- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Netfone
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S0und
csendes tag
miről beszélsz?
http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gtx-560ti-us.html
"Built for DirectX 11
Enjoy all the visual glory of the latest DirectX® 11 blockbuster games like HAWX 2, and Civilization 5. With massive geometry processing power of the GeForce GTX 560 Ti lets you enjoy incredibly detailed environments and characters."Milyen napra kész már Nvidia
Mellékesen nem értem miért ilyen zavartak az emberek. Crytek szempontjából Crysis3 csak CryENGINE 3 miatt lényeges, adott egy pipeline amivel 3 platformra tudsz egy időben, ugyan olyan minőségben fejleszteni.
"The 360 accounts for 57% of Crysis 2's sales, with the PS3 taking 29% and the PC raking in a miserable 14%. Maybe they were too busy torrenting it or something."
14% PC eladás? amiből 5%-nak van DX11-es kártyája.
-
PowerBuldog
veterán
Nincs ott a Crysis 2.
Gude: Én meg 2 éve vettem 4890-et és még a mai napig mindent maxon tolok. (1680-ban)
(#55) djRusT: Olvasták biztos a Crytek fórumát
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest