- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Sennalacy #45 üzenetére
Én nem emlékszek igérgetésekre, viszont arra igen, hogy a motort mondták DX11-képesnek. És, az is...
Valahol olvastam régebben (MyCrysis fórum?), hogy a konzolos és PC-s DX9-es változat befejezése után ültek neki a DX11-es mód készítésének... gondolom ezt fogja takarni az Extreme beállítás majd, szerintem ez az oka hogy pl. a tesztelláció meg a nagyobb textúrák sincsenek engedélyezve alapba. Majd a DX11-peccs ezeket is unlockolja, sőt, hozza a beigért effekteket...vagy nem, mondjuk én számítok hogy komoly csalódás lesz, mint ugyebár a C1-nél a High vs Very High mód... utóbbi valami ultramaszatolt valami ugye...
(#50) Manbal: Ezek FPS-ek? Nem. TPS-nél messzebről látod a textúrákat pl... -
Mártógyurma
tag
válasz
Sennalacy #45 üzenetére
Osztom a véleményed. Engem is a cégek fogyasztókhoz való hozzáállása szokott kihozni a sodromból.
Igérnek valamit, cserébe kérnek egy összeget. Én kifizetem az összeget, viszont ők nem azt adják amit igértek. ..Erről szól a történet lecsupaszítva.
Mondjuk ált. csak a türelmetleneket tudják megszivatni, akik nem bírnak várni egy hónapot a friss játék megvásárlásával. ...Sajnos nagyon sokan vannak az ilyenek..De legalább amikor picsognak a fórumokon, hitelesebb képet kapsz egy játékról, mintha elolvasnál egy "független" tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest