- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
válasz
Sk8erPeter #67 üzenetére
Ő, meddig is tart ez az olcsó hétvége? Már hétfő van, de még mindig csak 3,75€. Ha még 1-2 napig marad az akció, talán tudnak a haverok utalni eleget, hogy megvegyem nekik is.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #61 üzenetére
Töltsd le másik partíciódra mert sokat töltött nekem is
Majd ha megvagy írj pm-et és vegyél fel havernak!
-
Hunter2
addikt
válasz
Sk8erPeter #61 üzenetére
akkor töltöd le a mikor akarod , de ha nem a C particióra teszed a steam könyvtárat és most letöltöd a játékot akkor Win7 telepítés után csak a steam klienst kell telepítened ugyanabba a könyvtárba és már mehet is a móka.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #60 üzenetére
Még nem vásároltam Steamen, ezért megkérdezem:
ha most nem szeretném letölteni a játékot, mert nemsokára Windows 7-et rakok fel, és akkorra szeretném áttenni az időpontot, az se gáz? Akármikor letölthetem, amikor nekem tetszik? Tehát akár egy hónap múlva is letölthetem?Köszi!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #58 üzenetére
Ezt már én is megkérdeztem xD Vedd meg te is! Én már beszereztem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest