- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
Az LG sima kijelzős. Én ott nem éreztem kis lekerekítést a széleken. Ezért vagyok bizonytalan a HTC-t illetően. De hát szerencsére mindenki mást szeret szerencsére. Ha nem így lenne nem lenne ennyi féle készülék.
-
Anulu79
addikt
Az edge panel csak szoftveres megoldás. Nem a kijelző adottsága. De ezzel nem mondtam újat gondolom.
Tény, hogy vannak olyan készülékek amiknek jól áll. Pont ezért volt kétszer is S7 edge-em. Ennek ellenére én nem tudtam megbarátkozni vele. Még a 2.5 D se jön be annyira mert nincs rá üveg "fólia".
Nem is tudom, hogy az új HTC-k teljesen sík kijelzősök-e.
-
Anulu79
addikt
Nekem ez az U11+ külsőre nagyon bejön. Igaz a jack-et sajnálom, hogy nincs. Bár nem hiszem megveszem a készüléket.
De nekem felcsillant ezzel a fény az alagút végén. Az utóbbi években Samsungis voltam. De most, hogy tolják ez a (számomra) hülye edge kijelzőt meg a dedikált bixbyt így egyre jobban felejtős. Most bánom, hogy anno megváltam a számomra legjobb Samsungtól a Note4-től. De most, hogy a HTC nem állt be az edge kijelzős sorba így reménykedem, hogy lesz még jó telefonom.
-
Anulu79
addikt
válasz
Juhaszatti #2 üzenetére
Szerintem meg pont nincs rendben az árazásuk. Pont az kéne, hogy kicsit lejjebb menjenek az árakkal ha jobban a köztudatba akarna kerülni megint. A tavalyi U11+ 270k. Ez nem hiszem, hogy rendben van.
Ettől függetlenül én is várom az új modelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged