- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Mind1 nekem jo igy is, csak azert irtam mert nagyon sok Amd-s hirt mar szinte aznap lehozol, gondolom utana olvasol mert jobban erdekel, de emiatt elvarhato lenne hogy a masik oldalrol is naprakesz informaciokkal bírj.
De ugy látom még csak nem is érdekel...éppen töled nem ilyen választ vártam volna, mind1 csak csalodott vagyok kicsit
-
Oliverda
titán
"Az NV korábban már mondta, hogy a 20 nm-es váltásnál a történelemben először nem fognak csökkenni az egy tranzisztorra levetített normalizált költségek. Ugyanezt mondta más is, sőt 10 éve tudjuk, hogy ez egyszer eljön és nem tudunk ellene tenni semmit."
Ez igaz, csak éppen semmi köze az adott lapkával elérhető számítási teljesítményéhez és fogyasztáshoz. Ettől még megéri átállni, mert alacsonyabb csíkszélességen még mindig versenyképesebb lesz termék, csak éppen a gyártási költségek nem csökkennek, illetve minimálisan nőnek.
gbors: Gondolom így több legyártott lapka megy át a rostán.
-
bteebi
veterán
Rosszabb?
A kérdés nagyon egyszerű, a válasz már gondolom nem annyira: miért? És ez csak dedikáltan a GPU-kra igaz? Amennyiben így lenne, akkor nem tudom, hogy megérné-e dollármilliárdokat beleölni a csíkszélesség csökkentésébe.
Oké, több chip elfér egy waferen, de nehéz elképzelni, hogy csak a megnövelt kihozatal - tehát ha más előny nem lenne - miatt megérné a beruházást; akkor én már talán inkább a nagyobb wafer felé próbálnék elmozdulni, bár az se feltétlenül egyszerűbb, olcsóbb megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Linux kezdőknek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPad topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest