Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
Az LG sima kijelzős. Én ott nem éreztem kis lekerekítést a széleken. Ezért vagyok bizonytalan a HTC-t illetően. De hát szerencsére mindenki mást szeret szerencsére. Ha nem így lenne nem lenne ennyi féle készülék.
-
Anulu79
addikt
Az edge panel csak szoftveres megoldás. Nem a kijelző adottsága. De ezzel nem mondtam újat gondolom.
Tény, hogy vannak olyan készülékek amiknek jól áll. Pont ezért volt kétszer is S7 edge-em. Ennek ellenére én nem tudtam megbarátkozni vele. Még a 2.5 D se jön be annyira mert nincs rá üveg "fólia".
Nem is tudom, hogy az új HTC-k teljesen sík kijelzősök-e.
-
Anulu79
addikt
Nekem ez az U11+ külsőre nagyon bejön. Igaz a jack-et sajnálom, hogy nincs. Bár nem hiszem megveszem a készüléket.
De nekem felcsillant ezzel a fény az alagút végén. Az utóbbi években Samsungis voltam. De most, hogy tolják ez a (számomra) hülye edge kijelzőt meg a dedikált bixbyt így egyre jobban felejtős. Most bánom, hogy anno megváltam a számomra legjobb Samsungtól a Note4-től. De most, hogy a HTC nem állt be az edge kijelzős sorba így reménykedem, hogy lesz még jó telefonom.
-
Anulu79
addikt
válasz
Juhaszatti #2 üzenetére
Szerintem meg pont nincs rendben az árazásuk. Pont az kéne, hogy kicsit lejjebb menjenek az árakkal ha jobban a köztudatba akarna kerülni megint. A tavalyi U11+ 270k. Ez nem hiszem, hogy rendben van.
Ettől függetlenül én is várom az új modelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyaralás topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest