- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaMotta
aktív tag
Asszem ezt a Pro mod-ot az a skac csinálja, aki a CS:S-t, de a folytatással nem bízták meg.
Na mindegy.. Erre vártam már, hogy végre ennyi legyen. Meg is vettem, 1025 Ft-volt. Ennyit simán megér, még ha nem is túl gyakran játszom vele, mostanában meg úgy kb. egyáltalán nem. Na, de lesz kis szabad időm, egy két helyre felnézek. Köszi a hírt! Asszem be sem léptem volna a hétvégén Steam-re. Nagy vagy Zsoccc!
-
BalaNce87
addikt
Igen a promod nem cod4-be volt először, cs promod, azt már fejelsztik egy ideje, az egész alapja az 1.6, de a source motort használja, csak nem foglalkoznak vele, még mindig beta állapotba van kb.
cobrusz: Már rég kijött és lehet vele játszani, csak szerver nem nagyon van, és sok hibája van még. Amúgy én is vártam hogy milyen lesz, és elég gyalázatos volt első benyomásra, azóta jött asszem két update de sokat nem változtatott a helyzeten, az ötlet amúgy jó lenne. Meg hát igen az igazi cs az 1.6, igaz én sourceoztam csak, egy kétszer 1.6, és source nem ér a közelébe, csak grafikába veri meg, összeségébe a source egyszerűbb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest