Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Én is valami ilyesmi méltányos hozzáállásra gondoltam, de mivel egyelőre meg sem említették így nem valószínű, hogy bekövetkezik, bár sosem lehet tudni..
Hopkins95: szerintem meg nem az, kár ezen vitatkozni. 30euróért kapok olyan játékot is, amit rendesen lefejlesztettek és a vásárlással a tényleges készítőket tudom támogatni, nem a marketingeseket.. Az, hogy neked olan, minta most jönne ki, attól még nem lesz benne több munka a "fejlesztő" részéről, ami indokolná a magas árát.
Silenzio: hát, most is végigjátszhatod, csak most már eredendően szebb -de mégsem elég szép- köntösben.
VinoRosso: tökéletesen értettem és nem is úgy gondoltam, hogy modot gyártani, hanem, moddolni (feltelepíteni, szenvedni vele, elviselni a bugotat, nézni az összeomlásokat, stb.). Szerintem elég gáz, ha egy ilyen árú játéknál már eleve azt várjuk, hogy lehessen moddolni, hogy élvezhetővé varázsolják a rajongók, de ez csak az én véleményem.
-
aginor
veterán
Az ilyen promó képeket én már nem is eszem komolyan, amúgy valami hasonló volt anno-hoz is így azt hittem, onnan vették elő és hasznosították újra. Amúgy az a baja a látványnak, hogy nem hat természetesnek, nagyon látszik, hogy a tárgyak között (pl: föld-hordó) nincs valódi interakció, hanem csak egymásra vannak dobálva, amit tovább erősít a textúrák néhol alacsony felbontása is, pláne ha mellette van pl. egy elég látványos RT effekt is.
Silenzio: nem. A remaster nem erről szól, max finomítások, bugjavítások, ilyesmikre lehet számítani. Ez egy hirtelen munka, olyan is lesz szerintem minden szempontból. Kellett valamivel promózni a saját RT megoldásukat, de akartak egy új játékot fejleszteni miatta, így elővették ezt. Szerintem ennyi lehet a sztori.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest