Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
érdekes én a laptopot napi 8-10 órában használtam munkára, sulira, tesztelésre......(nem játékra) ugyanis ilyen funciója is van, akármilyen hihetetlen.
Most emg cégnél vékonyklienseket használunk, ha meg otthonról dolgozni akarok akkor távolról belépek....
Irány a felhő....(már cégnél sincsenek desktopok, és nagyon jól elvagyunk
)
Amúgy egy konzol nem csak játszani jó, ha tudnád mennyi minden szolgáltatást raknak mögé, amiből dollármilliókat(sőt az évek alatt dollármilliárdokat) könyvelhettek el nyereségnek.
De mindegy is, mert totál fölösleges itt érvekkel előrukkolnom, hogy az eredeti-nemeredeti vitába már bele se menjek...
-
elithun
őstag
"...állandóan a DVDket ki be rakni meg melegszik meg drága. Meg meg kell venni a gameket aztán kijátszod és nézed a polcon miylen szép a doboza"
Valóban, ez a PC-re egyáltalán nem igaz.Elhiszem, hogy neked a PC az etalon (ahogy félig-meddig nekem is), de azért ilyen "szuper" érvekkel ne húzd le a konzolokat.
Főleg, hogy a felsorolt előnyök jellemzőek a konzolokra is, a hátrányok pedig a PC-re.Az külön dicsérendő, hogy az általad nagyra tartott platformnak elősegíted a halálát azzal, hogy nem veszel játékot. Ez azért elég paradox.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest