- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Ha lesz időm, arról is szeretnék egy tesztet. Bár nem tudom mikor kerül rá a sor, mert eléggé nyakamba szakadtak a dolgok. Ezt a bemutatót is azért tudtam megírni, mert szabadságon voltam és volt egy kis felesleges szabadidőm
Hőmérséklet, zaj, használhatóság..stb. Bár nem tudom még mit fogok használni zaj mérésreEddig én meg vagyok vele elégedve, mind hőmérsékletileg, mind zaj ügyben.
Igaz nekem elég érzékeny a "fülem" a gépből kijövő hangokra, de amit terhelés alatt tapasztalok, az teljsen megfelelő számomra, bár még szeretnék finomhangolni, valamint a 3 másik ventillátorhelyet is be fogom tölteni.Azért azt el kell mondanom, hogy van egy kis szélzaj a házban (legalábbis ami nekem feltűnt), még nem volt időm kikutatni, hogy a táp, aNoctua ventillátorai, a VGA hűtője, vagy a CM gyári ventillátorok csinálják-e.
Elég valószínű, hogy ezt a teszt írása közben kivizsgálom.A valszeg-et javítom
Köszönöm szépen, nekem fel sem tünt!
Új hozzászólás Aktív témák
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged