- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
teeem
aktív tag
Bizony nem engedik magukat befolyásolni, az ő célfelhasználóik egyértelműen a hardvertesztelők, meg a grafika érdeklődésű játékosok. Grafikára értve lehet, hogy minden játék csak utána, de játékra értve minden játék után.
De ez személyes vélemény, mindenki mást szeret, mindenkinek más az ízlése. Az UT pedig távolról sem elavult. Vagy ha az is, akkor is jobban keresik mint a Cryenginet és jobb játékok is születnek vele. Szóval hiába a CEngine, ha senki nem kezd vele semmit.
-
teeem
aktív tag
Maga Cevat Yerli mondta hogy ez bizony bukás lett. Persze nem hangsúlyozta hogy mekkora, de szerintem ő is tisztában volt vele. Minden adott volt, hogy megalkossanak egy überkirály-mindentzsírozó-atomcsászár játékot, de ehelyett piacra dobtak egy olcsó techdemót. Még hogy az MI nem volt olyan rossz? Deltára kellett húzni a dolgokat hogy valamilyen szinten élvezhető legyen, első és második fokozaton szinte meg se láttak. A nanoruhás dologban láttam fantáziát, és gondolom ők is, ezért is tehették bele. De összességében alig ért valamit. Amit a legtöbbször használni kellett benne, vagy célszerű volt használni, az a láthatatlanság, néha talán a gyorsaság, de túlnyomó többségben a lopakodás. Az, hogy rombolni lehetett a környezetet, megint csak a techdemo része, és nem a játéké. Stratégiailag szinte sehol nem volt jelentős szerepe, jól nézett ki ahogyan szétesett a ház, de az ellenfél ellen nem igazán tudtad felhasználni, ergo ez is felesleges. Erre nagyon jó ellenpélda a Bad Company, ott nagyon jól ki lehet használni a rombolhatóságot.
"Szóval aki szerint a játékmenet rossz volt, az nem tudom mivel játszott"
Ízlések és pofonok. Úgy hangsúlyozták, hogy mekkora szabadság lesz, meg arra megyünk amerre akarunk, stb stb. Igazából, akármekkora szabadságunk is volt, lineáris volt az egész. A történetet meg a cselekményeket egyáltalán nem befolyásolta. A grafikába bele se megyek inkább. És bár igen, a Crysis nyújtotta lehetőségek jobbaknak, meg többnek bizonyulnak, még is ha összevetjük a Call of Duty BÁRMELYIK részével, szvsz mindig a cod nyer. Hiába egy lineáris, menny-lőj, eszetlenmészárlás, notaktika alapú romhalmaz, még is izgalmasabb, és jobban leköt mint a Crysis. Nézd meg a Warheadet: Pörgősebb, izgalmasabb volt, a nano ruha ugyanolyan szerepet kapott benne, filmszerű jelenetek is voltak, kicsit megdobta a karakter stílusa is, és már is mindenki mosolygós arcot vágott a neve hallatán, nem " unalmas volt kicsit " arcot. Persze látszik, hogy azt magyarok fejlesztették.
De mindezek ellenére én is eltöltöttem vagy 20 órát a játékban. Voltak olyan pillanatok, amikor élveztem.
-
teeem
aktív tag
válasz
CriticalHit #32 üzenetére
A legszebb résszel egyet értek, viszont a leghangulatosabbat vitatnám. De kinek mi.
-
teeem
aktív tag
No de a UT-s srácok azt mondták hogy az ö következő enginejük, az UE4.0 még a következő generációs konzolokon sem fog futni, és nem tudom hány mag kell alá, ekkorát alkottak. Akkor ki is jár előrébb a technológiában?
Jó mondjuk persze, arról még ezen kívül semmit nem tudunk, de ha ilyen dolgokat mondanak róla, akkor csak szebb lehet mint a mario.
De én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy legyen egy játék atomronda, csak élvezhesse az ember hogy játszik vele. Engem totál hidegen hagy, hogy a koreai srácnak kicsit csúnyább az arca, vagy a textúrák nem olyan szépek... Az már kevésbé hagy hidegen hogy az orra előtt 2m-el állok, és ilyet szól: See that?
És néz, és keres tovább a bokrok között. Mondjuk mintha olvastam volna valahol, hogy a C2 ben javítják az MI-t is. Hát remélem... Jöhetne már valami video magáról a játékról is. Ugyan azt csinálják mint legutóbb. Megint mindent a grafikára alapoznak, gyanús hogy ebből ugyanolyan bukta lesz mint az előzőből.
-
teeem
aktív tag
Vajon a játék több lesz egy Techdemonál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest