- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Hopkins95 #27 üzenetére
Nem is vettem meg a Cod remasteredet, mert el volt szállva annak is az ára, mint tradicionálisan minden Codnak (mondjuk pont emiatt nem mérvadó ez a példa), de abban igazad van, hogy az AAA premier címek drágák, de ez továbbra sem premier cím számomra, így egyáltalán semmi nem indokol 30eurós árat az én értékrendem szerint, én tőlem nem is fogják megkapni. Elfogadom, ha te szeretsz párévente újra és újra megvenni egy játékot, de nálam ez nem oké.
-
aginor
veterán
válasz
VinoRosso #24 üzenetére
Abban maximálisan egyetértünk, hogy jó ha moddolható egy játék hivatalosan, nem csak sufni megoldásokkal és én is használok modokat természetesen, emiatt pontosan tudom, hogy legtöbb esetben ugyan nem nagy szám az install, de azt is, hogy gyakran ütköznek más modokkal, és okozhatnak akár egymagukban is technikai problémákat, így ezekkel számolni nem szabad, csak elfogadni, hogy amolyan extra.
-
yericho800
aktív tag
válasz
yericho800 #23 üzenetére
demons souls 30k
-
VinoRosso
veterán
Telepíteni egy modot CE-re meg nem bonyolultabb mint magát a játékot, legtöbb esetben egy egyszerű copy-paste-tel megoldható. Abban egyetértek, hogy az alapjáték szinvonalát nem a modokkal kell(ene) elfogaható szintre hozni. Viszont ha mégis úgy alakul, akkor legalább tudod customizálni a játékot a saját szájad íze szerint, tudsz hozzá extra tartalmakat letölteni, és mindezt ingyen. Azért ez mindenképpen jobb, mintha nem lenne, mert nő a játék életciklusa. TES V mára csak ebből él, de aki 9 éve megvette a játékot nem csak azért nem bánta meg, mert az alapjáték is baromi jó volt, hanem mert mérhetetlen mennyiségű tartalmat gyártott hozzá a modder közösség.
-
yericho800
aktív tag
néztem ps5 promo gameplay trailert a demons souls remakeről.nagyon baszós lessz ha maradnak ennél ami van a videóban, de... ezek az árak 69.99
ilyen kurva drágák lesznek a játékok?
bocsi az offért. -
aginor
veterán
Én is valami ilyesmi méltányos hozzáállásra gondoltam, de mivel egyelőre meg sem említették így nem valószínű, hogy bekövetkezik, bár sosem lehet tudni..
Hopkins95: szerintem meg nem az, kár ezen vitatkozni. 30euróért kapok olyan játékot is, amit rendesen lefejlesztettek és a vásárlással a tényleges készítőket tudom támogatni, nem a marketingeseket.. Az, hogy neked olan, minta most jönne ki, attól még nem lesz benne több munka a "fejlesztő" részéről, ami indokolná a magas árát.
Silenzio: hát, most is végigjátszhatod, csak most már eredendően szebb -de mégsem elég szép- köntösben.
VinoRosso: tökéletesen értettem és nem is úgy gondoltam, hogy modot gyártani, hanem, moddolni (feltelepíteni, szenvedni vele, elviselni a bugotat, nézni az összeomlásokat, stb.). Szerintem elég gáz, ha egy ilyen árú játéknál már eleve azt várjuk, hogy lehessen moddolni, hogy élvezhetővé varázsolják a rajongók, de ez csak az én véleményem.
-
VinoRosso
veterán
Te? Érts jól: Fogalmad nincs róla. Amit írtam nem azt jelenti, hogy tőled várja közösség a modot. Hanem azt, hogy van aki editálási célbòl venné meg. Neked is ez a jobb, mert így a végén többet kapsz a pénzedért. Nekem ha csak a C1 asseteket lehetne legàlisan használni CE5-ben az megérné 30 eurót.
-
Szerintem 30 Euro korrekt ár, de nyilván nem muszáj megvenni. Persze én mondom ezt úgy, hogy sosem birtokoltam az eredeti játékot, csak letöltöttem és kipróbáltam régen, de nem vitte a gépem sem normálisan amennyire emlékszem rá. Úgyhogy nekem ez kvázi olyan lesz, mintha most jönne ki a játék.
-
Maxxy10
addikt
Árról van infó?
-
GodGamer5
addikt
Trailer alapján egész jó. Egyszer mindenképpen végigtolom.
-
Teljes homály nekem még mindig. Semmi gond, 2 nap múlva megjelenik a youtube-ot meg csak nem tiltják be közben.
-
aginor
veterán
Az ilyen promó képeket én már nem is eszem komolyan, amúgy valami hasonló volt anno-hoz is így azt hittem, onnan vették elő és hasznosították újra. Amúgy az a baja a látványnak, hogy nem hat természetesnek, nagyon látszik, hogy a tárgyak között (pl: föld-hordó) nincs valódi interakció, hanem csak egymásra vannak dobálva, amit tovább erősít a textúrák néhol alacsony felbontása is, pláne ha mellette van pl. egy elég látványos RT effekt is.
Silenzio: nem. A remaster nem erről szól, max finomítások, bugjavítások, ilyesmikre lehet számítani. Ez egy hirtelen munka, olyan is lesz szerintem minden szempontból. Kellett valamivel promózni a saját RT megoldásukat, de akartak egy új játékot fejleszteni miatta, így elővették ezt. Szerintem ennyi lehet a sztori.
-
Hunpriest
senior tag
Szerintem jó ez, kapott szebb textúrákat és modernizálták az effekteket. Olyan nagyon sok remaster nem kellett ennek, nem rég toltam végig az eredetit 4K-ban és szerintem simán jól néz ki még mindig. Most a modernebb engine miatt valószínűleg futni is jobban fog mint az eredeti, de aztán majd kiderül... hétvégén végig szaladok rajta úgy is.
-
Silenzio
addikt
Vajon lesznek benne új elemek? Új helyszínek, sztorielemek, mellékküldetések a 2-3 mellé, amik az alapjátékban szerepeltek?
-
aginor
veterán
Ez még mindig elég vérszegény sajnos, bár ha ingyen odaadják azoknak akinek megvan az eredeti, akkor le a kalappal még így is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest