Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Teljesen csendes szobában én hallom a ventillátor szélzaját, de erős a gyanúm, hogy nem a ház ventillátorai a hibásak ebben. Ezt még ki kell nyomoznom.
Szeretnék a későbbiekben (ha időm engedi) egy teszt jellegű cikket, amiben kitérnék a zaj, hőmérséklet adatokra is.
Ez nem tudom mikor készülne el, szóval dátumot nem tudok mondani.Ha nem egy túltuningolt hw-t használnál benne,akkor szerintem igen.
Főként, hogy a ház ventillátorait tudod 800 és 1200 rpm között szabályozni a gombokkal. -
Tanisz
senior tag
válasz
#98593280 #39 üzenetére
Köszönöm szépen!
Nekem minden kábel elfért, tápcsatlakozók, adatkábelek, ventillátorkábelek...stb.
Vagy cm-es adat lenne a legmegfelelőbb?Mivel ez egy bemutató és nem teszt, így nem hiszem, hogy szerelési képeket is kellett volna mutatnom, nem? Bár lehet igazad van, bár az inkább tesztnek minősül, mint bemutatónak.
Amúgy az indok, hogy miért nincsennek szerelési képek, egyszerű: a cikk hamarabb készült, minthogy a gép össze lett rakva.
Nekem is eszembe jutott, hogy lehet jó lett volna összefűzni a kettőt, de akár az utólagos bővítésre már nem volt/nincs most elég időm. Nem az újságírásból élek
Valamint, ha szerelést is beleraktam volna, akkor a zaj, hőmérséklet, használhatóság adatokat hiányolja majd valakiÍgérem legközelebb jobban figyelek.
-
Tanisz
senior tag
Első irományom, így nem tudtam eldönteni, hogy mennyi az ideális mennyiség egy bemutatónál. Ha túl részletes, aprólékos,akkor elveszik a lényeg, ha túl tömör, akkor pedig semmitmondóvá válik. Próbáltam az egyensúlyra törekedni.
Viszont ha megszületik a tesztem is, akkor ott megpróbálok minden nyitottabb kérdésre választ adni, ha van olyan -
Tanisz
senior tag
Ha lesz időm, arról is szeretnék egy tesztet. Bár nem tudom mikor kerül rá a sor, mert eléggé nyakamba szakadtak a dolgok. Ezt a bemutatót is azért tudtam megírni, mert szabadságon voltam és volt egy kis felesleges szabadidőm
Hőmérséklet, zaj, használhatóság..stb. Bár nem tudom még mit fogok használni zaj mérésreEddig én meg vagyok vele elégedve, mind hőmérsékletileg, mind zaj ügyben.
Igaz nekem elég érzékeny a "fülem" a gépből kijövő hangokra, de amit terhelés alatt tapasztalok, az teljsen megfelelő számomra, bár még szeretnék finomhangolni, valamint a 3 másik ventillátorhelyet is be fogom tölteni.Azért azt el kell mondanom, hogy van egy kis szélzaj a házban (legalábbis ami nekem feltűnt), még nem volt időm kikutatni, hogy a táp, aNoctua ventillátorai, a VGA hűtője, vagy a CM gyári ventillátorok csinálják-e.
Elég valószínű, hogy ezt a teszt írása közben kivizsgálom.A valszeg-et javítom
Köszönöm szépen, nekem fel sem tünt!
-
Tanisz
senior tag
Ja értem.
Viszont amit írtam konfigurációt, már tény, nem opció
Azért köszi a jótanácsot, figyelmeztetést, értékelem
Azért AMD, mert a bemutatóban is írtam, hogy eddig laptopjaim voltak, vannak (a mostani Vostro 3550 is épp egy i5 sandy). Nincs vele semmi bajom. Az utolsó asztali konfigom is intel volt egy Q6600. Tetszetettek, szerettem..stb., de most az AMD jön
Valami abberált vágy vonzott a Bulldozerhez, amire nekem kell,arra tökéletesen megfelelItthoni konfigurációra jó ez a Bulldozer, mobil megoldásnak, melózni..stb. ott a laptop
-
Tanisz
senior tag
Igen, jól gondolod!
Összesen két merevlemez között tudod váltogatni, hogy melyikről bootoljon be gép.
Remélehetőleg hamarosan írok egy gyakorlati beszámolót,tesztet is a házról és a konfigurációról és akkor már talán többet tudok mondani erről is.
Viszont most 1 SSD-ve és 1 oprendszerrel semmi probléma sincs vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest