- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Na, hát ezekről az akciókról lemaradtam, de ha valaki találkozik újra ilyen akcijós hétvégével, kérem dobjon egy üzit, vagy írjon ide fórumba, beállítom hogy kapjak e-mailt róla
Előre is köszi!
Esetleg ha valaki megválna tőle, azt is tudnám honorálni -
Mania
senior tag
Most újra 3,74€ ha esetleg a múltkor valaki elmulasztotta.
-
Móci
addikt
Huh, ez jó akció volt! Még három haverral sikerült megvetetnem a játékot (nagyon nem kellett könyörögni), jó is nagyon a közös netes játék!
Karácsony előtt ez örömlányjól jött! -
JetiRulez
őstag
válasz
Sk8erPeter #67 üzenetére
Ő, meddig is tart ez az olcsó hétvége? Már hétfő van, de még mindig csak 3,75€. Ha még 1-2 napig marad az akció, talán tudnak a haverok utalni eleget, hogy megvegyem nekik is.
-
BalaNce87
addikt
-
Hunter2
addikt
Világosítson fel valaki hogy mi az a "Garry's Mod".
A másik kérdésem hogy a TF2-vel játszik valaki? -
Csabee.
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #61 üzenetére
Töltsd le másik partíciódra mert sokat töltött nekem is
Majd ha megvagy írj pm-et és vegyél fel havernak!
-
Hunter2
addikt
válasz
Sk8erPeter #61 üzenetére
akkor töltöd le a mikor akarod , de ha nem a C particióra teszed a steam könyvtárat és most letöltöd a játékot akkor Win7 telepítés után csak a steam klienst kell telepítened ugyanabba a könyvtárba és már mehet is a móka.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #60 üzenetére
Még nem vásároltam Steamen, ezért megkérdezem:
ha most nem szeretném letölteni a játékot, mert nemsokára Windows 7-et rakok fel, és akkorra szeretném áttenni az időpontot, az se gáz? Akármikor letölthetem, amikor nekem tetszik? Tehát akár egy hónap múlva is letölthetem?Köszi!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #58 üzenetére
Ezt már én is megkérdeztem xD Vedd meg te is! Én már beszereztem!
-
RexpecT
addikt
Sziasztok!
Láttam,hogy akciós a Source a steamen.Annyi a bibi,hogy nincs a bankkártyámon lóvé,ezért ha valaki lenne olyan kedves Giftbe megvenni nekem azt megköszönném.Természetesen holnap visszautalnék 1200 Ft-ot az adott számlaszámra.Remélem segít valaki:
-
Scholes9
nagyúr
CS: Source guest passt tudok annak adni aki ír pü-t
-
pokfasirt
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérésem lenne, sajna nincs lehetőségem megvenni most hétvégén, mert nem rendelkezem visa kártyával! Ha vki megvenné az accomra akkor viszont hétfőn vmivel többet visszautalnék neki cserébe
-
Csabee.
nagyúr
3órája sourcot szedek
-
Móci
addikt
Jó kis akció, meg is vettem gyorsan!
-
Cobrusz
senior tag
source acc elvileg jó lesz a promodhoz is nem?
vki tudja? -
Csabee.
nagyúr
Sikerült megvennem a Sourcot
Nevetséges ára van.
Feltelepítettem a steamet de baromi lassú.. csak nekem?:S
-
-
kisninja
őstag
Ennyiért én is megvettem.
-
JetiRulez
őstag
Az akcióra annyi van írva, hogy "Hétvégi". Szerintem ma éjfélig érvényes.
A vásárláshoz szükséges:
- kártyatípus, kártyaszám, lejárat
- teljes név
- cím (ország, irsz., város, utca, hsz.)
- telefonszám
Ahogy rányomsz a vásárlásra, a kártyáról már le is vonták a pénzt, te pedig már töltheted is le a játékot. A számlát természetesen ki lehet nyomtatni (megkapod e-mailben is). -
Csabee.
nagyúr
Meddig tart ez az akció?
-
Kelvin
őstag
Tegnap este én is megvettem
Csak baromi lassan és ingadozva tölti le
-
raczger
őstag
az hogy nem tudsz játszani és mindenki lelő, attól nem lesz szar egy játék
mellesleg tényleg sok komoly hibája van a játéknak, de azt hiszem nem véletlenül az egyik legnépszerűbb játék még így is
mellesleg valószínűleg a fegyver szórásával és a késéssel(pingel) sem vagy tisztában, ezért írsz baromságokat -
bOtX
aktív tag
Én és megvenném ha valakit találnék aki lebonyolítja mivel nincs visa kártyám sőt közelemben sincs senkinek. Természetesen kifizetem (átutalás vagy kp). Ha valaki megtudja oldani dobjon már 1 PÜ-t. Vagy vegyen fel steam en: botaistvan
-
Csabee.
nagyúr
Júj ez a Cs S nagyon jó áron van!
-
domi007
őstag
Jo kis jatek...nyomtunk is vagy 4 LAN partyt csak CS:S-sel....nagyszeru game.
Anno 20 dolcsi volt (3 eve talan).Egyebkent ugy nez ki, ha ez a tendencia folytatodik, akkor vegre eljuthatunk Steamen at a cheat es warezmentes jatekok korszakaba? Jeee
DOMy
-
Puma K
nagyúr
Ennyiért simán megéri megvenni.
Nekem már 2006 óta meg van -
Cobrusz
senior tag
én is játszok már a pro moddal, tudom mindig halasztgatják
nagyon jó lesz
source grafika/1.6 hitboxmért lepődött meg? source az hulladék
csak a lowoknak jó, lövöd a lábát azt fejsok ingyen fregnek ez biztos tetszik
exec hoppa.cfg
[THE] hoppavagyok
-
DeadMeat
nagyúr
Valaki esetleg nem tudná nekem megvenni?A steam megint elutasította a kártyámat.... Természetesen utalom az árát,vagy kp-ban adom vissza,ha a közelemben lakik.
-
LucifeI2
őstag
Ennyiért én is megvettem.
Pedig nem szeretem a CS:S-t, 1.6 jobban bejön.
-
a2d2
addikt
Na én is megvettem. Most installálom, bár játszani nincs mostanában időm.
-
válasz
Fortissimus #13 üzenetére
Nem árt tartalékba is ha megfogja a cheated a VAC.
Jó nem gonoszkodom.
-
BalaNce87
addikt
Promodhoz visszatérve, egy nagy pozitívum hogy mapok sokkal jobban vannak kidolgozva, pl inferno pályára alíg ráismerni annyira zsúfolt sourceba, itt meg úgy néz ki ahogy kellenne.
-
JetiRulez
őstag
Én nem is hagytam ki. Tegnap vettem észre a kiírást a Steam-en és azonnal intézkedtem is. Mostmár van Source-om is.
-
olanor
tag
Akkor most egész hétvégén ennyibe fog kerülni ?
Már csak találnom kell valakit akinek Visa kártyája van ... -
LaMotta
aktív tag
Asszem ezt a Pro mod-ot az a skac csinálja, aki a CS:S-t, de a folytatással nem bízták meg.
Na mindegy.. Erre vártam már, hogy végre ennyi legyen. Meg is vettem, 1025 Ft-volt. Ennyit simán megér, még ha nem is túl gyakran játszom vele, mostanában meg úgy kb. egyáltalán nem. Na, de lesz kis szabad időm, egy két helyre felnézek. Köszi a hírt! Asszem be sem léptem volna a hétvégén Steam-re. Nagy vagy Zsoccc!
-
BalaNce87
addikt
Igen a promod nem cod4-be volt először, cs promod, azt már fejelsztik egy ideje, az egész alapja az 1.6, de a source motort használja, csak nem foglalkoznak vele, még mindig beta állapotba van kb.
cobrusz: Már rég kijött és lehet vele játszani, csak szerver nem nagyon van, és sok hibája van még. Amúgy én is vártam hogy milyen lesz, és elég gyalázatos volt első benyomásra, azóta jött asszem két update de sokat nem változtatott a helyzeten, az ötlet amúgy jó lenne. Meg hát igen az igazi cs az 1.6, igaz én sourceoztam csak, egy kétszer 1.6, és source nem ér a közelébe, csak grafikába veri meg, összeségébe a source egyszerűbb lett.
-
törölt tag
Ami azt illeti a Steam-en külön pont van az 5€ és a 10€ alatt beszerezhető játékoknak. Érdemes átnézni a két listát, vannak ott nem gyenge dolgok. (Összesen 459 játék szerezhető be jelenleg 10€ alatt Steam-en.)
-
ityam
őstag
Hát igen ennyiért már illik megvenni aki nem vette meg eddig.
Vagy legalább nem szerezte be ingyenesen mint én. Anno a jó kis 9600XT radeonhoz adták a HL2 kuponom?
Nem ma volt az semViszont mind a mai napig jáccok a CS:S el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest