- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Humbucker
senior tag
Tényleg igaz, hogy a ventik nagyon zajosak, hangosak?
Az egyik srác írta hogy annyira zavarta hogy kicserélte. -
_-ORANGE-_
senior tag
Nagyon szép, töccik. Letisztult, semmi csilivili ledes cucc. Lehet beruháznék egy ilyenre a régi Chieftec házam helyett.
-
Dilikutya
félisten
Hogy lett ebből 20 ezer nem túl jó magyar forint...
-
coll3ctor
tag
A valódi méretek: 430x210x497
-
Facer
csendes tag
Hello,
Az Europai PR információi szerint hazánkban December elején érkezik meg a házikó,amit az oldalukon feltüntetett hazai kereskedésben lesz megtalálható.
A várható árról nem tudott pontos információt adni.Üdv,
-
gyurielf2
csendes tag
Elegáns kis házikó
-
Cifu
félisten
akkor még nem láttál normális házat (pl.: CM690), ezt nem bántásból írom.
Nem veszem annak, igaz, CM690-est nem láttam még közelről, de jópár hasonló árfekvésű Sharkoon, olcsóbb CM illetve Gigabyte házzal igen. Ezen kívül CM590-esem volt a mostani Carbide előtt. Azé konkrétan papír a 300R-éhez képest is, és más bajaim is voltak vele...
2. tipikus Samsung betegség, hogy 1-2 év után felhangosodnak és/vagy rezonálni kezdenek, de ettől még probléma nélkül működik, a kondiciója 98%-os lehet.
A torrent / média PC-mben négy Samu vinyó van, 400-1000 Mbyte méret között, 2007-2010 gyártási időszakosak. Nem mondom, hogy halkak, de csapágyhangjuk az nincs. Chieftec házban vannak, keményműanyag tartóban, bezárt gépház esetén nem hallani őket.
Az a baj, hogy egyszer együt töltöttél 5 percet egy szobában egy ilyan házzal, és ebből cáfolhatatlan következtetéseket vonsz le, de igazából ez a Te dolgod, én nem akarlak meggyőzni semmiről, csak leírtam a saját tapasztalataimat.
Azért öt perc alatt még én sem rakok össze egy gépet, telepítek fel windowst és konfigurálom be.
Én sem akarlak meggyőzni, csak leírtam a saját tapasztalataimat. -
törölt tag
válasz
coll3ctor #54 üzenetére
A hivatalos Corsair site is 270-et ír.
-
aginor
veterán
"Az oldallap az átlagos házakhoz képest elég masszív, ilyen árkategóriában én személy szerint legalábbis nem láttam még masszívabbat." - akkor még nem láttál normális házat (pl.: CM690), ezt nem bántásból írom.
"Megjegyzem csapágyas HDD-t általában cserélni szokták az emberek, nem használni." - 1. a mostani HDD árak mellett nem nagyon van tervbe véve a csere 2. tipikus Samsung betegség, hogy 1-2 év után felhangosodnak és/vagy rezonálni kezdenek, de ettől még probléma nélkül működik, a kondiciója 98%-os lehet.
"-Sarokleütődés... Hát dunno, olyat még nem láttam, pedig a 300R-t nálam szereltük össze, és úgy vittük el a tulajhoz. Semmi karc vagy leütődés nem volt, mikor átadtam." - első levételkor még én sem..
Az a baj, hogy egyszer együt töltöttél 5 percet egy szobában egy ilyan házzal, és ebből cáfolhatatlan következtetéseket vonsz le, de igazából ez a Te dolgod, én nem akarlak meggyőzni semmiről, csak leírtam a saját tapasztalataimat.
Hogy jót is mondjak a házról, mert azért az is van:
-A ház megjelenése még mindig nagyon tetszik. Letiisztult, de azért nem unalmas (az a ház egyik legjobb tulajdonsága amúgy).
-Kompakt külső méretek mellett is kellően tágas és alapvetően logikus belső tér.
-Kellően széles a magasabb processzorhűtőknek is. A kábeltér a tálca mögött kellően tágas, az alaplapi -kiegészítő tápkábelnek megfelelő nyílást hagytak. Feketék a kábelei és "harisnyázottak".
-Szerszám nélkül szerelhetőek, a HDD-k, ODD-k, bővítőkártyák és az oldallapok is.
-Sok ventit lehet beszerelni, az előlap és a tető alá még az AC Pro 35mm vastag ventik is gond nélkül elférnek, átalakítók nélkül tudja fogadni mind a 12, mind a 14cm-es ventiket. -
kromatika
veterán
tetszik.és az ára is jó.de minden a kábelelvezetési lehetőseg múlik majd nálam."kábelcsatornát is hajtottak, vélhetően azért, mert az alaplaptálca és az oldalpanel között nincs elegendő hely a vaskosabb kábelkorbácsok számára." 270mm szélességben nekem elég furcsa lenne ha ezt nem tudnák megoldani.Na majd a tesztek kidedítik.
-
törölt tag
Azt hogy sokkal jobb, nem állítanám, de a Carbide 300R árában ezek ajánlottak még:
ZALMAN Z9 Plus, Z11 Plus
XIGMATEK Midgard II
NEXUS Prominent R
Thermaltake Level 10 GTS -
CyDoN
senior tag
Sikerült egy kis érkezési infót szereznem! Ha minden jól megy akkor Dec elejére érkezik meg hazánkba!
-
Cifu
félisten
Elnézést, de itt valami nagyon nem kerek.
-A táp gumibak tartók tényleg hiányzanak, ezt aláírom (a 400R-nél már van)
-Az alatta lévő szűrő nálam nem lötyögött (és az én 400R-emé sem)
-Az oldallap az átlagos házakhoz képest elég masszív, ilyen árkategóriában én személy szerint legalábbis nem láttam még masszívabbat.
-Nekem nem volt sok bizodalmam a HDD rögzítéssel, mert nem tűnt elég masszívnak, ám azóta semmi gondom nem volt vele (a 400R-ben is ilyen van). Megjegyzem csapágyas HDD-t általában cserélni szokták az emberek, nem használni.
-Az előlapot a 300R-en kétszer szedtem le, nem volt vele gond. A 400R-ét nem tudtam első körben leszedni, annyira rá van gyógyulva, azóta nem nyúltam hozzá.
-Sarokleütődés... Hát dunno, olyat még nem láttam, pedig a 300R-t nálam szereltük össze, és úgy vittük el a tulajhoz. Semmi karc vagy leütődés nem volt, mikor átadtam. -
Bjørgersson
félisten
Eeez de tetszik.
-
javie
csendes tag
Nagyon szép házakat csinál a Corsair
Gondolkozom hogy a CM690em lecseréljem e az egyikre (400R) szerintem ez a letisztult szép stilus jobban illik egy gamer géphez, mint egy HAF felmatricázott, katonai kommandós űrlényes hatást keltő gépház. De hát kinek mi
-
Szafter
tag
Szép, szolid, letisztult.
-
aginor
veterán
Sokkal inkább. Abban van anyag és normálisan van összerakva is, arról már nem is beszélve, hogy nincsenek benne félkész ötletek.
Cifu: Nekem meg az van. Soroljam a hibáit? Gyenge kivitelezés, hibás menet és/vagy szoruló csavarok. A táp nem kapott gumibakokat, a környező szűrő és annak kerete lötyög, ide ha egy zörgősebb táp kerül, akkor gyönyörű hangja lehet. Előlap takaróelemei lötyögnek, maga az előlep is fokozottan hajlamos a zörgésre. Oldallap kb olyan vékony mint egy 70g-os papír, ez nem is lenne baj, de ez is hajlamos a zörgésre. A hdd blokk rezgéscsillapítása nem ér semmit, mert a kissé csapágyas vinyó rezgését átadja a váznak, ami az oldallapnak, emiatt az zörög. Az előlap vacak puha műanyag, ami már attól "sérül" ha párszor leveszed. Minden kis karc meglátszik rajta a sarkai leütődnek, csak azt nem tudom mitől, mert vigyázva van rá és asztal alatt van tartva..
Nagy csalódás volt nekem ez a ház. Nem hogy 20k-t, de talán 10-is csak komoly fenntartásokkal adnék már érte és gondolom az olcsősított változat sem lesz jobb.. -
maláj
addikt
tetszik
-
törölt tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #25 üzenetére
Nem tudom mi bajotok a felső ráccsal
Szerintem frankó ház lesz, az eleje nekem unalmas, de ez szubjektív. Remélem nemsokára kiköt majd a tesztpadomon. A házas topikban azt beszéltük, hogy a HDD blokk elé nem is szerelhető venti, ez viszont baj lesz, mert vagy 5-7 fokkal melegebbek lesznek.
-
Destructo
senior tag
Most olyan csúnyát mondanék,hogy magam is megbánom.....most vettem a másik gépemhez egy ebben z árkategóriában lévő Cooler Master házat....de pont ilyesmit kerestem volna mint ez....Olyan 6 hónap múlva nem jöhetett volna ez ki? Vagy 2 héttel hamarabb? OMG...
-
Szipoly
tag
Igazán jól eltalálták. BITFENIX Shinobi Window-val szemezgettem eddig, de ez 20$-al olcsóbb. Lényeges nekem a felső szellőzés is, mivel 215mm helyem van szélességben =/ És itt tűnt el a jó kedvem, Corsair 270mm
Bitfenix viszont drága
Valakinek javaslat?
-
waithEard
őstag
Pont az ilyeneket szeretem. Semmi giccs, letisztult forma. Nagyon okés.
-
A rácsra gondolok. Tudom, hogy az a hülye fizika úgy működik, hogy a meleg levegő felfele száll, és ott könnyebb is eltávolítani, meg alapból van némi " kéményhatás " is, de akkor is csúnya. Valami hátulra terelő " zsalu " szerűséggel ha le lenne burkolva. No mind1, ízlések, és pofonok, igazából egyelőre nem tervezem a cserét, csak kár, hogy a többi része olyan pofás, ez meg pont nekem nem bejövős.
-
Gyönyörű!
-
CyDoN
senior tag
Szuper!
És mikor lesz itthon???? -
Facer
csendes tag
Számomra ez a ház most befutó.
Gondolkodtam FD Core 3000-n de az 20e+ Ft,
Szóba jött egy Asgard Pro is,de leginkább most ezt a házat venném meg
Asszem elő is rendelek valaholLehet már ide haza is kapni?
-
bladegery
senior tag
Linus tegnap kicsomagolta, ha vennék mostanában házat ilyet vennék.
-
bteebi
veterán
Egész szép, letisztult forma, és viszonylag minőséginek hat. Ha figyelembe vesszük, hogy ettől olcsóbban már nem lehet normális házakat venni (Kodegány van talán 6-7k körül, de az olyan is - egy sajnos nekem is van
), akkor ez teljesen korrekt ár. Csinálhatnának majd olyan változatot is, amit mondjuk 400 W körüli, 80+ Bronze táppal kombinálva 100 dodóért árulnának
.
#31: A lemez vastagsága tényleg lényeges kérdés... remélem rendben lesz. Utálom, amikor origamizni lehet az oldallappal.
-
banhammer
veterán
Korrekt ház, korrekt áron.
-
tatabánya
senior tag
nekem elég papírnak tűnik, lehet kár ilyen termékekhez is a Corsair nevet adni..
-
king.mp
aktív tag
Àràhoz kèpest nem is rossz kuckó, kèrdès, hogy mire ideèr mennyi lesz az ára.
-
Cifu
félisten
@Lars: Ha a tetején a furatokat el tudták volna rejteni, akkor tényleg baba lenne. Ettől eltekintve korrekt, de pont ezért nem hiszem, hogy megvenném
Milyen furatokra gondolsz? Ha itt a kitüremkedő fekete cuccokra, akkor azok gumi csavarfészkek, amelyek kivehetőek, és áthelyezhetőek, függően attól, hogy van-e fent venti, ill. ha van, akkor 12 vagy 14 centist akarsz odarakni.
Ha meg magára a rácsra, akkor az pont, hogy a jó légáram miatt hasznos. Nem véletlenül terjedt el. Ok, nem túl szépen néz ki, de hát istenem, ha pofásabb kell, vegyél 400R-t vagy 600R-t.
@Aginor: Ha ez is olyan minőségű, mint a 300R, akkor inkább gyártsanak az anyagból konzervdobozokat, mindenki jobban járna (és az oldallap kb pont olyan vastag is)..
He? Volt dolgom 300R-el, elég korrekt kis ház.
-
gyiku
nagyúr
ez eleje muanyag?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nem rossz.
-
Graphics
Jómunkásember
Viszont a teteje kaphatott volna valami igényesebb megoldást
szerk: Könyvespolc
, végülis, jó persze ez inkább olyan helyre kerülhet, ahol nem is látszik a teteje, valamiért egy pofásabb szellőzőért kiált a ház.
-
Normi™
őstag
Eddig ez tetszik a legjobban az összes közül.
-
MZperX75
addikt
baba,puritán letisztult.
-
A Carbide szériából ez az első, ami tetszik, ez cserébe nagyon is!
Kiváló lenne olyan helyre, ahol zavaró a manapság divatos csiricsáré kinézet. Én is bevállalnám, mondjuk átmeneti háznak, amíg kiválasztom a megfelelőt és összegyűjtöm rá a pénzt. (Még az is lehet, hogy megtartanám, ha megfelelő a minőség) -
aginor
veterán
Ha ez is olyan minőségű, mint a 300R, akkor inkább gyártsanak az anyagból konzervdobozokat, mindenki jobban járna (és az oldallap kb pont olyan vastag is)..
-
lorcsi
veterán
4 x 3,5”-es és 4 x 2,5”-es HDD/SSD illeszthető.[/I
nem inkább vagy
nincs ebben akkora hely
? -
Graphics
Jómunkásember
Akarom!, ennyiért nagyon is
-
válasz
stranger28 #4 üzenetére
Király Sanyi?
-
coll3ctor
tag
Jól néz ki.Kár hogy szét van lyuggatva teteje.Lehetne két változata mint a Merc-nek(alfa-béta).
490 x 270 x 560 -
Tetszetős darab. Kívül-belül. Corsair érti a lényeget, ellentétben a legtöbb gyártóval.
Egyetlen bajom, hogy én nem kimondottan szeretem a felső szellőztetést. Ha vízhűtést tennék, az is lefelé tolná. Akkor is, ha a meleg felfelé igyekszik. -
Ha a tetején a furatokat el tudták volna rejteni, akkor tényleg baba lenne. Ettől eltekintve korrekt, de pont ezért nem hiszem, hogy megvenném
-
Balinov
titán
asszem vegre megvan a 10€-s kezvagdosos hazam utodja. Neweggen 79.99$-ert van, angol amazonon nincs, csak a 300 60£-ert, remelem, karacsonyra megall ugy 40-50£/€ korul
-
lorcsi
veterán
a 300-at már nézegettem..de ennek még szebb lehet az ára..a minőség pedig...magáért beszél
-
gyiku
nagyúr
baba.
-
Angel1981
veterán
Egyszerű, letisztult, praktikus, és még az ára is teljesen rendben van!
-
stranger28
addikt
Dászíp.
-
T_Stark
őstag
Tetszenek nekem ezek a Corsair házak. Pont az ízlésemnek megfelelő. Csinálhatnának valami hasonlót micro-ATX-ben is.
-
JNashville
senior tag
Nagyon szép, belülről egy az egyben a HAF 912-esem ugrott be. Remélem jó áron lesz majd itthon is.
-
Xaels
félisten
Nagyon korrekt.
Kezdő kuckónak tökéletes lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi hangfal építés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest