- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Mind1 nekem jo igy is, csak azert irtam mert nagyon sok Amd-s hirt mar szinte aznap lehozol, gondolom utana olvasol mert jobban erdekel, de emiatt elvarhato lenne hogy a masik oldalrol is naprakesz informaciokkal bírj.
De ugy látom még csak nem is érdekel...éppen töled nem ilyen választ vártam volna, mind1 csak csalodott vagyok kicsit
-
Oliverda
titán
"Az NV korábban már mondta, hogy a 20 nm-es váltásnál a történelemben először nem fognak csökkenni az egy tranzisztorra levetített normalizált költségek. Ugyanezt mondta más is, sőt 10 éve tudjuk, hogy ez egyszer eljön és nem tudunk ellene tenni semmit."
Ez igaz, csak éppen semmi köze az adott lapkával elérhető számítási teljesítményéhez és fogyasztáshoz. Ettől még megéri átállni, mert alacsonyabb csíkszélességen még mindig versenyképesebb lesz termék, csak éppen a gyártási költségek nem csökkennek, illetve minimálisan nőnek.
gbors: Gondolom így több legyártott lapka megy át a rostán.
-
bteebi
veterán
Rosszabb?
A kérdés nagyon egyszerű, a válasz már gondolom nem annyira: miért? És ez csak dedikáltan a GPU-kra igaz? Amennyiben így lenne, akkor nem tudom, hogy megérné-e dollármilliárdokat beleölni a csíkszélesség csökkentésébe.
Oké, több chip elfér egy waferen, de nehéz elképzelni, hogy csak a megnövelt kihozatal - tehát ha más előny nem lenne - miatt megérné a beruházást; akkor én már talán inkább a nagyobb wafer felé próbálnék elmozdulni, bár az se feltétlenül egyszerűbb, olcsóbb megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- Parfüm topik
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest