Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cqr

aktív tag

válasz Everman #134 üzenetére

Furcsa veled vitatkozni, mert olyan mint ha el sem olvasnád amit írok. Az előző néhány hszemben az összes releváns benchmarkot kiveséztem. De ha már ennyi energiát beletettél ebbe a hszbe, akkor azért válaszolok. : )

A CPU fejlettebb a DHD-ben, ne keverd a képbe az SGX540-et
    Mind a cpu-ról, mind a gpu-ról azt írtad hogy fejlettebb a DHD-ben, és én külön mind a kettőről írtam is, sőt külön is kezeltem a kettőt, még új bekezdésbe is kezdtem mikor a gpu-ról kezdtem beszélni. ;)

Tudsz más, ennél jobb tesztet, ami a CPU-t méri?
    A quadrant 2.1-ig mérte hitelesen a cpu-t, 2.2 és afölött abszolút nem releváns az eredmény. Nem történtek nagy változtatások a CA8-hoz képest a scorpion magban sem.. Ha 10-20 százaléknál nagyobb különbség van a két mag között azonos órajelen akkor az már mondhatjuk hogy érdekes..

Itt is az jön ki, hogy az újabb generációs Snapdragon és Adreno 200 bizony szépen lehagyja az SGS-t
    Tényleg nem olvasod amit írok, kezd ez a hsz is fölöslegesnek tűnni.. : (
    Éppen azt mondtam hogy ennek az EGY benchmarknak van két része a háromból ahol a DHD vezet.. mellesleg ez nem egy elterjedt bench, nem sok eredmény van vele, és ogl2-őt mér amivel amúgy sincs még sok eredmény.. (de ezt mind leírtam).
    Viszont a másik oldalon linkeltem a szintén shadereket használó quake3-at ahol abszolút nyer az sgx 540.

hogy az SGX540 90 millió háromszög/sec-re képes
    Ezt kizárólag a samsung mondta, powervr egész más számokat ad meg.

Vajon a Desire HD-nek milyen pontszáma lenne? A G2 csak 800 MHz-en jár.
    Nincs garancia hogy a gpu is alacsonyabb órajelen jár, de mivel Quadrantban nagyon közel vannak egymáshoz (videótol függ, de mindig 20%on belül) ezért sztem úgykb talán valószínűleg 50 alatt lenne a dhd is ;)

De bájdövéj, ha te ennyire szereted a quadrantot, hogy linkeled is bizonyítékként a cpu pontokra, akkor mit szólsz, hogy ott az sgx540 dupla olyan erős mint az adreno205? ;P

Új hozzászólás Aktív témák