Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
nem kell ez az ócska szöveg
Amugy akkor mondhatod tokeletesnek a szemedet ha egy szemvizsgalaton az elso valaszod utan elzavarnak, nem a legalso betuket kell elolvasni hanem a plakat gyartojat alul. jajh hagyjál már, valószínűleg 2 milliméteres betűket 5 méterről, ilyen csak a filmekben van, aki arra is képes annak a retina display is hót kockás, az emberi szem már nem érzékel bizonyos méret alatt dolgokat, egy sas biztos el tudná olvasni, te el tudod?
olyan setét vagy, elismertem már, ha tudnál olvasni, csak azt mondtam normál használat során ez nem látszik, ugyanígy nem látszik egy 800x480-as LCD-n hogy pixelekből állnak a betűk, mert normális távolságon ez nem zavaró
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- OTP Bank topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Jófogás tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia adapter
- Redmi note 13 5g 8/256
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest