- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
togaba
tag
Sziasztok!
Elég kihalt ez a topic, de nem találtam hasonlót a J1-gyel kapcsolatban. Hátha valaki erre jár!
Arról van szó, hogy a nejemnek vettem tavaly egy független 2016-os J1 készüléket. A legutóbbi frissítés után (azt hiszem a múlt hónapban volt) azt vette észre, hogy az üzemidő jelentősen lecsökkent. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a kevés használattal csaknem egy heti üzemidő két és fél napra csökkent.
Van valakinek esetleg hasonló tapasztalata? Lehet, hogy egészen másról van szó?
Köszi, ha valaki válaszol.
-
ben11
őstag
-
kiszeb
csendes tag
-
Nissifer
tag
Akinek kérdése van a J1 (2016) -ossal kapcsolatban, kérem, hogy itt tegye fel a fórumon. Továbbiakban a privát üzenetekre nem válaszolok. (Ugyanazok a kérdések ismétlődnek, és nincs kedvem sokadjára ugyanazokat válaszolni.)
-
törölt tag
Én most jó árban, 10.000 forintért jutottam hozzá.
Igaz, előfizetéssel a upc-nél, de csak 1 év hűséggel.
És mivel egyébként is előfizetést akartam ez nekem pont tökéletes volt. -
retesz147
addikt
Sziasztok!
Adott egy céges J1 2016.
Olyan kérdésem lenne, hogy a home (középső) gomb funkcióját, hogy tudnám felcserélni a menü (bal oldali) érintő gomb funkciójával?
Zavar az, hogy 1-2 programnál nem ugrik elő a menü gomb és nem tudom megnyomni, mert, ha megnyomom a bal gombot, akkor a futó/megnyitott alkalmazások jelennek meg, nem pedig az adott program pl menüje.
Nexus 4-nél a 3 gomb mellet olyankor jobb oldalon felvillan 3 pötty, ami a menüt hivatott előhívni, de ez a Samsungnál nem jelenik meg, így nehéz elérni a beállításokat.Van erre lehetőség?
Remélem érhető voltam.
Köszi!
-
Nissifer
tag
Egy hónapja használom, és dúrván meg vagyok vele elégedve. Végre van egy telefonom, ami teszi a dolgát és nem kell naponta töltögetnem. Az amoled kijelző nagyon állat benne. Tulajdonképpen csak egy hibája van, a túl nagy méret. Nekem 4"-os tökéletes lenne. Ezt leszámítva viszont nagyon ott van a telefon. Az energiatakarékos mód pedig csak hab a tortán. Ennél kisebb tudású telefont nem éri meg vásárolni, mert azokkal csak a baj van... 40.000 Ft-nál többet telefonra kiadni pedig nem érdemes.
-
A 2015-ös j1-hez képest fejlődött.Dupla annyi ram és háttértár.Az árazás viszont nevetséges.40-50 ezer között árulják(edigitalon 50 ezer).Durva,hogy vannak akik megveszik ennyiért.
-
Nissifer
tag
Harmincpárezerért világbajnok lenne. (Dubaiban 30.000 Ft-ba kerül) 3 hónapja várom, hogy Magyarországon is elérhető legyen. Ez a vodafone-os 47.000 Ft-ért azért nekem húzós. Nyilván az ÁFA miatt kerül ennyivel többe.
-
Alister71
nagyúr
A Core Prime-ot és társait kiüti. A voda elég olcsón adja és super amoleddel van keresnivalója a belépő szinten.
-
golyós
addikt
A J7 2016 jöhetne mert akkor nem csappok le a csájomi redminotháromprora. 😊
-
Matada2.3
veterán
Nem is néz ki rosszul, a belépő szint is stimmel már, csak az ára ami hagy némi kívánnivalót maga után.
-
h3lios
addikt
Ezért a szemétért 1 Ft-ot nem adnék ki. Az első J1-esből sokat adtunk el (szolgáltatónál) és a 90%-át hozzá vissza, mert hangszóró hibás az összes. Úgy recseg beszéd közben mint 1 lyukas konzervdoboz...
-
Ricardo
titán
Ennek a megjelenésével én sem dicsekedtem volna
-
Fejvadi
nagyúr
Dubai-ban egyszer használatos? Minden hívás után eldobnak egyet.
-
szemy94
senior tag
Legalább az alsó kategóriában is megkapta az 1GB-ot végre, már csak az árnak kell esnie, szolgáltatónál LG Leon árban már vinnék... Már csak egy Young meg egy Trend hiányzik 3,5 és 4 col-on, ugyanezzel a hardverrel (Samsung palettáján elférne az is, most van egy pár 4,3-4,5 col-os ugyanazzal a hardverrel, semmi értelme, de kisebb méretben már talán lenne, legalább tényleg lefednének egy réteget)
-
myckie2
őstag
válasz
H.Istvan25 #9 üzenetére
Igaz egyetlen komment sem írta, hogy jó lenne a telefon, de azért te nyugodtan képzeld be. Hasonló méretben amúgy az Alcatel se tesz bele HD kijelzőt.
-
csongi
veterán
Dubajba elérhető lesz a céllövöldébe az egypálcások között!
-
konczy3
senior tag
Mit keresett Dubajban? Legfeljebb vesznek a sejkek pár ezret belőle azt kirakatják a kocsibejárót, úgy is arany színe van
-
SkyLine3000
addikt
1gb ram, 8gb háttértár... Mikor lépnek már ezen túl??? Sorra jönnek ki az alsó(bb) kategóriában is a 2/16 kombós telók ennyiért, meg ettől olcsóbban. Az összes samu vezetőnek ilyet adnék kötelező használatra.
-
JoeYi
őstag
igazából ez 50 lesz mire ideér. AMOLED-et más nem ad ennyiért nem? A színválasztás viszont bénácska lett
-
Ennyiert
Meizu M2 , Redmi 2 Pro. Es majd Redmi 3Van valasztek, mashol is... En logot nem fizetek ki
-
janeszgol
félisten
válasz
H.Istvan25 #9 üzenetére
Igen, arra a 6 colos Marshmallowos Alcatelre én is kíváncsi vagyok.
(Csak legyen jó az érintője is!)
Tudod ez a szégyen. Kint van a 6.0-as droid (már 6.0.1) fél éve és még Lollival hozzák ki a telefonokat, táblagépeket. Persze ez eddig is mindig így volt, de azt gondoltam 2016-ra komolyodnak picit a gyártók, ha már telített a piac és csökkennek az eladások.
-
egész kulturáltan néz ki.
-
H.Istvan25
senior tag
Érdekes, hogy egy hasonló hardverrel rendelkező kínai telefon (pl. Alcatel, ZTE) milyen gyalázásokat kap. "Csak egy giga ram? De szar", "Ki vesz ma már ilyen fost?" és hasonlók. Persze ha egy Samsung tud ennyit sokkal drágábban, az jó telefon
. Hát például az Alcatel már alsó kategóriába is 6.0-as Androidot és HD kijelzőt tesz, de az a szar....
-
kcsa
veterán
1,3Ghz négymagos? MT6582 lesz az, meglássátok
-
troviko
senior tag
Dubaiban csórók az emberek, csak erre futja... maximum... és csak a szerencsés kivételeknek, akik nem rabszolgamunkásként tengetik napjaikat.
Viccet félretéve, ár/érték arányban nagyon gyenge, de egy jó szolgáltatói árazással már sikeres lehet. Végre 8 giga tárhely és 1 Gb RAM van benne, ami már megüti a használható kategóriát. A fényképező nagyon gyenge.
Teszem hozzá ugyan ezért a pénzért egy LG Spirit sokkal jobb vétel. -
doooo
veterán
Ha legalább 1,5 GB RAM, azt mondanám, hogy oké. De...
-
Kasya
nagyúr
válasz
Johnnyxy27 #1 üzenetére
...lepleztek be Dubai-ban...
-
ATEE77
tag
válasz
Johnnyxy27 #1 üzenetére
-
Johnnyxy27
aktív tag
aranyárban van... durván negyven ropi ezért, mert Samu?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- Béta iOS-t használók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest