- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jociolaszi
tag
válasz mackoapo11 #49 üzenetére
Pontosan így van nem tudják mit kérjenek egy samuért
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
S410-ért még a nagyok se mernek már 50 ezret elkérni, nem hogy a dzsunkák... Szép dolog a 2GB RAM de s410 már egy komolyabb facebook app görgetésnél is összefossa magát... Az akksi meg nem tudom hogy francba nem lett vétó érv arra hogy plecsnit kapjon... 30 ezerért jó vétel lenne, de ennek így semmi értelme.
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Kampó
senior tag
az idol 3 is hasonló szint és nem sokkal olcsóbb.... a (4.7-es) az árral én sem vagyok kibékülve de ithon ez van.. zömmel. A teszt alanya nem tudom honnan jött de én még 20e ft ért sem rendelgetnék kínából... vagy megjön vagy nem stb.. Nekem is az a legjobb érv még ha drágább is hogy bemegyek az üzletbe azt elhozom.
[ Szerkesztve ]
AMD volt AMD van AMD lesz
-
b0bcat
addikt
válasz nemszabad #44 üzenetére
A "gond" az, hogy ez a hardver ma már lassan belépő szintű, de az 50 ezres ár nem az (ha a kevésbé márkás konkurenciát nézzük). Tény, hogy sokan akkor is fintorognának, ha ugyanennyi pénzért kétszer ilyen jó lenne a készülék (jönne a miért nincs benne B20, miért nem 3/4 giga a RAM, miért nem Snapi 617 került bele, miért nem ájfón szintű a kamerája, stb.), de ez így tényleg nem egy szuper ajánlat.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
nemszabad
tag
Nem értem ez az elégedetlenkedést a hardver miatt. LG F6-om van (D505), simán használható. E-mail-ezek róla, fényképezek, netezek, stb. Melóban is használom. Fele mag, fele RAM, Kit-Kat. Oké, nem HD kijelzőt hajt, hanem csak 540x960-ast.
100 %-os fényerő mellett picivel 3 óra feletti kijelző időt tud 2540 mAh-s akksival. Szóval ebben a tesztben szereplő utcai orvos kavicstelefonnak egy 1800 mAh-s akksival és kétszer erősebb hardverrel, meg nagyobb felbontású kijelzővel a 3-4 óra nem rossz - szerintem!
Néha azt érzem, nem tudjuk már hol tartunk. Egy ilyen tudású teló le van szarozva. Miért? Ilyen sokan keresünk 0,5-1 millió havi nettót, hogy csak a csúcsteló a jó teló?
Megjegyzem: nincs Coolpad részvényem, nem vagyok érdekelt ilyen telefonok értékesítésében. -
Hallosz
senior tag
Talán túl minimalista a készülék. De! Megindultak visszafelé a méretek látva az alma SE sikerét.
Még néhány hónap, és ütős ajánlatot is fogunk látni nevesebb gyártóktól is.[ Szerkesztve ]
-
petyametyo
aktív tag
Ez kb a felét érheti az 50.000 ft nak
-
jUUh
addikt
Elmegy, de van ennél jobb vétel.
Samsung Galaxy S23+
-
Maximum1
őstag
Torinói lepel mi?!
-
judas13
addikt
Feléért sem kéne..
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Kampó
senior tag
-
erer1000
őstag
mutatós kavics?
ilyen kavicsok lennének a folyó parton, és sírva mennék hazaM5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
Kampó
senior tag
Mindig jót mosolygok ezeken a "fesztivál telefonnak elmenne" hozzászólásokon. Ha nagyon járnék fesztiválra a 20e ft os telomat is sajnálnám mert nem úgy Sz**om a pénzt hanem megdolgozok érte. nyilván értem mire gondolsz, de én ha nagyon kellene egy elhagyható telefon vennék egy 5000ft os valamit vagy maximum egy pop c1 szintü holmit amvel max menetrendet vagy emailt tudok nézni. De szerintem aki fesztiválozik emlékeket fényképeket is szeretne készíteni ergó vagy visz egy minimum 50ezres bridge gépet vagy egy komolyabb telót, amit ujfent lehet sajnálni ha ellopják, vagy elhagyja az illető.
[ Szerkesztve ]
AMD volt AMD van AMD lesz
-
Tomikaa.
tag
Snapi 410? Hahó, 2016-ot írunk! Pár ezret rádobva már kijön egy Redmi 3 (Pro) vagy egy P8 Lite, amik ezt oda-vissza megeszik reggelire.
-
.Szaki.
addikt
Az akkumulátor nagyon kicsi, ha jól emlékszem a szintén 4,7"-es L625-ben volt 2Ah-s akkumulátor 2014-ben, ami ugye WP-s tehát nem is zabált sokat, egy 5.1.1-es droidos telefonnál 2016-ban ez szerintem már ház.
Azt viszont nem értem, hogy az 5.1.1 mitől olyan baromi öreg, amikor a mai napig kapható 4.4.2, 4.4.4-es telefon és semmi hiányérzet nem lehet. A P8 Lite 5.0.2-vel debütált, pontosan egy éve és azért egy egy éves telefont még nem tudnék korosnak nevezni.
-
Fred23
nagyúr
A kamera tényleg jó, de 50-et kérni ezért nevetséges. Ha az akku nem ölné meg az összhatást, és lenne benne egy 2500-as telep, 35-öt adnék érte.
-
janeszgol
félisten
Biztosan nem adtam volna plecsnit.A kamera jo.
HW elmegy, a 2GB ram jo, OS elavult, kepe elmegy. Nincs teljes LTE tamogatas. Ennek komolysagat a Xiaomi is erzi (szabadalom vasarlas, mely egy EU-s nyitast feltetelez), hiszen mar nalunk is kezd alapertelmezett lenni az EU-s csomag.[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
Messze nem nevezném ezt kompaktnak, hisz egy közel ekkora házban pl. a O+X 5'-es kijelzővel van szerelve. A Snapi 410 és az 1800 mAh is turnoff.. Nem sikerült ez azért olyan jóra.
Finn the human
-
ALBY
senior tag
139mm magasságba 5"-is befér...
(ahogy a szólás tartja, "Minek bírja aki nem iszik?!")Vagy be kellett volna tuszkolni mindezt egy apróbb házba 4.3"-os kijelzővel, és még akkor is kéne bele egy 2500-as akku, úgy már érdekes ajánlat lehetne (40eFt-ért).
Így csak egy gagyi a sok tucatból, nincs kinek ajánlani.A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
TTTotya
senior tag
Az "elmegy" szintet hozza a kategóriájában, de ahogy a cikkben is írva vagyon túl sok a versenytárs, így sztem nincs sikerre ítélve.
-
BalanceR
addikt
20Kért még elmenne Backup, vagy fesztiválokostelónak, de ennyiért valóban van jobb, nem is kevés, kérdés még az SW, a Konkurensek (Xiaomi, Meizu...) legalább próbálkozik frissítésekkel, supportal, de ez?
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Wesder
félisten
A spec.-nél 1GB RAM van írva, a tesztben pedig 2-t említ a szerző.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Kb azonos az Ace4-el ,de a redmi 3- az ami megeszi reggelire. Így a létjogosultságát nem vonom kérdőre, de felesleges.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Shyciii
veterán
Gyenge akksi, gyenge kijelző, B20 hiánya, kamera feleslegesen túlélesít, így használhatatlan, mindezt 50eFt-ért. Még a tucat telefonba sem illik bele, annyira kuka ez.
-
b0bcat
addikt
"kicsi az aksi"
Furcsállom a mindössze 3-4 órás képernyőidőt. A Coolpad Modena 10+ órát tud ugyanezzel a procival és 2500-as akkuval (igaz, qHD felbontás mellett, de 5,5 colon), tehát ennek a készüléknek is kellene tudnia 6 órát legalább.
Amúgy egyetértek a meglátásaiddal. Ez az ajánlat 50 ezerért teljesen irreális (mondom ezt Coolpad fan-ként).
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
tothmaxy182
őstag
Az 1800-as akku taccsra vágja az egészet...
Minden szavam magánvélemény!
-
ToniSoprano
addikt
Ez miért lett tetszett? Azért mert ujjlanyomatolvasó van benne? Egyébként 1800 mAh-s akku, B20 hiánya és nekem a kamera sem tetszik, igazán bár a HDR miatt lehetnek a fura színek Alapvetően teljesen hibásak a színek a képeken, a vonalélesség rendben van. De főleg az akku nagyon kevés. Ezerszer inkább Redmi 3 50-ért mindenben veri sokkal pl. 4100mAh-s akku. 2600 mAh-s akkuval lehetett volna esetleg tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Ezt a kombót a Xiaomi kicsit jobban összehozta a Redmi 2 Pro-val.
Lesz Vernee Thor teszt is a közeljövőben?<< Heimdal >>
-
batai15
félisten
nem volna ez rossz, nagyobb akkuval meg snapi 615-el vagy valami jobbal..
-
ghiottone
nagyúr
4,7 colos kijelző egy 5 colosra méretezett házban, hiába energiatakarékos a Snapdragon 410-es ha kicsi az aksi, nincs B7, B20, csapnivaló UI és 50e ft. Kíváncsi vagyok ennyiért ki fogja megvenni.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest