- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
#22743424 #54 üzenetére
Tesztprogival nézted?
Ez szuper hír!
Én magam is gondolkozom egy ilyen beszerzésén, miután előfizetéssel 30 környékén el tudnám hozni, és annyit a helyenként harmatos specifikáció ellenére is megér szerintem, hiszen márkás (volt már egy ilyen márkájú készülékem korábban - egy Coolpad 7320 -, és nagyon kellemes emlékeim vannak róla), ráadásul 2 év garival adják, ami nem elhanyagolható tényező.
-
b0bcat
addikt
Tegnap láttam egy ilyet élőben egy T-pontban. Sőt, nem csak láttam, meg is nyomogattam.
Nagyon szép a készülék (a kissé dedós ill. egyszerre otromba kinézetű kapacitív gombokat leszámítva), és a GUI is teljesen rendben volt: gyorsan, akadásmentesen történt minden. 5.1.1-es Android volt rajta.
Emlékeztem, hogy valami nem kerek vele kapcsolatban, és tényleg szörnyülködés lett a vége, amikor elolvastam a specifikációt. 50 ezerért a kétpontos érintő, a qHD felbontás és az 1/8 GB memória is megengedhetetlen, bár gyorsan hozzá kell tennem, hogy a kijelzőn nem látszott, hogy zavaróan alacsony lenne a felbontása, valamint összességében számomra kinézetre és fogásra is impozánsabb volt, mint a kettővel mellette kiállított ájfón 6S Plus.
Ha ingyen vagy fillérekért odaadnák egy előfizetés mellé, akkor én szerintem ellennék vele, miután semmilyen nagy memóriaigényű dolgot nem használok a telefonon, ráadásul a 2 év itthoni gari sem hangzik rosszul. De már 30 ezerért is mást néznék inkább...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest