-hoz képest (játékok, számolásigényesebb alkalmazások), akkor semmivel sem lesz rosszabb a készenléti ideje, nálam ugyanis 3 nap után még volt 13% benne, mikor ezt teszteltem (általában minden este feltöltöm, mert az akkunak ez jobban tetszik).
Az nem előny, hogy az N8 tovább bírja, mert nincs túl sok alkalmazás ami ki is használná a tudását, illetve maga a vas is egy alultervezett konstrukció."Régi szép idők, mikor egy symbian op. rendszer, 152Mhz OMAP texassal, volt olyan gyors mint manapság egy iPhone 3G...."
Mondj ilyet. Itt a polcon egy N73, de nyomába sem ér egy iPhone 3G-nek, sőt anyám N97 minije is lassabb annál.
"ja hogy egy hagyományos 15 x 10-es papir fényképhez elég 0.8Mpixel?"
Ezt azért még te sem hiszed el, remélem
Persze abban egyet értünk, hogy nem a Mpixeleket kéne ész nélkül növelni, hanem az optikát és az érzékelőt feljavítani.---
A felbontással meg semmi gond nincs szerintem az N8-al, ha azt natívan tudja és nem a jelenleg elterjedten használt parasztvakítás pentile matrix-szal.
-
johny dragon
aktív tag
Igazad van, nem a Symbian elavult, hanem a GUI. DE felhívnám a figyelmed, hogy ebben az árkategóriában elvárás a 800x480, Snapdragon proci (vagy hasonló). Ha beletettek volna egy 680 mhz-es Snapdragont (vagy bármi mást Cortex A8-al), azt mondanám, oké, de nem azt kapott, szóval...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- Saab, Volvo topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hálózati / IP kamera
- Íme az új Android Auto!
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest