- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi
tag
Sziasztok!
IPhone-ról tudok csak írni mert behalt a gépem! Segítségeteket szeretném kérni! Tegnap éjjel épp egy filmet néztem, amikor is egy hatalmas reccsenést hallottam. Sajnos a gépből jött! ;( Msi socket am2-es alaplapom van és levált a prociról a cooler. A gép 1 perc múlva ki is kapcsolt, így szerencsére nem sülhetett meg a proci. A probléma vélhetően anyagfáradás következménye.
Az alaplapon a proci körül van egy műanyag keret, amire eddig rá volt fogatva a hűtőborda. Na ez adta meg magát. Egyszerűen elrepedt, így a cooler lepattant, és nem érintkezett tovább a procival.
Mivel az alaplap is jól működik, így nem szeretnék csak ezért új alaplapot venni. Eszembe jutott viszont, hogy lehet van olyan cooler, aminek saját kerete van. Nyilván barátibb lenne egy 5-6 ezer fotintos új hűtőt venni. Szegeden sajnos a mai nap nem volt nyitva egy pc-s bolt sem, így elugrottam a "hülye azért nem vagyok"-hoz. Bár ne tettem volna! Minden szart árilnak csak épp cpu coolert nem! Nem forgalmaznak egyet sem! Ti értitek ezt? Magyarország 4. legnagyobb városában nem lehet kapni vasárnap cpu coolert! Szánalmas! Na mindegy! Mentek tovább a "gazdaságosok"-hoz! Persze ott sem árultak egyet sem!
Holnap megyek és valahol venni fogok olyan hűtőt amihez nem kell az a keret. Gondoltam fellépek ide és szétnézek ki mit ajánl. Ekkor akadt meg a szemem a címben szereplő hűtőn. A képeket a gyári honlapon megnézve azonban rájöttem, hogy külön van a dobozban amd és inteles procikhoz szánt felfogató eszköz. Szóval hiába vennék ilyen coolert nem tudnám rögzíteni!
Lenne valakinek bármilyen javaslata, hogy mit lehetne tenni? Túrtam googliban is, de egyik pc bontóban sem találtam ilyen hűtőborda rögzítő keretet! Esetleg ismer valaki olyan coolert, amit keret nélkül is lehetne rögzíteni? Nagyon fontos lenne, mert keddig le kellene adjak egy pályázatot! Minden választ előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520 / i7-1185G7 /16gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest