Hirdetés
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
cqr
aktív tag
Furcsa veled vitatkozni, mert olyan mint ha el sem olvasnád amit írok. Az előző néhány hszemben az összes releváns benchmarkot kiveséztem. De ha már ennyi energiát beletettél ebbe a hszbe, akkor azért válaszolok. : )
A CPU fejlettebb a DHD-ben, ne keverd a képbe az SGX540-et
Mind a cpu-ról, mind a gpu-ról azt írtad hogy fejlettebb a DHD-ben, és én külön mind a kettőről írtam is, sőt külön is kezeltem a kettőt, még új bekezdésbe is kezdtem mikor a gpu-ról kezdtem beszélni.Tudsz más, ennél jobb tesztet, ami a CPU-t méri?
A quadrant 2.1-ig mérte hitelesen a cpu-t, 2.2 és afölött abszolút nem releváns az eredmény. Nem történtek nagy változtatások a CA8-hoz képest a scorpion magban sem.. Ha 10-20 százaléknál nagyobb különbség van a két mag között azonos órajelen akkor az már mondhatjuk hogy érdekes..Itt is az jön ki, hogy az újabb generációs Snapdragon és Adreno 200 bizony szépen lehagyja az SGS-t
Tényleg nem olvasod amit írok, kezd ez a hsz is fölöslegesnek tűnni.. : (
Éppen azt mondtam hogy ennek az EGY benchmarknak van két része a háromból ahol a DHD vezet.. mellesleg ez nem egy elterjedt bench, nem sok eredmény van vele, és ogl2-őt mér amivel amúgy sincs még sok eredmény.. (de ezt mind leírtam).
Viszont a másik oldalon linkeltem a szintén shadereket használó quake3-at ahol abszolút nyer az sgx 540.hogy az SGX540 90 millió háromszög/sec-re képes
Ezt kizárólag a samsung mondta, powervr egész más számokat ad meg.Vajon a Desire HD-nek milyen pontszáma lenne? A G2 csak 800 MHz-en jár.
Nincs garancia hogy a gpu is alacsonyabb órajelen jár, de mivel Quadrantban nagyon közel vannak egymáshoz (videótol függ, de mindig 20%on belül) ezért sztem úgykb talán valószínűleg 50 alatt lenne a dhd isDe bájdövéj, ha te ennyire szereted a quadrantot, hogy linkeled is bizonyítékként a cpu pontokra, akkor mit szólsz, hogy ott az sgx540 dupla olyan erős mint az adreno205? ;P
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ notebook kitámasztó fából
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest