Új hozzászólás Aktív témák
-
gantum
tag
és 1 év alatt behozták a fejlesztési idő felét?
az oké, hogy az elején nem volt, de miért adnák ki előbb régi konzolra CSAK, amikor hatalmas húzócím lehetett volna az újaknál, pc-n meg milliós instabuy? én emiatt gondolom így, de lehet tévedek. -
laceszgamer
addikt
-
BlackSoft
addikt
Ez is, olyan szopakodás lesz, mint a GTA V-re várás... Legalább nem ősrégi konzolra adják ki, hanem picit modernebb eszközre.
-
Lomha 8V
addikt
Nyilván a Microsoft-ot nem szabad megbántani, inkább a rajongókkal kell kib*szni.
-
Akos96
senior tag
"Amúgy ha egy kiadónak vagy fejlesztő brigádnak írni szeretnék kommentet, milyen helyre kell írjak, hogy legalább az egyik tag reggel álmosan biztos megtalálja?"
A stúdió főhadiszállásának főbejárata melletti falra, kecskevérrel.
De elég az is, ha elmész a Crystal Dynamics FB oldalára, és bekommentelsz valami olyat bármi alá, hogy "ti is a Microsoft nyalókáját nyaljátok", és akkor már hozzájárultál az ügyhöz. -
wolfman
veterán
Amúgy ha egy kiadónak vagy fejlesztő brigádnak írni szeretnék kommentet, milyen helyre kell írjak, hogy legalább az egyik tag reggel álmosan biztos megtalálja?
Érdekes dolgok ezek, amikor olyat olvasok, hogy 'Az internet szó szerint felrobbant...' ilyen esetekben csak én nem járok olyan helyeken/fórumokon ahol már fenik a kaszát az emberek? -
Chapel
addikt
Végig futottam a szöveget..."PC-re is." Nekem ennyi volt a lényeg, köszi
-
Def26
félisten
Hehe. Akkor ez is elintézve. Egyéb probléma esetleg amit netes népharaggal kell lerendezni?
Egyébként nézzétek meg a tomb raider és a fejlesztők facebook oldalát, hogy szétszidták őket a rajongók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged