Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Lajos11107
üzenetére
mi a gond?
-
Lajos11107
tag
Sziasztok!
nekem nem tudnátok segíteni?
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Akkor most pótoltam a hiányosságaimat.

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Magyar nyelv ismeretének hiánya, kolléga.

Most vagy mentalistának kellene lennem, és kiolvasni az agyadból, hogy mire gondoltál, vagy máskor célszerű lenne azt le is írni.Az a gond, hogy semmi szövegértelmezési gond nincsen, csak nemes egyszerűséggel nem írtad le, hogy több hónapja is adott el kódokat.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szövegértelmezési probléma kolléga.

Több hónapja játszanak vele, 2 hete megint kínált kódokat, 1500-ért 3 játékhoz, db/500, érthető?
Ennyiért ha pár hónapig is megy megéri, utána kérdeztem ts-en egyik cimborám 9 hónapja játszik vele. Ne legyünk már telhetetlenek, majd a kolléga megvárja a 2 évet, h. Leteljen, csak utána vásároljon? Aki nem akar dobozost( nekem az van 9000huf) ennyit talán bekockáztathat....
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
A mai napig? 2 hete volt a hsz-e...majd akkor lehet "mai napig"-ozni, ha 2 év után is még működik, és még akkor sem 100.
-
Ferko75HUN
senior tag
Pár srác a C2 topicból a mai napig játszik egy sokat emlegetett sráctól származó kódokkal.
Egy kicsit zagyva lett a hsz-em, de kevertem a C2-C3 témáját.
A lényeg ez a srác sok kódot adott már el és működnek, ha vkinek gondja volt cserélte.
04.02-án 1500-ért 3 játékhoz: Crysis2/Warhead/Sima crysis kínált.
A félreértések elkerülése végett, nem barátom és nincs nála %-om, játék közben megutáltuk egymást és csúnyán összevesztünk.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Kaiku
senior tag
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Ha van megbízható linked akkor érdekelne.
-
-
xlife11
senior tag
válasz
djculture
üzenetére
Mivel Ubisoft.Mindig valami van a játékaikban ami miatt utálom őket, pl. AC széria.Jó alapötlet, történet, szar játékmechanikával.Amikor beállok két ember közé, vagy leülök egy padra és invisibel vagyok, na akkor volt az hogy uninstall.Etessék meg a szaraikat a 3évesekkel.

-
farcry 3 se lesz jobb..
-
JColee
őstag
Jó, hogy nem egyenesen parittyával "tüzel" hősünk.
-
csaabz
őstag
Valamiért nem tetszett a 2. rész. Főleg onnantól, mikor az űrlényekre kell lőni...
-
Findzs
addikt
Attól, hogy kikerültek azok a képek nem jelenti azt, hogy idén meg is jelenik.
Szerintem kb. 1 év múlva lesz az esedékes, és akkor már nem is beszélhetünk korai folytatásról.De ahogy a cikkben is szerepel valószínűleg a megjelenési dátumot is megtudjuk a hivatalos bejelentéskor.
-
Silenzio
addikt
Akkor mindent értek. Csak szokatlan a korai folytatás. Biztosan nem volt sikertelen a Crysis 2, de meglep, hogy ilyen hamar nekiálltak a konklúziónak. Már csak a grafikára kéne rágyúrni, mert a 2 kameraszöge szerencsétlen, a 3d modellei meg kissé elnagyoltak voltak. Számomra legalábbis nem keltett élethű benyomást, pláne a csillivilli, makulátlan babaházaival.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az EA nem engedhet meg magának ilyen malőrt.
A játékképek az Origin-re kerültek fel, majd lettek eltávolítva. Sokan azt mondják véletlenül, de én a nyakamat teszem rá hogy csak marketing az egész. Látod, most is a fél net erről beszél, így bejelentés előtt. Ez csak reklám a játéknak.
-
Silenzio
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
No, most már a felismerés megtörtént, gratulálok. Akkor vedd elő a Unigine Heaven benchmarkot vagy ezt, és láthatod, mekkora szükség volna rá az organikus felületkezelés érdekében.
Már csak az okaira kéne koncentrálnod. A ph-n számtalan vga-s cikkben le volt írva, hogy az API tesszeláció kezelését szúrták el, és erre a DirectX 11.1 sem lesz megoldás. Legközelebb csak a 12-ben, esetleg. Szóval: a tesszeláció nem parasztvakítás, hanem a polybump és a mapping óta a legkomolyabb vizuális fejlesztés, amit a szoftveres korlátok hardverre gyakorolt hatása miatt nem könnyű érdemben használni. A gyengébbek kedvéért példával:"Pistike iszonyat kigyúrt gyerek, mégsem boldogult a matek leckével. Próbálta megverni, hisz amit nem ért, azt ő elpusztítja. A tanár mégis megbuktatta és éhen halt, lehetett bármilyen erős, hisz még olvasni sem bírt."

Amúgy csak bennem él a gyanú, hogy ez a Crysis 3 dolog kamu? Miért nem hallottunk még róla és honnan szivárogtak ki a képek? A felelős újságírásban a forrásemlítés minimum. Tudom, hogy ez nem politikai-közéleti rovat, de a szabályok ugyanazok.
-
M3Ny3'T
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ezért is írtam, hogy "Csak tudni kéne használni".
Egyébként DA2-ben azért tud látványos lenni a különbség, bár néhol kárára (aszfaltba süllyed az ember).
Ha nem a konzolok lennének most a fő fejlesztési irány, a tesszellálás testreszabásával baromi jól lehetne a felhasználó kénye-kedve szerint optimalizálni a gépigényt szvsz. -
axe125
tag
V-sync-et nem ártana offolni mert visszafogja a kártyát rendesen.1680*1050-be végigtoltam többször is(minden maxon+texture pack+dx11)és abszolút játszható volt a játék(35-70 fps).Mentéseknél szaggatott picit és kb ennyi.Full HD-ban már nekem is szaggatott de csak akkor mikor sok volt a robbanás.
-
Stalker, AvP, Crysis 2, Dragon Age 2, Dirt 2-3 mond valamit? És most gondold el melyik lett annyival látványosabb, hogy megérje a gépigény növekedést. Ki merem jelenteni hogy az esetek többségében észre sem veszed a különbséget csak összehasonlító képek esetében. Kár ilyen benchmarkokkal meg techdemo játékokkal dobálózni.
-
M3Ny3'T
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
"A tesszelláció meg parasztvakítás és az is marad."
Akkor nézd meg ezt a cikket és gondold újra. Csak tudni kéne használni.
-
Logen88
aktív tag
lehet azért adják ki ( ha tényleg jön a 3. rész!?) már ilyen hamar az újabb epizódot mert érzik, hogy eléggé elszúrták a 2. részt, és bizonyítani akarnak.

-
Kaiku
senior tag
Azért az erős túlzás, hogy még mindig a legjobb a grafikája, persze a gagyi CoD-okat veri, de sem a BFBC2-t (multi) mert ugye az teljesen más mint a single, sem a BF3-mat nem.
(#61) orichalcos
Nem hiszem ,hogy most "mindenki" fog rohanni, hogy megvegye, Én a 2-t még most sem vettem, meg mert a demó nagy csalódás volt. Majd ha max 2,5k lesz.
-
Findzs
addikt
nyugi srácok eddig 1522 -en kattintottak a cikkre nem lehet mindenkinek megfelelni

-
laceeeboy
tag
válasz
Brutális eb
üzenetére
Tessék én is megkövezlek, áruld el!

-
aram01
nagyúr
válasz
Brutális eb
üzenetére
ez engem is érdekelne

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Brutális eb
üzenetére

Mi azon a hatásvadász hogy Crysis 3???
-
válasz
Brutális eb
üzenetére
wtf
-
Brutális eb
addikt
Mekkora hatásvadász bulvár cikk cím...

-
teeem
aktív tag
Azt a nyilat már most nem szeretem.
-
Recon666
Közösségépítő
Várós.
-
laceeeboy
tag
Igaz én mod nélkül nyúztam az egyet (1680*1050-en high-on), és szerintem is verte simán a C2-t (1680*1050 HARDCORE). Egyébként tetszett az eddigi két rész is, biztosan megpróbálom a harmadikat is. Viszont szakíthatna az ilyen "ufótámadásos" vonallal, miért nem próbálják ki azt, hogy egy létező élőlény invázióját építik bele, vagy ilysemi. Az ilyen 'future fps'-ket nem feltétlenül szeretem, de egyébként a crysis família eddig még megfogott.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Slystyle
őstag
Na na na. Mindenki elhordja mindennek a játékot, de pl vegyük már szemügyre a Metro 2033-at. Az se mai darab, mégis az új konfigokon is gyatrán megy. Nagyon sok ilyen játék van még odakint, mely hasonló szituációban van. Ha nem tetszik, ne játssz vele és ennyi. Én sem keresem nap, mint nap az olyan játékok topikjait, melyeket nem kedvelek, hogy csak "okos" legyek. A vélemény megosztása teljesen más, elmondod és ennyi. Ha viszont taglalni akarod, akkor keress erre a célra nyitott topikot. A másik dolog pedig az, hogy még közel sincs kint a játék, így szerintem nem kell az ördögöt a falra festeni.

-
-
TazLeacher
nagyúr
Jövő hét hétfőn a hivatalos bejelentés után többet fogunk tudni addig is lehet találgatni.
Jövő hét hétfőn bejelentik az első DLC-t.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
afterburner_
őstag
város?
2.-nek lesz kb a kieg.-je? 
-
aram01
nagyúr
na vajon mit fognak újítani?
-
mrhitoshi
veterán
Na remélem a kvantumi szinten fog megvalósulni a tesszelálás, mert anélkül nem játék. Meg majd az Nvidia pumpál egy kis lóvét nekik, és kész az újabb róka bőr.

-
Kíváncsian várom mi sül ki belőle!

-
Manbal
senior tag
valszeg cryengine 3-al készül, ha kijönne az ú jgenerációs konzolokra. de mivel ott van az a fránya xbox360 a "kiszivárgott képeken", ezért sajna csak minimálisan lehet jobb grafikája PCn, mint a 2-nek volt... én szerintem egy újabb rókabőr lesz, ha úgy tetszik egy DLC
de ne legyen igazam! -
Logen88
aktív tag
Na ezt nem vártam ilyen hamar, de örülök neki.
2. rész befejezése után, nagyon várom a folytatást. 
-
-
-
RyanGiggs
őstag
Nagyon várós nálam!!

-
Hohocali
aktív tag
A crysis grafikaja megelozte a korat, azert futott lassabban, nem pedig az optimalizalas hianya miatt. 2007-ben jott ki, es gyakorlatilag azota nem keszult jobb grafikaju jatek. Azota 5 ev telt el, a hardverek brutalisat erosodtek, de a jatekok nem, mert az elavult konzolokon is futniuk kell. Ezert futnak a mai jatekok megfeleloen, nem az optimalizalas miatt. Nezz meg egy 2002-es jatekot, milyen grafikaja van, hogy az 5 evet erezd.
Ha a crysis 3 megjelenik a mai konzolokra, akkor sajnos nem fog grafikai fejlodest felmutatni. Remelem mar a jovore megjeleno uj konzolokra irjak. -
havasa
aktív tag
Megvan mai napig Originen, multiztam egy keveset vele. De nem jött be. Mikor kijött hozzá a dx 11, akkor 6850 Toxic-om volt és csúnyán diavetítés volt vele.
Ha a Tomshardware-t egy haveromnak vehetem, akkor azt mondja, h GTX 570, FHD, highest settings 26-38 FPS.

(#19) Mukorka: volt az 15 FPS is néha, sajnos ahhoz is volt "szerencsém".

-
banhammer
veterán
Crysis 3 topik itt.
-
Norb3rto
őstag
Remélem ez is konzolportos f.s lesz

-
-
DeFranco
nagyúr
Crysis 3 IJ Edition

-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Egyébként is teljesen vállalható volt a Crysis 2 gépigénye, nem értem, hogy mit sír mindenki amiatt a tesszelációs dolog miatt. A Crysis-ban pl. nem merült fel ilyen, de enélkül is brutálisan szarul volt optimalizálva, úgyhogy..
-
Én várom. A rinyálók ellenére jól elszórakoztam mind az első, mind a második résszel. A tesszelláció meg parasztvakítás és az is marad. Písz!
-
Na ezt már nem fogom megvenni.

-
havasa
aktív tag
Földalatti óceán tesszellációt a népnek!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- PlayStation 5
- Anime filmek és sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)