- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Abban igazad van hogy egy codnál jobb és változtatosabb, ám ahogy jöttek az alienek úgy lett egyre szarabb a játék, amúgy nekem is tetszett, szar játéknak egyáltalán nem mondanám, codoknál legalább jobb volt. Legtöbben a gépigény miatt nyilvánították szarnak de érdekes módon rengetegen játszottak vele és rengeteg ember volt rá kíváncsi. Szóval ha a crysis b kategóriás filmnek megfelelő sztorival rendelkezik akkor a cod az kb a zs-t ütheti
-
teeem
aktív tag
Maga Cevat Yerli mondta hogy ez bizony bukás lett. Persze nem hangsúlyozta hogy mekkora, de szerintem ő is tisztában volt vele. Minden adott volt, hogy megalkossanak egy überkirály-mindentzsírozó-atomcsászár játékot, de ehelyett piacra dobtak egy olcsó techdemót. Még hogy az MI nem volt olyan rossz? Deltára kellett húzni a dolgokat hogy valamilyen szinten élvezhető legyen, első és második fokozaton szinte meg se láttak. A nanoruhás dologban láttam fantáziát, és gondolom ők is, ezért is tehették bele. De összességében alig ért valamit. Amit a legtöbbször használni kellett benne, vagy célszerű volt használni, az a láthatatlanság, néha talán a gyorsaság, de túlnyomó többségben a lopakodás. Az, hogy rombolni lehetett a környezetet, megint csak a techdemo része, és nem a játéké. Stratégiailag szinte sehol nem volt jelentős szerepe, jól nézett ki ahogyan szétesett a ház, de az ellenfél ellen nem igazán tudtad felhasználni, ergo ez is felesleges. Erre nagyon jó ellenpélda a Bad Company, ott nagyon jól ki lehet használni a rombolhatóságot.
"Szóval aki szerint a játékmenet rossz volt, az nem tudom mivel játszott"
Ízlések és pofonok. Úgy hangsúlyozták, hogy mekkora szabadság lesz, meg arra megyünk amerre akarunk, stb stb. Igazából, akármekkora szabadságunk is volt, lineáris volt az egész. A történetet meg a cselekményeket egyáltalán nem befolyásolta. A grafikába bele se megyek inkább. És bár igen, a Crysis nyújtotta lehetőségek jobbaknak, meg többnek bizonyulnak, még is ha összevetjük a Call of Duty BÁRMELYIK részével, szvsz mindig a cod nyer. Hiába egy lineáris, menny-lőj, eszetlenmészárlás, notaktika alapú romhalmaz, még is izgalmasabb, és jobban leköt mint a Crysis. Nézd meg a Warheadet: Pörgősebb, izgalmasabb volt, a nano ruha ugyanolyan szerepet kapott benne, filmszerű jelenetek is voltak, kicsit megdobta a karakter stílusa is, és már is mindenki mosolygós arcot vágott a neve hallatán, nem " unalmas volt kicsit " arcot. Persze látszik, hogy azt magyarok fejlesztették.
De mindezek ellenére én is eltöltöttem vagy 20 órát a játékban. Voltak olyan pillanatok, amikor élveztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest