Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maotun
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
kááár

-
Maotun
őstag
Na eddig tartott a béta version??? nem enged be, aszodja nincs szerver kapcsolat, eddig miér vólt???? Ötlet?
-
pckownz
őstag
Sokat javít az nv-s beta driver az fps-en?
/GT525M/ -
Maotun
őstag
Hi!
(Phenom.II x6 1100T, 8 GB 1600 Mhz. RAm, 6950 2GB) gépen 1080p felbontás nagyon magas/magas beállításokkal, KIVÉTEL: SMAA az Low 1x -es!!! és tudja és tudja és tudja.
Nekem nem a beta catalist van hanem a 13.1 -es. A játék jó pörgős és szép! -
Anfänger
őstag
Hi!
Letöltötted és amikor inditánád,akkor ezt írja? Wtf? Érdekesnek találom. Annak mennie kellene.
Nem lehet,hogy nem a megfelelö kódot adtad meg neki? Esetleg nemrég megváltoztattad az origin belépési kódot,de a régit adtad meg a crysis-nak?
Egyébként,ha már le van töltve,jobb klikk a játékra,tulajdonságok és ott is írja a product keyt. -
Viper26
nagyúr
Ez van nálam:
"No product code for Crysis 3 MP open beta entitled on this account, please use origin to activate the product."

Open beta, de azért adjak meg kulcsot, hát bek@phatják.
-
Anfänger
őstag
Hi!
Nálam az i5 2500K jelenleg 3800 MHz-en ketyeg,meglestem a játékba a proci kihasználtságot. Nekem 75-85% -ot mutat,igaz a vga-m csak 560 TI twin frozr II OC,természetesen az 99-100%-on megy.
Low beállításon bövenb szép a grafika és így nálam is simán játszható szinten marad,ami annyit jelent,min.fps 62 max.fps120, átlag fps 75-80.
Próbáltam mindent ultrára állítani kíváncsiságból,így megfekszik a vga. 10-20 fps közt mozgott.
-
Dilikutya
félisten
-
Slystyle
őstag
Az EVGA készített egy patchet SLI témában az új NV driverhez. Akinek esetleg nem megy, az próbálja meg ezzel.
-
Rexcor
őstag
Ez a game nálam nagyon eszi a procit vagy valami más baja van. A 3770K-nak 1,38V-ot kell adnom és még így is néha kidobál a játékról, a többi játéknál meg elég neki az 1.275V 4,7Ghz-hez.
-
Viper26
nagyúr
Akkor lehet, hogy nem origin-ből kellene indítanom, hanem külön az exe-vel...mert belépek EA account-tal, és azután dobja fel ezt a dolgot...megpróbálom, holnap hátha ez a gond.
-
Viper26
nagyúr
Az szép meg jó, hogy elérhető, nálam konkrétan kulcsot kér a multihoz, erről ennyit.

-
Dilikutya
félisten
Mindig van jobb, korszerűbb, de egy 2 éves i7-es konfiguráció 12Gb RAMmal és egy GTX590-el aligha mondható elavultnak. Szép is lenne, ha gondok lennének bármilyen játékkal egy erőműn. Az elavult a költségvetési szerveknél a sok Northwood magos Celeron 80Gb-os IDE HDD-kkel és utólag kibővített 1Gb memóriával.
-
Kasya
nagyúr
Ohh..koszonom! A GW2 miatt mar teszem is fel

Mellesleg a jatek szep lett, de az MSAA az katasztrofa, hogy letudja terhelyni a rendszert. Amint feltolom maxra, nem szamit a tobbi beallitas (legyen low - ultra), nem megy az fps 25 fole. 4xhigh-on akadas nelkul elfut, de a felett mar erezheto a kis "mosodas-akadas".
Nekem igy MP alapjan nem igazan tetszik. Remelem, a teljes verzioban mar a tobb lehetoseg es/vagy SP elvarazsol
-
dre75
tag
Hát gyerekek remélem ennél azért jobban lesz optimalizálva a teljes relase...

Core2Duo (3,4re cibálva)+GTS450 1GB DDR5=még lowon is épphogy játszható 720p-ben
Idáig nem volt gondom semelyik játékkal! De azért tetszetős a game...

-
tomesto
aktív tag
Atisoknak is készült béta driver crysis3 is fel van benne tüntetve.
[link] -
Raysen623
veterán
Kellemes csalódást hozott a játék, ami a grafikát illeti! Úgy látszik tanultak valamit a 2. részből. Az optimalizációval persze szokás szerint baj van, mert egy 2gigás 6950-en
"csak" high beállításokkal fut az agyonajnározott 3.0-ás motor!
A multiplayer azonban ebben a formában úgy szar ahogyan van!!!!! Idegbeteg COD koppintás és agyatlan hentüzem.....agyfaszt lehet kapni 2 perc alatt.....dejó hogy leszoktam ezekről....a single-t viszont érdemes lehet kipróbálni.....
-
Tankos5672
tag
Tuti, hogy optimalizálatlan még szegényke, mert nem igaz, bent a házban van 90-100 fps között, aztán leugrik 38-ra, majd fel 70 fps-re, majd le 43-ra...Nem volt akció semmi, csak próbáltam elbújni hunter módban.
GTX460SOC+i5 2400+4Gb RAM 1280x1024 Winfos8 legújabb beta driver
-
SokiHUN
csendes tag
Processzor: Intel Core i3
Videókártya: Nvidia GeForce 620M
RAM: 8GBEzen a hardveren milyen beállításokkal tudnék játszani laggmentesen (persze minél jobb legyen)
Bf3 közepesen elmegy 30-35 fps en.Csak jövőhéten tudok játszani a játékkal, de kíváncsi vagyok, hogy ti mit mondtok. Előre is kösz.

-
Anfänger
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
Ez még 16:30 kor nem volt az Nvidia oldalán. Azért thx.

-
monosz
őstag
Kipróbáltam,egy viszonylag "elavult" vassal.Meglepően szépen ment a játék.
Pár mentés: Képek. -
szben05
tag
gtx 260-nal nem megy, szóval marad a ps3
-
Cobrusz
senior tag
ez akkor only dx11? dx9-be nem is megy?
-
Ryder62
őstag
Itt a tech demó

Bár én játszani szeretnék majd a játékkal meg szórakozni, kikapcsolódni és nem fps-t mérni, hőmérsékletet nézni, mérgelődni meg szenvedni. De szerintem utóbbi lesz mert nagyon esélyes hogy kapunk egy optimalizálatlan szemetet ami leheletnyivel lesz szebb a 2-nél de paks+nasa kombó sem lesz neki elég.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na királyul fut 5770-en, 1280x1024 minden High-on

-
pckownz
őstag
Hát, egy biztos, a teljes jobb lesz mint a demo.

Hunter mode szerintem nagyon imbalanced lett, remélhetőleg javítanak rajta. -
Physicist03
senior tag
-
tomesto
aktív tag
Engem meglepett a játék mondjuk nem sok különbséget látok grafikailag a 2 meg a 3 közt, de az A8-as Llano APU-n medium 1280x768on simán eldöcög.

-
Anfänger
őstag
válasz
Tankos5672
üzenetére
Hi!
Melyik driverre gondolsz? Ha a 310.90-re,akkor az nem tegnap jött ki,hanem január 5-én.
Jelenleg az a legújabb. -
minimumgame
tag
Akinek még nem volt lehetősége kipróbálni és kíváncsi rá, [video]

-
icons
addikt
válasz
Raysen623
üzenetére
Sajnos nincsen és soha nem is volt csúcsgépem, így ahhoz nem tudok hozzászólni, hogy a legmagasabb beállításon mit tudott a játék
Viszont nekem szebben futott.De már rémlik milyen érdekességek voltak benne
A DX11es támogatás is később jött, és nem volt semmilyen grafikai beállítás a játékban. Tényleg... külön konfig fájlban állítgattam én is, hogy tudja, ami elvárás
De igen, a motor alapvetően tényleg jobb volt nem azzal volt a gond

-
Dilikutya
félisten
válasz
Tankos5672
üzenetére
Egy mappa?
-
Paul119
addikt
csóringer gtx260m et meg merjem kínálni vajon a crysis 3al?

-
Raysen623
veterán
Attól függ mit értesz jobb grafikán! A cryengine ugye újabb volt, de az alapból bepakolt shaderek szerinted hozták az elvárást? Mert ha igen, akkor nem is tudom miért kellett külön programmal állítani a grafikát eleinte, hogy elérje a PC-ken várható szintet! A HD shadereket tartalmazó patch meg ugye késöbb jött......

-
Tankos5672
tag
É nem tudom, nekem mikor lejött, rögtön fölrántottam Max. beállításokra, és néhol beakadt, de nem nagyon. Olyan 30FPS körül volt. Most már LOW-on nyomom, amúgy is azt akartam, csak azért tekertem fel maxra, mondom üres szerón meglesem max grafikán..Hát nem fekete fehér? Mint a BETA-ban volt...Nyomtam 2 kört, már Level 4-es vagyok, eddig nekem bejön. FPS problémák meg nincsenek. GTX460SOC+i5 2400+4gb ram Sok sikert nektek !
-
JoolsNOS
veterán
Máshonnan nem jön le? Origin olyan mint steam? Sose volt vele dolgom.
-
icons
addikt
"gondolom ezt a második rész után ami ténylegesen arconvágása volt a PC-s társadalomnak"
Nem a második rész volt egyébként az, ami jobb grafikával rendelkezett, mint elődje, mégis gyengébb géppel beérte? BTW az 1. rész nyílt tereit sosem éri utol egy ilyen csőszerű játékmenet sem... -
Balazs_
senior tag
válasz
Tankos5672
üzenetére
Alpha-hoz képest elég sokat javult teljesítményben.
Nvidia meg előre felkészült volt, miért is ne lett volna, hisz eléggé támogatják a játékot.
Másrészt... kicsit érdekes, jobb teljesítményt vártam volna, mediumon 20FPS környékén ment egy 5770+E8200@3.2GhZ géppel. Kár érte, a C2-t is megvettem megjelenéskor, de ezt így sajna kihagyom.
A map(ok) viszont eddig jobbak mint a 2-beli mapok nagyrésze, de Skyline forevör!
Szerk.: Viszont akkor sem tudok szabadulni attól a gondolattól, hogy ez egy jó mod a C2-höz nem egy teljesen új játék.
-
Tankos5672
tag
Nekem mindjárt le is jön! Én az ALPHA verzióval is játszottam, az is jó volt, igaz, csak egy mappa, egy játékmód, de na. Eléggé sok hiba volt benne. Reméljük ebben már nem. Szerintem tök rendes dolog az Nvidia-tól hogy, ki is dobott már egy drivert. Ha jól emlékszem tegnap már kint is volt?
Tesztre fel, emberek
-
Slystyle
őstag
A mai naptól a PC játékosok is? A mai nap minden platformon elérhetővé vált és mindenkinek egyszerre.
Az előző héten pedig csak ismertebb játékosok és weboldalak kapták megtekintésre és az is változó volt, hogy ki milyen platformon kapta meg. -
tomesto
aktív tag
Nagyon komolyan néz ki a játék a videóban, azt hiszem ez megfingatja az A8-as apumat

-
Raysen623
veterán
"Szerintem egész jó. Crash site játékmód bejön. A pályák is remekül vannak megtervezve és a látvány 1. osztályú."
A látványt majd meglátjuk milyen lesz! Hazaérek letesztelem, de félek a shaderek nem leszenk túl jók a konzolos fővonal miatt, gondolom ezt a második rész után ami ténylegesen arconvágása volt a PC-s társadalomnak
.....A teszt után majd megírom a konkrét véleményemet, de a videó alapján nem hiszem hogy annyira rossz lesz.....hacsaknem a cheaterek miatt, de azok majd csak a végleges kiadásban jönnek elő rejtekeikből. -
Nazara
őstag
Na ezért leszedem az Originst megint. A második rész demója is nagyon bejött, nem is tudom, hogy miért nem vettem meg a játékot. Valószinüleg pótolni fogom.

-
->Raizen<-
veterán
A látvány elsőrangú!
Kipróbáltam. -
Xaels
félisten
Szerintem egész jó. Crash site játékmód bejön. A pályák is remekül vannak megtervezve és a látvány 1. osztályú.
-
Xirtam
veterán
Ez megint egyértelműen PC-s game lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Alkoholista nevelde
- Motoros topic
- További aktív témák...
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Néha kettőt lép az ember és már halott is. Az állandó ugrálásról meg a Quake 3 jut eszembe 

Viszont nekem szebben futott.