- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fail.castel
csendes tag
válasz
--Disztroj-- #1 üzenetére
kb. mint az első rész.
első saccra. -
válasz
Ezek ala kell a hw, pont olyan jol optimalizalt, mint az elso.
-
Sicilian
addikt
válasz
Ez 1 nagyon jó kérdés, félek hogy nem igazán...
-
Angel1981
veterán
válasz
--Disztroj-- #11 üzenetére
"A wiki azt tudja jól, hogy a készítők ezt mondták, de hogy ez igaz vagy sem, azt senki se tudja..."
Így van, én is erre céloztam.
"szvsz egy kisebb étvágyú crysis nem indokolt, mert valahogy el kell adni a fermit. :]"
Én is ettől félek - illetve a HD6000-es szériát.
Illetve talán olyasmit lehet elképzelni, hogy:
közepes beállítás ---> HD4800
magas beállítás ---> HD5800
"állejtő" beállítás ---> "HD6800" -
Aprósólyom
addikt
válasz
Ha optimalizálást vársz, akkor remélem, hogy intel és nvidia cuccaid vannak, ők mindig jól ráhatnak a fejlesztőkre...
Ha XBOX360-on mennek a dolgok, akkor nem hiszem, hogy egy jobb ATI VGA, ne tudná megtenni ugyanazt. A proci meg már majdnem mindegy... Amúgy a beépített fizika nem tűnik egy nagy számnak. (gondolok a tetőről élével az autó tetejére eső betontömbre, ami a tető teljes síkját benyomta, miközben inkább át kellett volna szakítani középen az autót, de legalább is nem a tető teljes síkját benyomni, a tehetetlenség miatt, csak a tető közepének kellene jelentősen megrogynia.
-
wednesday
őstag
válasz
--Disztroj-- #11 üzenetére
Nem hiszem, hogy a Fermi eladása lenne a játék célja ha már az AMD-ATI-val fejlesztettek közösen.
Olyan nyilatkozatot is olvastam, hogy a készítők nem bánták, hogy most keretek közé voltak szorítva, nem szaladhattak el annyira a grafikával. Szem előtt kellett tartani a konzolok képességeit is. És a feles energiáikat teljesen a történetbe, a pályatervezésbe, játékmenetbe fektették, hogy izgalmas nagyszerű játék születhessen.
Remélem ez nem csak reklám szöveg és lesz is benne igazság. -
Angel1981
veterán
válasz
A Wikipedia szerint a készítők azt mondták, kisebb lesz a gépigénye, mint az egynek!
Mondjuk én szkeptikus vagyok ezt illetően - bár a Wiki az esetek 98%-ban jól szokta tudni a dolgokat....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- SSD kibeszélő
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Okos Otthon / Smart Home
- GTA VI
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- Gumi és felni topik
- Dacia topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest