- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Srácok, nekem úton van a Plexis oldallapú változat (legalábbis remélem, mert megrendeltem
), szóval ha gondoljátok, majd beszámolok mindenről. Gigabyte X38-DQ6 és Giga 8800 GTS 512 megy bele CM Real Power M620-as táppal. Ha ezek beleférnek, akkor minden.
-
Yany
addikt
Mondjuk én tuningoltam mindegyiket elég rendesen (A64:2340, GPU:550, RAM:1200). Nagyon halk lett a gépem a sok szivacstól, úgyhogy ha meg kell emelni egy konfigban miattuk a fordulatszámot, akkor is összességében kapsz egy ugyanolyan hangos gépet, cswak éppen "porszűrt".
-
Yany
addikt
Én tuti használni fogom, tudniillik itt bp-en annyira durván porosodik minden (II. és IX kerületi tapasztalat), hogy pillanatok alatt ellepte a por a gépet. Meg is csináltam a régi házamat is, hogy minden bemeneti nyílás mögé beragasztottam olyan alaplapi dobozokban található 8-10 mm vastag szivacsokat. Viszonylag jól végezték a dolgukat, ugyanis 1 évig hozzá sem kellett nyúlnom a cuccoshoz és sokat halkított is a gépen. Ezzel a megoldással csak kívül szoktam leporszívózni a házat és kész is...
-
Yany
addikt
Jut eszembe: azokról a porszűrőkről meséljetek már légszi'. Hatékonyak, rendes sűrű anyag, mint a porszívók atkaszűrős betéte, vagy azért annyira nem okés?
-
Yany
addikt
-
Yany
addikt
Hol lehet plexis oldallappal venni ilyen házat? 140-es ventit hol kaphatok még? Nem találok sehol, pedig azt gondoltam, hogy azért ez nem olyan ritka igény...
-
Yany
addikt
Eldöntöttem... ilyet veszek! ;) Már csak azt kéne tudnom, hogy hol kapható perpill...
-
Yany
addikt
Készülök upgrade-elni a gépen (general) és lehet, hogy most meg is találtam az alkatrészek bungalóját, csak kicsit sajnálom, hogy ki kell fizetnem drága 120 mm-es ventiket, mert ha már lehet, inkább 140-eseket használnék alacsonyabb fordulattal.
A porszűréses dolog nekem NAGYON tetszik, s úgy tudom, hogy lehet méretre szabottan külön is vásárolni.
Nekem tetszik... egyelőre nem láttam jobbat ennél (értsd: szellőzés/tágas beltér/porszűrés/ár/alacsony zaj-a szellőzési opcióknak köszönhetően).
Ha a hamarosan megérkező íróasztalomba befér, akkor ő lesz az... ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest