Hirdetés
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
Az LG sima kijelzős. Én ott nem éreztem kis lekerekítést a széleken. Ezért vagyok bizonytalan a HTC-t illetően. De hát szerencsére mindenki mást szeret szerencsére. Ha nem így lenne nem lenne ennyi féle készülék.
-
Anulu79
addikt
Az edge panel csak szoftveres megoldás. Nem a kijelző adottsága. De ezzel nem mondtam újat gondolom.
Tény, hogy vannak olyan készülékek amiknek jól áll. Pont ezért volt kétszer is S7 edge-em. Ennek ellenére én nem tudtam megbarátkozni vele. Még a 2.5 D se jön be annyira mert nincs rá üveg "fólia".
Nem is tudom, hogy az új HTC-k teljesen sík kijelzősök-e.
-
Anulu79
addikt
Nekem ez az U11+ külsőre nagyon bejön. Igaz a jack-et sajnálom, hogy nincs. Bár nem hiszem megveszem a készüléket.
De nekem felcsillant ezzel a fény az alagút végén. Az utóbbi években Samsungis voltam. De most, hogy tolják ez a (számomra) hülye edge kijelzőt meg a dedikált bixbyt így egyre jobban felejtős. Most bánom, hogy anno megváltam a számomra legjobb Samsungtól a Note4-től. De most, hogy a HTC nem állt be az edge kijelzős sorba így reménykedem, hogy lesz még jó telefonom.
-
Anulu79
addikt
válasz
Juhaszatti #2 üzenetére
Szerintem meg pont nincs rendben az árazásuk. Pont az kéne, hogy kicsit lejjebb menjenek az árakkal ha jobban a köztudatba akarna kerülni megint. A tavalyi U11+ 270k. Ez nem hiszem, hogy rendben van.
Ettől függetlenül én is várom az új modelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- La Quimera early access beszámoló
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest