- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Sikerült megragadni a lényeget... Igyekszem egyébként a lehető legtöbb dolgot angolul olvasni. Sajnos más nyelven nem tudok (németül kicsit, de az komolyabb könyvekhez nem elég), de ha tehetném, megtanulnék minél többet. De ezért is írtam, hogy a felirattal semmi bajom nincs, mert ott továbbra is hallom az eredeti hangot és nem egy tompa, élettelen szinkronhangot kell hallgatnom. Nagyon kevés jó szinkronszínész van, ráadásul a másik bajom az, hogy ugyanazt a 40-50 hangot pörgetik és már nagyon gáz, ha egy új sorozatnál meghallom azt, aki 5 másik sorozatban is főszereplő.
morgyi: Na ezért mentem én 2D feliratos vetítésre.
kmisi99: Melyik sorozatnak jó a szinkronja? Őszintén kíváncsi lennék pár példára. Amit én jónak látok (magyar adókon csak vígjáték-sorozatokat nézek): Family Guy, Simpson család, esetleg az Így jártam anyátokkal (de ott is jobb az eredeti). A többinél csapnivaló a szinkron, pl a Modern Családnál Gloriának sikerült egy orosz akcentust beiktatni, amivel tönkrevágták az egyik humorforrást. De persze csomószor alapból elveszik a szinkronnal a humor - kivétel az olyan filmek szinkronja, ahol nem sajnálták az időt és pénzt a minőségi fordításra, de sajnos ez a ritkább. A szinkron meg "jobb" már csak azért sem lehet, mert a rendező a helyszínen lévő színészekkel találja ki, hogy mi az, amit szeretne a vásznon/tévében látni. Számunkra lehet élénkebb/kellemesebb egy szinkronhang, de jobb szvsz soha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged