- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
en a jatekfejlesztok miatt nem aggodnek, mar ugy is egy ideje a konzolok a fo platform ott van az igazi penz, azok pedig nepszerubbek, mint valaha alig birnak eleget gyartani. a jelenlegi helyzet pedig a pc gamingnel szerintem csak annyit fog eredmenyezni, hogy meg kevesebb eroforrast fognak majd forditani az igy is neha botranyos pc portokra, ami a nevetseges arakkal egyutt megtobb embert terel a konzolok fele.
en is eladtam a 2070-et, igaz meg a banyaszlaz elott ugyanannyiert amennyiert vettem 1 eve es valtottam ps5-re. lehet hulyenek nezni a vasarlokat nvidia amd felol, de szerintem nagyon sokan meg fogjak unni, es inkabb vesznek egy konzolt a pc meg megmarad a hardcore retegnek, akiknek semmi sem draga.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Egy óra, két rendszer
- Építő/felújító topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest