- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANW2
tag
Látom a cikkíró is egy önjelölt intel huszár
Már bocs nem sértésnek írtam csak valahogy jellemezni kellett hogy intel fan vagy. De tényleg köszi az írást és hogy foglalkoztál vele! 
Jó jó tényleg fasza a kórájhét meg minden!
De kérdem én ha nem egy i7-es procit veszel 80 ezerért hanem egy phenom II x4 965-öt 20 ezerért és a fennmaradó 60 ezret rádobod a videókártyára tehát nem 660 Ti lesz hanem 680 akkor melyik rendszer lesz a gyorsabb játékok alatt? Most nem a tömörítésről van szó meg a videó kódolásról főképp úgy hogy már azt is tudja a vga számolni és 1000x gyorsabb?
Mert ezaz amit elfelejtenek sokan hogy kifizetsz 2-3-4-szer annyit egy intel prociért nem beszélve arról hogy a lap is drágább miközben ad +4-5 fps-t!Ja és még annyi hogy ha azt akarod mondani hogy az i5 2500k nem hajtiti ki
a kártyát akkor mivan a quad/4 kártyás rendszerekkel? Ahhoz 4 processzoros alaplap kell amiben van 4 darab i5 2500k 4 gigahertz-re húzva vagy mi? Gondolkozzatok már egy kicsit.Van nekem is tapasztalatom egy gtx 470-et egy intel e-2140-el hajtottam ami fel volt húzva 2,8 Ghz-re! Például metro 2033 alatt teljes vga limit volt tehát az új gépen most ami egy phenom II x4 965 a vga maradt a gtx 470 és ugyan úgy fut a metro 2033 mint a 2 magossal. Érdekes biztos halucináltam vagy nem tudom. Persze F1 alatt kábé 3x gyorsabb 20 fps helyett 60 fps van de nem fogok egy kórájhetet venni dupla tripla ennyiért hogy meglegyen a 65 fps
ez meghagyom a idiótáknak/bolondoknak és a nem hajtiti ki császároknak 
Még egyszer köszönjük a tesztet!

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Linsoul Simgot Supermix 4 IEM Profi füles rengeteg extrával - 60.000 Ft!
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már bocs nem sértésnek írtam csak valahogy jellemezni kellett hogy intel fan vagy. De tényleg köszi az írást és hogy foglalkoztál vele!
a kártyát akkor mivan a quad/4 kártyás rendszerekkel? Ahhoz 4 processzoros alaplap kell amiben van 4 darab i5 2500k 4 gigahertz-re húzva vagy mi? Gondolkozzatok már egy kicsit.