- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terkk
tag
nagyon jó, már nagyon várom ezt a játékot
-
Silentfrog
veterán
Én még mindig tropusi szigetet szeretnék látni tengerpartal és egy távcsövön keresztül "kis sárgákat" nézi.
Szerintem ott volt hangulata igazán a játéknak,szépek voltak a fények árnyékok ilyenkor egy tömeggyilkos is szivesebben megy lövöldözni.
Elég sok játék játszodik dzsungelbe mostanában is de mokás ,hogy egy 3 éves játék még mindig a legyszebb.
Valahogy a hardvert zabálja a játékok,de nem nagyon akar fejlődni a látvány.... -
nixx-21
őstag
nagyonbaba *.*
alapjáraton ien szép mien lesz majd szétkonfigolva? -
Morden24
nagyúr
Én ezt a full hdben akarok mindent dolgot nem értem
A srác írt fullHD-t.
Mellesleg én a 26-os monitoron nem szívesen tolnám 1280-ban. Inkább kevesebb csicsa, de menjen az 1900.KB 1.5 méterre ülök ilyenkor.
Másfél méterre ülsz egy 37-es 720p-s tévétől? Nem irigylem a szemedet.
Uhh jáccon az fullhdben aki bemagyarázza magának, hogy alatta nem látja a 16. sorban álló harcos fülén a pattanást.
Elcímezted ezt a hsz-t, de nagyon. De amúgy ha már itt tartunk: egy 19-es monitoron tényleg mindegy. Viszont egy nagyobb monitoron nem egy élmény az alacsony felbontás. No meg joggal várja el a tulaj, hogy ha közepes beállítások mellett, de legalább folyamatosan fusson egy játék egy modern, erős játékgépen. Ezek a magas felbontások már nem ritkák.
-
Yany
addikt
Azért ott kicsit lehangolódtam, mikor a "destructible" téma ment. Ahhoz képest, hogy ez egy techdemo, ahol aztán tényleg mindenből a legjobb snitteket kéne látnunk elkezdi kilőni az ablakokat az ember (felidézve a jó kis hl1-2 színvonalat - nem rossz az, csak öreg
). Ok, volt még pár törmelék máshol, de azért ennél egy sima BC2 menet is több rombolást tartalmaz, mint ez a látványra kihegyezett videó.
Nem akarom azt mondani, hogy a BC2 motorja jobb, mert majdnem biztos vagyok benne, hogy nem egy kategória a kettő, de ha valóban így van, azért kicsit odaszólnék a cukrász stábnak, hogy "gyerekek, kicsit dúsabban bánjatok a krémmel a tortán...".
-
Cobrusz
senior tag
elég durva a graf, kiváncsi leszek milyen lesz PC-n
-
danati
senior tag
Jól néz ki. Remélem tényleg úgy lesz optimalizálva mint ahogy a fejlesztők mondják, mert akkor még a 8800GT-men is jól fog futni.
-
Findzs
addikt
nekem nem jött le ebből a videóból hogy ez egy újabb engine
ez olyan mint a 2 csak áthelyezték a helyszínt más környezetbe -
Kleroo
veterán
Hát a videó alapján,ez egy újragondolt CE2
Szép-szép,de azért nem egy nagy ugrás.
A régebbi ultrahiperkirálygyönyörű motort,egy kicsit gagyábarázták,kapott pár featuret,és ami a legfontosabb,emellett optimalizáltak,és ez lehetett a munka nagy része.
És szinte minden videóban kiemelik,hogy milyen könnyű vele a platformokra fejleszteni. Bölcs döntés.A CE2 2007ben mindent letarolt grafikában,de (gondolom) nagyon nehéz volt vele fejleszteni,és optimalizálatlan volt.Tud vki egy CE2-vel futtatott játékot? Na és Unreal engine 3-asat? IGEN!! itt a megoldás. Az UE3 közel ugyanolyan gyönyörű,és emelett tökéletesen optimalizált,és (gondolom) könnyebben programozható;így rengetegen licencelték,és sok-sok hasznot hozott. A crytek pedig csúnyán bebukta.De nagyon bölcsen az optimalizáltság felé mentek el.Így lesz egy kicsivel szebb játékunk(ami így is űberel akármit) 2010-ben tök jó gépigénnyel.
De az csúnya marketing maszlag,hogy jobban fut mint a crysis. LÁSD warhead:
ottis fűt-fát ígértek,és kcsiit fura eredmény lett. A GAMER beállításokon tényéeg jobban futott mint a crysis(és gondolom a gamer szint jelentheti a crysis grafikai szintjét)
De a max grafikához még erősebb gép is kellett......
szóval lehet hogy itt a crysis/warhead színvonalának beállítása fog jobban futni.De úgy összességében sztem nem volt olyan vészes a gépigénye.A fullhd felbontás csak manapság lett ilyen "átlagos".Ha pl 2004ben a doom3at fullhd-ban kellett volna egy 6800 ultrának vinnie----hát,sztem csúnyább zakó lett volna.
egy 2007es csúcs gép-3ghz c2d,8800gtx 1280x1024ben pedig igen szépen vitte a játékot.
(az én 8800gt-mmel 1280x1024ben MAXON 20-24fpssel megy ,ami nem rossz,bár az ut3 fullhdben 70+fpssel
)
-
JoolsNOS
veterán
Én ezt a full hdben akarok mindent dolgot nem értem. Én 1280as 4* élsímiításon játszok max, és azon nem nagyon látok kivetni valót. (kérdezik erre, de mekkora monitoron?)
pl19esen. De: autósakat szoktam 37es lcd-n. HDready. KB 1.5 méterre ülök ilyenkor. És a hdready felbontás 4es élsimítással tökéletes. De ha nem is az akkor azt játék közben nem venni észre. Uhh jáccon az fullhdben aki bemagyarázza magának, hogy alatta nem látja a 16. sorban álló harcos fülén a pattanást. -
Manbal
senior tag
Mondjuk ezekből a konzolos videókból is kitűnik, hogy közel sem folyamatos a frame rate, néhol keményen beakad
szóval ennyit arról hogy konzolon mire lehet számítani... (véleményem szerint max. 30 fps-re, néhol akár 15re is
)
szerintem a Crytek tanult a hibából és PCre egy nagyon jól optimalizált, directx 11et kihasználó verzió készül
aztán persze lehet ők is csak kamuznak...
-
Morden24
nagyúr
Kérdés persze az, hogy a "butított" a valóságban mennyire szarabb (a harmincakárhány colos tévén, mondjuk) játékélmény szempontjából, mint a PC-n a max grafika.
És pláne, hogy miféle felárat kell azért fizetni, hogy fullHD felbontásban, maxon és folyamatosan fusson a játék. Mert ugye a konzolos játékok általában konstans rátát tudnak biztosítani, ellentétben a PC-s "optimailzált" társaikkal.
-
kpal
nagyúr
A konzol verzió az elégé butitott lesz és most is ritka az olyan játék ami full hd lenne konzolon ugy hogy aki maxon akarja tolni annak a PC a nyerő.
-
fail.castel
csendes tag
válasz
--Disztroj-- #1 üzenetére
kb. mint az első rész.
első saccra. -
Janika!2
aktív tag
Szép lesz ha majd kész lesz...
-
G4NXST4
tag
Hát én úgy tudom 60 felett nem látod, de szerintem ez egy nagy hülyeség, mert ha a (én általában CoD-ból indulok ki, mert azt játszottam a legtöbbet) CoD-ban a max fps-t megállítod, hogy 90 legyen és utána felteszed pl. 250-re, akkor már nagy a különbség a kettő között és ez nagyon érezhető tud lenni.
Ja szerintem nem szabad minden elhinni amit interneten olvasol. -
Enton
addikt
Amondó vagyok nem kell féltenünk a Cryteket helyszínalkotás ügyileg.
Biztos, hogy lesz ebben a 2. részben is dzsungel, de a főbb terep az már inkább betondzsungel lesz.
Az itt látható videó, és még a korábbiakban is mutatott helyek, mind jól néznek ki és szépen meg is vannak csinálva apró részletekig.
Nem hinném, hogy lesz okunk panaszkodni. -
-
nsrking
senior tag
Pompás
-
fpeter07
veterán
Idén nem várok semmi játékot, jövőre viszont lesz pár. [Crysis 2, Trackmania 2, utóbbi talán idén is
)
-
huszar90
aktív tag
az állam leesett, azóta is keresgetem
-
Baboon
senior tag
Faja!
De ugyan árulja már el vki nekem hogy egy 1 tonnás beton darab ami leesik 20 emelet magasból hogy a gecibe nem törik szét illetve a kocsi rugózik egyet és ledobja magáról mint egy ló a lovasát...
De ezt leszámítva nem csúnya. Esetleg még annyi a baj hogy néhol ez a referencia video is belassulgat. -
válasz
Ezek ala kell a hw, pont olyan jol optimalizalt, mint az elso.
-
Tomcat
őstag
Elnézve a videot elég meggyőző a látvány, de van egy megérzésem arra vonatkozólag hogy még az én gépem is kevés lesz az "állejtős" grafika folyamatos (60+FPS) megjenítéséhez.
-
Crytek
nagyúr
Az lenne a zsír ha realtimebe fagyna meg New York amikor kámingolnak az idegenek nem holmi átvezetőben!
Szerintem a következő grafikai "áttörés" csak az Unreal engine 4-el jön + az új konzolok megjelenésével!
Addig be kell érnünk a mostani látvánnyal! -
ahhha és ennek miköze lesz majd az első részhez?
Mert valahogy nem hiszem hogy nomádékat ez a látvány fogadta mikor vissza mentek a szigetre -
Remélem nem kell erre is éveke várni, hogy játszható legyen.
-
Sicilian
addikt
válasz
Ez 1 nagyon jó kérdés, félek hogy nem igazán...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DiamondBack #47 üzenetére
Hát azért az elég gáz, hogy néha lemegy 30 fps alá egy X2-es vga-val az FPS, és akkor az már élvezhetetlennek számít, szerintem...
@Slystyle: Hasonlóan látom a helyzetet, DE oké, van átlagosan 40-50 fps-ed, kimész egy olyan helyre ahol sokminden van egyszerre, és a többi, tuti lemegy 30 alá, és akkor viszont már szaggat.. Na akkor mivan a nem látható szaggatással?
me kétlelm hogy mindenhol 30 fps felett lennél, olyan isten nincs.
-
Angel1981
veterán
válasz
--Disztroj-- #11 üzenetére
"A wiki azt tudja jól, hogy a készítők ezt mondták, de hogy ez igaz vagy sem, azt senki se tudja..."
Így van, én is erre céloztam.
"szvsz egy kisebb étvágyú crysis nem indokolt, mert valahogy el kell adni a fermit. :]"
Én is ettől félek - illetve a HD6000-es szériát.
Illetve talán olyasmit lehet elképzelni, hogy:
közepes beállítás ---> HD4800
magas beállítás ---> HD5800
"állejtő" beállítás ---> "HD6800" -
Crytek
nagyúr
Remélem E3-ra majd valami ütős ingame anyagot visznek majd!
November -December még messze van de remélem még idén megjelenik! -
PuMbA
titán
60fps sokkal folyamatosabb,mint a 30fps. Próbáld ki. Konzolokon a legtöbb játék 60fps-sel megy. Ez azért van,mert a játékok által előállított képen nincs természetes mosódás. Ha egy filmen nyomsz egy pause-t akkor láthatod,hogy sosem tű éles a kép és nagyon nagy elmosódások lehetnek rajta.
-
Enton
addikt
Én abban reménykedem, hogy ezt a királyság sandbox-ot hozzáadják majd a játékhoz.
Annak nagyon tudnék virulni. -
Morden24
nagyúr
válasz
hackeeeee #44 üzenetére
Ez nyilván igaz. Mondjuk dx9 kategóriában meg aki arra vár, hogy csoda történjen, az feleslegesen reménykedik.
Szerintem az egy laza előrelépés lenne, ha egy 4850-kategóriájú vga-n magasabb felbontásokban (1600, 1900) élvezhetően lehessen futtatni (természetesen nem maxon).
De hogy a Crysis egy mai csúcsgépen is csak 40-50 FPS-sel képes futni? Az nem gáz?
Az nem lenne gáz, mert akkor már bőven élvezhető. A probléma az, hogy ezt nem tudja konstansan produkálni, mint egy konzolos játék.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
hackeeeee #46 üzenetére
A fraps kis számait nézzük a sarokban vagy a játékot élvezzük?
Én is vakargatom a fejem néha hogy milyen jó is lenne az az i7+5970 crossban dehát az ember pénztárcája szabja meg az fps-ei számát na
Ameddig valami bőven játszató addig nem agyalok túlóra vállaláson. És 40-50 fps az már ilyen. Szigorúan szvsz
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DiamondBack #45 üzenetére
Nem azt mondom, hogy FX5200... De hogy a Crysis egy mai csúcsgépen is csak 40-50 FPS-sel képes futni? Az nem gáz?
-
DiamondBack
senior tag
Optimalizáció? Lassan fel kell dolgozni hogy manapság nem tud az ember egy p4+fx5200-vel játszani. Ennek vas kell de meg is hálálja. Nem hinném hogy egy mai 100-120 ezres konfigon ne lehetne játszható de jól mutató beállítást találni majd.
-
-
P00By
nagyúr
Ütős lesz! Kérdés, h csak abban-e, mint az előző
-
Slystyle
őstag
Nagyon jó videó lett, és véleményem szerint ha már a konzolok meg fognak birkózni olyan grafikával, akkor már egy pc simán el fog boldogulni vele. A realese ideje pedig nyáron lesz valamikor, július és szeptember között, ha hihető a hír amit régebben olvastam.
Manbal: A március 30 az szerintem nem igaz, viszont kitudja, lehet kapunk egy demót vagy bétát, aminek eléggé örülnék
-
nemethati
senior tag
"maximum gáz"
-
h-yle
addikt
Mindenki úgy el van ájulva a grafikától, mintha a CE2 nem tudta volna ennek a 85-90%-át. Szerintem ez az engine az lesz, aminek az előzőnek lennie kellett volna. Egy optimalizált nextgen multiplatform motor.
Nem a max. grafikától fogjuk letenni a hajunk, hanem attól, hogy fut a gépünkön (konzolunkon). Ha egy jó hasonlat kell akkor mindenki gondolkozzon el a Vista és Windows7 kapcsolatán.
hackeeee
E2-re gondolsz.
-
Mappa
addikt
hát érdekes lesz ez a beton dzsungel környezet
-
Aprósólyom
addikt
ATI - Crytek cooperről nem tudtam. Becsületes végre az AMD-től, hogy ilyen téren is igyekszik végre és nem csak a hardverre összpontosít. Nem hiszem, hogy gondok lesznek itt, s szerintem ez akkor pont az ATI beszállása miatt lesz, nehogy már egy 5870-en ne fusson egy játék. Elméleti sebessége kétszer nagyobb az előző generáció óta, szóval én nem parázok. Igaz az én Intel GMA945-ömet minden übereli (HP subnoti).
A legdúrvább asztalimban is ATI HD 3200 int. VGA van 128MB sideporttal.
De szerintem ezeken is elfut majd (jó messzire)...
-
Aprósólyom
addikt
válasz
wednesday #28 üzenetére
Pont ezt szerkesztettem hozzá utólag. Csak drekt megnéztem méegyszer a trailer-t, nehogy valami baromságot írjak.
Nekem ilyen szinten nem kell fizika, mármint, ha ennek marketing hangsúlyt is adnak. De ha a programozókon múlik akik megveszik az engine-t, akor még jó is lehet ilyen szempontból, de azért még nem rohanok a boltba egy ilyen játékért. Nekem a Colours grading tetszik nagyon. Pont nem egy nagy szám megcsinálni, de annál látványosabb.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát nem semmi. Csak tényleg optimalizálják rendesen.. Akkor nagyon jó lesz.
Mellesleg ez is Dx10-10.1, vagy már 11 tesszallátorral?
Nameg, kíváncsi leszek, hogy ebből a PC-sek mennyit kapnak. Mondjuk az AI-t pl. muszáj lesz.
@Crytek: A CE 1 tudjuk, hogy egyáltalán optimalizáltságot nem kapott, csak elvileg.. Lásd Warhead, aszonták optimalizálták, hát hogyne..
-
Crytek
nagyúr
válasz
Aprósólyom #26 üzenetére
Hát nem hiszem hogy annyira nvidiás lenne ez a game mivel atival karöltve fejlesztik ők segítenek nekik a DX11-ben!
Proci meg tényleg tökmindegy mert VGA limit van a Crysisnál!Sajnos a Crysis mondhatni nem igen volt gépbarát. Full HD be full max beállításokkal az 5870-es ati is szinte kevés a normális játékhoz.
Nagyon remélem ez a Crysis 2 ennél jobban lesz optimalizálva!
Már ha csak azt veszem hogy dx11-nél élsimitás szinte ajándék nem lassul annyit tőle a game akkor már jók is vagyunk szerintem! -
wednesday
őstag
válasz
Aprósólyom #26 üzenetére
Van benne valami. A Több 10 tonnás betondarab nem úgy esik az autóra a magasból, mint egy több 10 tonnás betondarab.
De egyébként a legtöbb játék nem érzékelteti jól a nehéz tárgyakat, objektumokat, minden könnyebbnek hat mint a valóságban.
De ha ez kell, hogy jól fusson a gépen és a játékmenetre rágyúrnak a készítők akkor legyen.
-
JoolsNOS
veterán
Akár futhatna jobban is mint az 1. Gondoljatok csak a dirtre. (tudom hogy teljesen más stílus)
A dirt 1 a mostani gépemen se megy túl jól. De a grid (ami ennek a továbbfejlesztett engine) az sokkal szebb és kb 3x olyan gyors. Programozás kérdése. -
Aprósólyom
addikt
válasz
Ha optimalizálást vársz, akkor remélem, hogy intel és nvidia cuccaid vannak, ők mindig jól ráhatnak a fejlesztőkre...
Ha XBOX360-on mennek a dolgok, akkor nem hiszem, hogy egy jobb ATI VGA, ne tudná megtenni ugyanazt. A proci meg már majdnem mindegy... Amúgy a beépített fizika nem tűnik egy nagy számnak. (gondolok a tetőről élével az autó tetejére eső betontömbre, ami a tető teljes síkját benyomta, miközben inkább át kellett volna szakítani középen az autót, de legalább is nem a tető teljes síkját benyomni, a tehetetlenség miatt, csak a tető közepének kellene jelentősen megrogynia.
-
boogie84
veterán
Még a Crysis sem fut olyan sok pc-n fullon, nem hogy még ez.... Csak az optimalizáltságában lehetünk biztosak különben nem sok ember fog vele élvezetesen játszani.
-
Dany007
veterán
Mocskosul kíváncsi leszek erre...
Az egyet simán elfuttattam a gépen 1280-ban, meg 1440-ben is. Amire kijön a Crysis 2, addigra a gépem lesz legalább 4-5 éves... Csodálkoznék ha simán futna.
Persze ez megint egy szubjektív dolog. A kérdés, hogy milyen felbontásban és minőségben fog futni. Ha tényleg ugyan azon a konfigon, ugyan olyan beállításokkal elfut a C2, mint az első rész akkor megeszem a nemlétező kalapomat, mivel ilyen szerintem még a világon nem volt
5 év eltéréssel 2 csúcs(grafikás)játék ugyanazon a konfigon ugyanolyan beállítás / felbontás mellet ugyanúgy elfusson...
Ez nekem túl optimista... -
Hunpriest
senior tag
Ez az optimalizációs para, akkora hülyeség már bocsánat. A Cryengine az egyik legjobban optimalizált motor volt annó, csak az a titok hogy nem ultra highon kell játszani ha nincs vasad hozzá, mellesleg még mediumon is szebb szinte bármi másnál és úgy már sok mindenen jól fut.
Amúgy meg vannak még csodák. A Supreme Commander 2 is gyorsabb lett mint a Forged Alliance.
-
gery dee
aktív tag
Nem ismerős senkinek a helyzet? Város- autók .... egy újabb gta született kicsit feltúrbózva
, észre vettem hogy egyre több játékban lehet autót lopni meg ilyenek. Összeesküvést gyanítok, 2012-ben nem a világvége jön el hanem egy GTA korszak ahol minden játék gta szerű lesz , akik eddig nem szerették a gta-t azoknak azt ajánlom hogy térjenek meg sürgősen mert 2év mulva nem lesz mivel játszaniuk .
Egyébként nekem is a dzsungeles pályák miatt jöttbe a crysis de így sem lesz rossz annyira. A videónak meg olyan a filingje mintha a gta 4-el játszanék 20 fps-el... tehát folyamatosnak látszik csak kicsit lassú , vagy csak megzakkantam már. -
hemaka
nagyúr
Kár, hogy a zárójelben 10ből 8szor az volt ott, hogy console...
-
Crytek
nagyúr
Remélem majd jön a Far Cry 3 és az Ubi földbe döngöli ezt a CryEngine 3-at a Dunia 2-vel
-
ksasa
tag
Ne aggódjatok a gépigény miatt.
Vegyetek X360-at (kb. 50 rugó) vagy egy PS3-at (75 rugó) és évekig nem kell agyalni ezen.
A fejlesztések irányát manapság már úgyis a konzolok képessége szabja meg, utána jön csak a PC, amik általában elszabott konzol portok szoktak lenni. Én olyan ordítóan nagy különbséget nem szoktam látni a pc-s és a konzolos verziók között, nagy LCD-n pedig teljesen más élvezet a játék és asszem az a pár lombárnyék meg elmosottabb textúra a lövöldözés hevében úgysem érdekel senkit sem.
Ez persze csak egyéni vélemény. Én mindenesetre már 3 éve nem költöttem gépfejlesztésre, tetemes összeget spórolva ezáltal, amit játékokra tudok költeni. A játékok meg alig drágábbak mint pc-re. -
JoolsNOS
veterán
Szépnek szép, csak nincs crysis hangulat. Azt valahogy akkor is a dzsungel adta meg. De biztos jó lesz. Várom nagyon. Meg az utána kijövő cryengine gammákat is.
-
wednesday
őstag
válasz
--Disztroj-- #11 üzenetére
Nem hiszem, hogy a Fermi eladása lenne a játék célja ha már az AMD-ATI-val fejlesztettek közösen.
Olyan nyilatkozatot is olvastam, hogy a készítők nem bánták, hogy most keretek közé voltak szorítva, nem szaladhattak el annyira a grafikával. Szem előtt kellett tartani a konzolok képességeit is. És a feles energiáikat teljesen a történetbe, a pályatervezésbe, játékmenetbe fektették, hogy izgalmas nagyszerű játék születhessen.
Remélem ez nem csak reklám szöveg és lesz is benne igazság. -
hunbaly
csendes tag
Biztosak lehetünk benne, hogy kissebb lesz a gépigénye a hármas verziójú engine-nek, mivel konzolokra is optimalizálták! Cevat egy interjúban azt mondta, hogy mindent megtesznek, hogy jól, és ugyan olyan szépen fussanak a verziók! Konzolnál ez nem lessz annyira rendben, mert nincs anti alising(Ezt a HD mondjuk megoldja), és a textúrák sem lesznek olyan élesek, de biztos, hogy nagyon szép lesz így is a konzolos verzió! A pc-s meg egyszerűen tökéletes
!
-
drachos
tag
Ne legyetek naivak, hogy majd beéri kis géppel is. Talán, ha lesz olyan opció, hogy kikapcsolod a dinamikus fényt, árnyékokat meg hasonló számításigényes dolgokat
De látszik a videón, hogy elég szépen dolgoztatják azt a pixel shadert.
-
Pubszon
veterán
Nagyon szép a grafikája, mondjuk cserébe iszonyat nagy gép igény fog társulni mellé.
-
Manbal
senior tag
Mennyire lehet azt elhinni, hogy a Gametrailers szerint március 30-án érkezik???!!
-
jozsi
tag
Biztos, hogy kisebb lesz a gépigénye mint az első résznek, mert ha nem, akkor a konzolok csúnyán kifosnák a belüket
Bár ha bejátszik a dx11 PC-n, akkor még lehetnek meglepetések.
-
kissd01
tag
A végén a feka csávó arc kidolgozottsága megdöbbentő!
-
kpal
nagyúr
Persely törés lesz megint ugyérzem.
-
sirzollee
tag
Csini,de milyen vas kell majd alá????
-
Angel1981
veterán
válasz
A Wikipedia szerint a készítők azt mondták, kisebb lesz a gépigénye, mint az egynek!
Mondjuk én szkeptikus vagyok ezt illetően - bár a Wiki az esetek 98%-ban jól szokta tudni a dolgokat.... -
rup1u5
nagyúr
Egyre kiváncsibbá tesznek ezek a videók.
Látni azt, hogy konzolokon így fut azért ad némi optimizmusra okot. Lehet, hogy kisebb erőforrásigénye lesz mint a Cryengine 2-nek?
Várom a megjelenést!(#4) Angel1981:
Mivel konzolokon is jól kell futnia így logikusnak tűnik, hogy kisebb lesz az étvágya. A minimum szerintem, hogy ugyan azt a látványt kisebb erőforrásból fogja kitolni magából a 3as engine mint a 2es. -
atike
nagyúr
A labda pattogós résznél az elején ledöbbentem. Utána meg jót röhögtem. Az volt a videó előtt a reklám....
Azok a fények... Huh. Engem nagyon meggyőzött! Na meg a rombolás... Tetszik a fizika is.
Mi kell majd ehhez....
Nagyon állat!
-
--Disztroj--
senior tag
Szép meg minden, de mennyire optimalizált?
...mert az itt a lényeg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest