- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Mind1 nekem jo igy is, csak azert irtam mert nagyon sok Amd-s hirt mar szinte aznap lehozol, gondolom utana olvasol mert jobban erdekel, de emiatt elvarhato lenne hogy a masik oldalrol is naprakesz informaciokkal bírj.
De ugy látom még csak nem is érdekel...éppen töled nem ilyen választ vártam volna, mind1 csak csalodott vagyok kicsit
-
Sinesol
veterán
Amugy nem akarok akadekoskodni de több külföldi oldalon mar elözetes tesztek vannak a Maxwelles 750Ti -rol,ami 75 wattbol a Gtx 660 teljesitményt hozza, itt meg egy atnevezett piros cuccrol kell olvasgatni?
Ez mégis hogy lehetséges egy hiteles /nek mondott/ oldalon? Még hir szintjen sincs emlitve...Sok ember irt bizonyos elfogultsagrol amit eddig figyelmen kivül hagytam, mivel elvileg ez egy objektiv/nek mondott/ lap... de emellett már nehéz elsiklani ..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest