- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#58000384 #69 üzenetére
No , akkor segítek, ha már nem érted, mi miért történt. Erre írtam, amit:
"Ráadásul ha ez egy ennyire elterjedt probléma lenne, akkor nem hiszem, hogy a komolyabb fejlesztők és vállalatok támogatnák a rendszert."
Ha meg nem érdekel, mit írok, akkor nem reagálsz. Mert így csak fogalmatlan hisztit produkálsz. -
törölt tag
válasz
#58000384 #36 üzenetére
Nem kell linkeket hozni arra, amikor az MS nem akart javítani akár tízmilliókat érintő hibákat, ugye?
@kékes
Mivel egymás után többen írtátok ugyanazt, szerintem érthető a többes szám. A fejedelmi többest pedig az illető mindig magára használja. Ha téged egyszemélyben többes számban szólít meg valaki, akkor hatökörnek tart, nem fejedelmek. -
Cathulhu
addikt
válasz
#58000384 #30 üzenetére
Ja, en is viccesnek talaltam, mikor hetfon bekapcsoltam a gepet es b*szott elindulni egy negyed oraig, es azota is minden masodik inditasnal. Nyilvan mindenert a driverek a felelosek, hiszen semmilyen mas oprendszerrel nincs gondom (ideertve mondjuk a 14.04-es Ubuntut vagy a Win7-et), azok a kurva gyartok tehetnek mindenrol, ugyanmar. Nem irok panaszlevelet a realteknek, mivel meg 8.0 alatt is mukodott, ugyanazzal a driverrel ami 8.1 alatt mar nem, ugyan.
Nem erzem, hogy baromsag, hanem tapasztalom. Es igen jol irod, fel nap hasznalat utan mar nem marad hely ertelmes programoknak a memoriaban, es erdekes ez sem fordul elo mas rendszerrel. De nyilvan en vagyok a hulye, a 8.1 meg tokeletes
Reszemrol befejeztem, mondom orulok azoknak akiknek nincs gondja, de a sok okoskodastol meg fellengzoskodestol a problemak maradnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest