- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nissifer
tag
Akinek kérdése van a J1 (2016) -ossal kapcsolatban, kérem, hogy itt tegye fel a fórumon. Továbbiakban a privát üzenetekre nem válaszolok. (Ugyanazok a kérdések ismétlődnek, és nincs kedvem sokadjára ugyanazokat válaszolni.)
-
Nissifer
tag
Egy hónapja használom, és dúrván meg vagyok vele elégedve. Végre van egy telefonom, ami teszi a dolgát és nem kell naponta töltögetnem. Az amoled kijelző nagyon állat benne. Tulajdonképpen csak egy hibája van, a túl nagy méret. Nekem 4"-os tökéletes lenne. Ezt leszámítva viszont nagyon ott van a telefon. Az energiatakarékos mód pedig csak hab a tortán. Ennél kisebb tudású telefont nem éri meg vásárolni, mert azokkal csak a baj van... 40.000 Ft-nál többet telefonra kiadni pedig nem érdemes.
-
Nissifer
tag
Harmincpárezerért világbajnok lenne. (Dubaiban 30.000 Ft-ba kerül) 3 hónapja várom, hogy Magyarországon is elérhető legyen. Ez a vodafone-os 47.000 Ft-ért azért nekem húzós. Nyilván az ÁFA miatt kerül ennyivel többe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest