Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
"Egyre nagyobb foku integracioval pont az ITX celja, az egyre kisebb PCk fele haladunk."
Igen, így van, és az asztalomon álló kis Elite 120 feleakkora ha van, mint az előző házam...
Ennek pont az a lényege, hogy kapok bele 4e-ért normál ODD-t ha kell, nem kell 5x annyit elb*sszak slim-re, ami ráadásul lassabb, kényesebb is a legtöbb esetben. Beletehetek kb. bármilyen videókártyát, nem kell aggódjak a hossza vagy a szélessége miatt, és még a HDD keretet sem kell kivennem belőle, mint a Prodigy-ből.
Szvsz ha már családot kell neki keresni, akkor nem a HTPC-k közé tenném, hanem inkább a LAN-box jellegű házak közé, mint ezek:
Thermaltake Armor A30
Lian Li PC-Q16
AeroCool M40Csak épp az Elite egyszerűbb, olcsóbb...
De ha már valaki mindenképp HTPC-nek akarja használni, hát funkcionálisan arra is jó... a design más kérdés - de az ehhez közeli árú igazi HTPC házak vagy tényleg rondák, vagy a szerelhetőségük/bővíthetőségük erősen kompromisszumos.
-
Pista0001
addikt
Jó az a ház, de...
1.: biztos hogy a paneltáp elviszi ugyanazokat a komponenseket?
2.: le tudod benne hűteni ugyanazokat a komponenseket megfelelően?
3.: halk is lesz?Arra a paneltápra még egy Trinity-t sem bíznék, max Atom-ot vagy Brazos-t, egy izmosabb gép pillanatok alatt 60-70 °C-os procihőt produkálna terhelésen, a pici ventik miatt meg olyan hangos lenne hogy nem tudnék megmaradni mellette.
-
Kansas
addikt
Nem csak te érzed, de akkor azt is érezhetnéd, hogy az eredeti szerepkört egyszerűen kinőtte az ITX, mióta a korábban bővítőslotokba dugdozott hangkártya, RAID-kártya és videokártya szépen ráköltözött az alaplapra, mára nem is félmunkát végezve(VGA-fronton lásd Trinity, Temash, Kabini).
Lassan az egyedüli bővítőkártya, amit a (nem pro) user használ, az a középkategóriás és erősebb VGA.Ennek a megváltozott szerepkörnek szerintem szépen megfelel az Elite 120: van elég hely VGA-nak, HDD/SSD-nek, és ahhoz képest még mindig baromi kompakt(nem tudom, mire fel nevezed "bazinagy"-nak).
Nem tudom, egy igazi DTX alaplap befér-e ebbe a házba, vagy jók-e neki az alaplap-rögzítő csavar helyek, de a gyártó szerint ez egy mITX ház, szóval nyugodtan hidd el.
@Probert75 (#52): Ocsmány ám a... sok hülye csicsás "gamer" ház, na azok ocsmányak. Ez egy CM módra klasszikus PC-ház design, ne a HTPC/Hi-Fi vonalba akard beilleszteni, és máris a helyére kerül.
A gyártó oldaláról: "The Cooler Master Elite 120 Advanced is and ultra compact case with support for Full Size High-End Desktop components." rudi biztos csak "elgépelte", vagy egyszerűen csak lazábban értelmezte a kategória fogalmát.
Az tényleg jó lett volna ha mATX lapok is belemennek, de sajnos ez van...
-
DiceBlade
aktív tag
kicsi űrméret megmaradt (szerintem) a megszokott ATX/mATX házakhoz képest, viszont bele lehet rakni egy komolyabb gépet(erőművet azért nem építenék bele)
szerintem a Prodigy veszette el az ITX értelmét (bit-techen eATX alaplapot építenek bele
)
az én konfigomnak (adatlapomon) pl teljesen megfelel a mérete, bár át fogom kicsit szabni hogy szebben el lehessen rendezni a kábeleket, és talán egy TX3-nak is csinálok benne helyet
(#54) Probert75: az én szótáramban is hasonló a HTPC(kis méretű és közepes erősségű konfig távirányítóval), bár még sohasem használtam egyet sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest