- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
Ha nem motor hangot hall az ember csak hogy a levegő mozog akkor szerintem azzal sok mindent nem lehet csinálni ( örülni kell hogy jól szállítja a levegőt)
-
Fecó24
csendes tag
Ezt jól tele lehet pakolni
-
Maximus43
tag
Üdv mindenkinek!
Használja valaki ezt a házat erős konfiggal?
Ha igen, hogy alakul hőmérséklet a gyári 3 ventillátorral esetleg többel?Köszönöm!
-
Tanisz
senior tag
Teljesen csendes szobában én hallom a ventillátor szélzaját, de erős a gyanúm, hogy nem a ház ventillátorai a hibásak ebben. Ezt még ki kell nyomoznom.
Szeretnék a későbbiekben (ha időm engedi) egy teszt jellegű cikket, amiben kitérnék a zaj, hőmérséklet adatokra is.
Ez nem tudom mikor készülne el, szóval dátumot nem tudok mondani.Ha nem egy túltuningolt hw-t használnál benne,akkor szerintem igen.
Főként, hogy a ház ventillátorait tudod 800 és 1200 rpm között szabályozni a gombokkal. -
Tanisz
senior tag
válasz
#98593280 #39 üzenetére
Köszönöm szépen!
Nekem minden kábel elfért, tápcsatlakozók, adatkábelek, ventillátorkábelek...stb.
Vagy cm-es adat lenne a legmegfelelőbb?Mivel ez egy bemutató és nem teszt, így nem hiszem, hogy szerelési képeket is kellett volna mutatnom, nem? Bár lehet igazad van, bár az inkább tesztnek minősül, mint bemutatónak.
Amúgy az indok, hogy miért nincsennek szerelési képek, egyszerű: a cikk hamarabb készült, minthogy a gép össze lett rakva.
Nekem is eszembe jutott, hogy lehet jó lett volna összefűzni a kettőt, de akár az utólagos bővítésre már nem volt/nincs most elég időm. Nem az újságírásból élek
Valamint, ha szerelést is beleraktam volna, akkor a zaj, hőmérséklet, használhatóság adatokat hiányolja majd valakiÍgérem legközelebb jobban figyelek.
-
aAron_
őstag
Remek kis ház, a hangjáról tudnál még pár szót mondani? extrém halk környezetben kivehető a ventik hangja? Aludni lehetne mellette, ha nincs nagyon leterhelve a hw?
-
törölt tag
Mekkora ebben a házban a wiring space?
Szerintem is le van vágva a cikk vége, a szerelést is bele kellett volna írni.
Amúgy grat a cikknek! -
törölt tag
Csak egy kis javítás:
"Fractal Designe-ra"to Design
-
ewhu
csendes tag
Nagyon tetszik ez a minimalista kialakítás, jobban bejön, mint a robotokra hajazó csili-vili stílus. Köszönet a remek írásért.
-
fondorlatos
aktív tag
Körülbelül nem férne be az asztal mellé, de nagyon tetszik a ház
.
-
Krakesz27
tag
Akinek Gigabyte Z77X D3H alaplapja van és Ivy Bridge 3550-es procija van az legyen szíves írja már meg nekem, hogy hogyan tudom felhúzni 3.30-ról 3,60ig vagy 70ig. Mit állítsak be a bioszba ehhez? Előre is köszönöm a segítséget. /Még kezdő vagyok tuning terén/
-
Gude
senior tag
Egész jó mutatókkal bír a kuckó csak a nyitható első része nem tetszik
-
kromatika
veterán
köszi a bemutatót.jó,és szép ház.
-
KAMELOT
titán
Megnéztem a haverom házát. Élőben ez brutális házikó. Konfig benne....nem hallani semmit.
-
VS461
tag
-
Tanisz
senior tag
Első irományom, így nem tudtam eldönteni, hogy mennyi az ideális mennyiség egy bemutatónál. Ha túl részletes, aprólékos,akkor elveszik a lényeg, ha túl tömör, akkor pedig semmitmondóvá válik. Próbáltam az egyensúlyra törekedni.
Viszont ha megszületik a tesztem is, akkor ott megpróbálok minden nyitottabb kérdésre választ adni, ha van olyan -
Tanisz
senior tag
Ha lesz időm, arról is szeretnék egy tesztet. Bár nem tudom mikor kerül rá a sor, mert eléggé nyakamba szakadtak a dolgok. Ezt a bemutatót is azért tudtam megírni, mert szabadságon voltam és volt egy kis felesleges szabadidőm
Hőmérséklet, zaj, használhatóság..stb. Bár nem tudom még mit fogok használni zaj mérésreEddig én meg vagyok vele elégedve, mind hőmérsékletileg, mind zaj ügyben.
Igaz nekem elég érzékeny a "fülem" a gépből kijövő hangokra, de amit terhelés alatt tapasztalok, az teljsen megfelelő számomra, bár még szeretnék finomhangolni, valamint a 3 másik ventillátorhelyet is be fogom tölteni.Azért azt el kell mondanom, hogy van egy kis szélzaj a házban (legalábbis ami nekem feltűnt), még nem volt időm kikutatni, hogy a táp, aNoctua ventillátorai, a VGA hűtője, vagy a CM gyári ventillátorok csinálják-e.
Elég valószínű, hogy ezt a teszt írása közben kivizsgálom.A valszeg-et javítom
Köszönöm szépen, nekem fel sem tünt!
-
hnz_-
csendes tag
tetszetos haz, minimalista design epp csak az ami kell
+1 -
xxxbmx
tag
érdekes kis darab...nemtudom eldönteni h tetszik e vagy sem...én nem szeretem az agyon moddingolt házakat..de a kettő között is kéne átmenet
-
VS461
tag
Nagyon tetszik ez a ház. Letisztult, mint egy zen kavics. Na jó, annyira talán nem
...
Bár lenne a hangszigetelt házzal kapcsolatban némi kérdőjel bennem. Nekem egy Centurion 590-es házban ül a régi konfigom: E8400, HD4850, CM Silent Pro 500, WD Caviar Black stb. Nem az akkori csúcsgép, de azért kellően erős volt anno. Mivel Scythe Ninja 2 és Musashi hűti a két legfontosabb hőforrást, és idővel egy Intel SSD-re került a rendszer, ebből a csupa luk házból sem szűrődik ki semmi: mivel már nemigen játszom, bevittem a céghez, hogy a bronzkori P3-asokat kisegítse, és az asztalra téve, mellette ülve semmilyen hangja nincs a gépnek az átlagos, viszonylag csendes irodai környezetben (ha "pihen" a monitor, nem mondom meg, hogy be van-e kapcsolva a gép), a hőmérsékletek pedig nagyon alacsony értéken állnak.
Nyilván ott sántít a példám, hogy 4 GHz-re húzva a processzort, és Toxic órajelre állítva a VGA-t, azért már volt zaj, mikor játszottam a géppel - és az is igaz, hogy fejhallgatóban nem érdekelt. Nem tudom, hogy egy Bulldozer/7850 konfig mennyire zajos nyugalomban vagy terhelés alatt, tehát csak találgatok, hogy - a megfelelő hűtés birtokában - a hangszigetelésért kifizetett felár megérte-e, avagy nem.
És bocsáss meg, de az utolsó mondatok között a "valszeg"-et szerintem cseréld ki "valószínűleg"-re. Nem illik a címlapos írásod egyébként kellemes stílusához.
-
Kassadin
addikt
Köszi a bemutatót, még olvastam volna, erre már vége is.
-
Tanisz
senior tag
Ja értem.
Viszont amit írtam konfigurációt, már tény, nem opció
Azért köszi a jótanácsot, figyelmeztetést, értékelem
Azért AMD, mert a bemutatóban is írtam, hogy eddig laptopjaim voltak, vannak (a mostani Vostro 3550 is épp egy i5 sandy). Nincs vele semmi bajom. Az utolsó asztali konfigom is intel volt egy Q6600. Tetszetettek, szerettem..stb., de most az AMD jön
Valami abberált vágy vonzott a Bulldozerhez, amire nekem kell,arra tökéletesen megfelelItthoni konfigurációra jó ez a Bulldozer, mobil megoldásnak, melózni..stb. ott a laptop
-
hunmyke
aktív tag
-
GIJoe
addikt
Szereltem tetszett, de túlárazott elején kicsit gagyi műanyag, jobb szivacsozást vártam volna el...
-
csibe1
addikt
Találni 5 ezerrel olcsóbban is,de még azt is sokallom érte.
Ebben valami spéci szivacs van felhasználva a hangszigetelésre?
Ahogy néztem ezt otthon is össze lehetne hozni ha nem kell hozzá extra cucc.A cikk tetszett,elég részletesen bemutatja a házat,jól jöhet az ilyen vagy hasonló házban gondolkodóknak,főleg ha a beköltöztetett konfigról is lesz majd beszámoló.
-
Tanisz
senior tag
Igen, jól gondolod!
Összesen két merevlemez között tudod váltogatni, hogy melyikről bootoljon be gép.
Remélehetőleg hamarosan írok egy gyakorlati beszámolót,tesztet is a házról és a konfigurációról és akkor már talán többet tudok mondani erről is.
Viszont most 1 SSD-ve és 1 oprendszerrel semmi probléma sincs vele -
Recon666
Közösségépítő
Jó kis ház, viszont sokkalom érte a 40k-t a kategóriájában.
Ui: A porszűrő takarítása még mind jobb, mint a komplett gépé. -
trufa12
addikt
Én csak egyet nem értek régen is ilyen 1 szerű házakat lehetett kapni
90es évek aztán jött ez a csilli villi MÁR MÁR TÚL dizájnolt feeling
most meg megyünk vissza felé ... és hát ez olyan furanekem
-
Encian
tag
" Dual Boot HDD váltógomb " ilyennel még nem találkoztam házakon. /valószínűleg figyelmetlen voltam/.
Jól gondolom, hogy ezzel a kapcsolóval tudod állítani a különböző merevlemezekről a bootolást? A másik merevlemez nem kap áramot ezért a tartalma sem látszik? -
k78chriss
tag
Szép ház!! Jó cikk! Viszont egy esetleges takarításnál nem irigyelek majd, sok szűrő meg szivacs
-
KAMELOT
titán
POnt ugyan ilyen házat vett a haverom is. Ma megyünk érte. Jó cikk lett! Köszönjük!
-
hunmyke
aktív tag
Tetszik a ház, nincs túldizájnolva, amitől falra másznék.
Csak átfutottam a cikket, egy hiba a cikk végén specifikációknál:
"RAM: Corsair 2x5 GB XMS3 DDR3", gondolom 2x4 GB akart lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged